Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8322551 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

ama burda bu şekilde hesap bana yanlış geldi mesela o ölçülere girmeyen
testere kiriş ve çatı kolonları varki bayağı bir zaman alıyor %100 bittiğinde daha üst kat duruyor olacak bu hesapla

Yatayda hesaplıyorum bunu dünden belirtmiştim aslında. Testere kiriş ve kolonlar elbette hariç. Bir o kadar süre de Obitaş uğraşacak zaten ki bunu değerli üyeler göz önünde bulunduracaklardır diye tahmin ediyorum. Obitaş toplam inşaat alanının %35'inde iş yapmış, Çiçekler ise eski açığın %60'ında.
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2014, 21:16:14 Sezgin Cengiz ]

Çevrimdışı quentine83

merak ettiğim için soruyorum.bu sitede fb li yada gs li olup ta üye olan yada yorum yapan oldu mu .ben hiç denk gelmedim.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

Yatayda hesaplıyorum bunu dünden belirtmiştim aslında. Testere kiriş ve kolonlar elbette hariç. Bir o kadar süre de Obitaş uğraşacak zaten ki Obitaş toplam inşaat alanının %35'inde iş yapmış, Çiçekler ise %60'ında.
evet alan olarak öyle  ama iş olarak daha az birde çatı kolonlarınında en fazla olduğu bölge
yeni açık artı tek yüz perdeninde en fazla olduğu yer gene yeni açık işleri çok zor buna ramen
sallanıyorlar

Çevrimiçi Necmi

merak ettiğim için soruyorum.bu sitede fb li yada gs li olup ta üye olan yada yorum yapan oldu mu .ben hiç denk gelmedim.
:dontknow: :kar:

Çevrimdışı ilhan mansız

Bugün stadı yaklaşık 1 saat izledim. Gittikçe daha heyecanlı oluyor. İnşallah yönetimimiz artık birkaç iyi transfer yapar. Dibe ayaklarımız vurdu artık yükselme zamanı. :)

Çevrimdışı mert_

hiç denk gelmedi, gelseydi üzerilerinde bir şey denerdik :)

Çevrimdışı quentine83

yarın prekastçılardan güzel bir show bekliyorum.loca yada üst kat farketmez.bi tane prekast koysunlar razıyım.ama yeter ki farklı bişey yapsınlar.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı izorlu85

hiç denk gelmedi, gelseydi üzerilerinde bir şey denerdik :)

zaten öyle biri gelse hak yolunu bulmuş gibi olurdu BEŞİKTAŞLI olurdu çoktan  :kop: :kop: :kop:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı eski inönü

Yeni açık toplam inşaat alanı(Obitaş)
--------------------------------------------
Temel alanı=13410m2
1. tabliye alanı=11755m2
2. tabliye alanı=10375m2
3. tabliye alanı=10375m2
4. tabliye alanı=10375m2

Toplam=56390m2
İmal edilen=19334m2
(%35'i imal edilmiş durumda)

Eski açık toplam inşaat alanı(Çiçekler)
-----------------------------------------
Temel alanı=8500m2
1. tabliye alanı=7000m2
2. tabliye alanı=5435m2
3. tabliye alanı=5435m2
4. tabliye alanı=5435m2

Toplam=31805m2
İmal edilen=18825m2
(%60'ı imal edilmiş durumda)
hocam çok guzel çalışmalar yapıyorsun amegine saglık  :claps:

Çevrimdışı eski inönü

çekilen kredinin detayları gelmeye basladı,,,3-5yılda odenecek hatta 3 diyelim,,bence gayet olumlu bir iş olmus,,,
kredi çekildi mi? miktarını biliyormusunuz?

Çevrimdışı ikay yusuf

Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimiçi Necmi

@Necmi hocam söylediklerinde genel olarak haklısın ama Beşiktaş'a saldırmalarına çanak tutma ifadesi bana göre doğru değil hocam.  ben oraya 1 sene önce üye olduğumda da Beşiktaş'a saldırıyorlardı şimdi de saldırıyorlar bundan sonrada saldıracaklar yani sonradan başlayan bir şey değil bu durum. bazılarımız para kazanmasınlar diye bunu görmezden gelebiliyor bazılarımız da kendini tutamıyor yeri geldiğinde kendince cevabını veriyor konu bundan ibaret. herkes kendi bakış açısına göre tavrında haklı. sırf para kazanmak için o kadar laf yemeyi göze alıyorlarsa bu da onların sorunu :)

burası yuvamız ve onca farklı sitenin tuğrasının olduğu fotoya izin verip özelden ve genelden yaptığımız tüm itirazlara rağmen yuvamızın tuğrasının olduğu fotoların paylaşılmasına izin vermedikleri yani emeğimize saygı göstermedikleri için kendi adıma oraya fotoğraf eklememe kararı aldım ve de eklemiyorum ama arada bakarım renkli troller kaşınırsa her türlü kaşırım  :icool: bir Beşiktaşlı, fikret başkanın söyledikleri zamanında gerçekleşmediğinde bunu eleştirebilir ama bir renkli benim başkanıma  yalancı derse cevabını her türlü alır :)

