Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8326805 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

nasıl yani? obitaşa verilmesi sadece düşük fiyat değilmi. Rekabet ,çiçeklerin işci olarak yetersiz kalacağı filan mı düşünüldü

orda değişik işler var söylemek pek doğru olmaz bence yinede bilen olarak necmi abi ne der bilemem tabi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İbrahim

Obitaşa verilen bi süre yok mu, belirlenen sürede bitiremezlerse herhangi bir cezai yaptırım olmayacak mı?

Çevrimdışı Hakan Bilgin

orda değişik işler var söylemek pek doğru olmaz bence yinede bilen olarak necmi abi ne der bilemem tabi :)
söylemek doğru olmazsa söylemeyin ama pişman olduklarını düşünüyorum yönetimin
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı drmmm

O zaman  şöyle bir soru yöneltiyim..   :busted_cop:

bu zamana kadar yapılan obitaş ve çiçekler inşaat firmalarının çalıştığı metrakare ve döktüğü betonu değerlendirdiğimizde, geriye kalan metrakare ve beton dökümüne baktığımızda stadın kaba inşaat bitiş tarihi nedir ? @Necmi  @Sezgin Cengiz

Çevrimdışı Efe

söylemek doğru olmazsa söylemeyin ama pişman olduklarını düşünüyorum yönetimin

pişman oldukları numaralıdan anlaşılmıyor mu zaten :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

@Sezgin Cengiz hocam Yeni açık eski açık ve numaralıdaki toplam yatay imalat miktarını da verirsen süper olur. Yuzde kaç bitmiş onu da hesaplarız

Tabi bu gibi çalışmaları da gün içerisinde yapacağım. :claps:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Obitaşa verilen bi süre yok mu, belirlenen sürede bitiremezlerse herhangi bir cezai yaptırım olmayacak mı?
yanılmıyorsam 160 gün dü. Ama bu süreyi gecerlerse cezai yaptırımı vardı sanırım ama nedir onu bilmiyorum.Tabi obitaş çalışılacak alan hafriiyat gibi bahaneleri sıralarsa ceza da vermeyebilr.objektif olmak gerekirse beşiktaş inşaat AŞ ninde gecikmelerinde katkısı var :s20:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı eski inönü

şu stad 2015-2016 sezonunun başına yetişsin ben başka bişey istemiyorum. En başındna beri razıydım buna.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

evet en az ihaleyi kime verelim diye düşündükleri yer numaralı oldu

Çevrimdışı eski inönü

Tabi bu gibi çalışmaları da gün içerisinde yapacağım. :claps:
şimdiden teşekkürler.

Çevrimdışı uKHaLa_1903

Bencede onun için bi geri dönüş oldu çiçekler inşaata :) bencede çok iyi oldu  :super:
Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik Beşiktaş !

Çevrimdışı Deniz

Yeni açığın obitaşa verilmesi konusunda başkanın bir hatası oldu ama direk başkanın da değil suç yanlış yönlendirdiler başkanı o da bir hata yaptı.Ama aynı hatayı numaralıda yapmadı bu kez tecrübeliydi  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2014, 02:08:53
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
ben de sezgin hocama bir kaç  şey sormak istiyrum ; çiçeklerin eski açıktaki hızının kapalıya göre nispeten yavaş gibi durması ın nedeni geri de yaptıkları bölümle mi açıklanır yoksa çiçeklerde de br yavaşlama söz konusu mu ?? ayrıca obitaş'ın kolonların üstündeki döşeme işlerini demirlemesi ve betoa hazır hale getirmesi insanı verem etmeye yetiyor bu yeni açığın alanının genişliğinden mi yoksa verem edecek kadar yavaşlar mı ???? :s20: :s20:

Çevrimdışı Efe

şu stad 2015-2016 sezonunun başına yetişsin ben başka bişey istemiyorum. En başındna beri razıydım buna.

yetişir yetişir vodafonda var işin içinde artık paraları ödemeye başlayacaklar reklam için stadın bitmiş hali lazım artık o yüzden stad yaz gelmeden biter ufak işler kalır reklam yapıp para kazanacaklar başka aktivitelerde yapılacak çok gecikmeyi göze