ayrıca bu durumda sıkıntılı olması gereken onlar biz değiliz, hem forum olarak kendi mekanımız var ve gelip burada ahkam kesemiyorlar hem de dillere  destan yeni şeref bey'imizi semtimize yani mekanımıza dikiyoruz  :super:

bu forumdaki direk orayla ilgili ilk ve son yazımdı. arada ismim geçtiği için bu yazıyı yazdım. biliyorsunuz reklamın iyisi kötüsü olmaz burada oranın adını hiçbir şekilde anmamak çok daha iyi diye düşünüyorum. konu dışına çıktığım için alayınızdan özür dilerim  :tabe:
aslında fikrimi biliyorsun bir Yerde Beşiktaşlı varsa orda Beşiktaş paylaşımları olur ve Beşiktaşın savunulması gerekir
Benim yapmak istediğim vurgu o değildi orda burcun bir sözü var burası Beşiktaşlıların sayfası değil burda gelir herkes
yazar bu laf edildikten sonra Beşiktaşlıların artık orda paylaşım yapmasının mantığı yoktur çünkü orda Beşiktaşa her şeyi söyler
her türlü trollüğü yaparlar sen cevap verdiğinde ya mesajın silinir yada ceza alırsın senin mesajın silindiğinde diğer mesajlar
durur dışardan bakan biride o mesajları okur ve burda nasıl Beşiktaşlılar var bunları konuşturuyor der dışardan görünen çirkin bir
manzara ve malesef Beşiktaşlı kardeşlerimiz istemeden buna alet oluyor benim söylemek istediğim buydu bazen susmak ve
görmemekte en iyi cevaptır. Orda ateşin altını besleyenler yönetici ve yapmalarındaki tek maksat sayfayı canlı tutmak
sen orda paylaşımda bulunduğun sürecede bunu yapmaya devam edecekler. Sen onların oyununa gelmezsen bir zırlarlar
iki zırlarlar bakarlar kimse onları adam yerine koymuyor susarlar

Çevrimiçi Necmi

Bende öyle bi ses duydum sanki :D
tadını çıkart Enes aktarın obitaşı savunmak için 3 günü kaldı hatta 2,5 günü kaldı :bandit:

Çevrimdışı ilhan mansız

İnşallah buraya Beşiktaşlı olmayan biri hiçbir zaman girmez ve bu sitede yazanlar yeni stadda çok güçlü bir grup olarak birlikte yer alırlar. Bence bu site zamanla bu birlikteliği oluşuracak

Çevrimiçi Necmi

İnşallah buraya Beşiktaşlı olmayan biri hiçbir zaman girmez ve bu sitede yazanlar yeni stadda çok güçlü bir grup olarak birlikte yer alırlar. Bence bu site zamanla bu birlikteliği oluşuracak
girse ne olurki   :by2:

Çevrimdışı eagleizm

Şuanda yeni açık numaralı birleşiminde bir kıpırtı var ama ne anlamadım :)
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı ilhan mansız

genelde gelenler trollük için geliyor ve kıskançlıklarını açığa vuruyorlar. Bizim stadımız ilan sürecindeyken bile aşağılık bir grup 5 kez projeye itiraz etmişti. 37 yıllık Beşiktaşlıyım. Hayatımda başka takımların hiçbirşeyini merak etmedim.Birkez bile yorum yapmadım ki bence doğrusu da budur. Bu aslında şunun gibi birşey. Fener maçının olduğu birgün Kadıköyde Beşiktaş formasıyla gezmemek gerekir bu herşeyden önce o takıma hakaret ve saygısızlıktır. esasen forum mantığı da bu olmalıdır.

Çevrimiçi Necmi

genelde gelenler trollük için geliyor ve kıskançlıklarını açığa vuruyorlar. Bizim stadımız ilan sürecindeyken bile aşağılık bir grup 5 kez projeye itiraz etmişti. 37 yıllık Beşiktaşlıyım. Hayatımda başka takımların hiçbirşeyini merak etmedim.Birkez bile yorum yapmadım ki bence doğrusu da budur. Bu aslında şunun gibi birşey. Fener maçının olduğu birgün Kadıköyde Beşiktaş formasıyla gezmemek gerekir bu herşeyden önce o takıma hakaret ve saygısızlıktır. esasen forum mantığı da bu olmalıdır.
zaten bizim forumlarımızın bir ayrıcalığı vardır. Başka takımlar tartışılmaz başlık açılmaz
aldıklarıyla verdikleriyle ilgilenmeyiz bizim için tek gerçek Beşiktaşımızdır.

Çevrimdışı ilhan mansız

en güzeli sadece Beşiktaş olması ve düzgün üye profilinin gelişerek devam etmesi. sizin çabanız gerçekten takdire şayan.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: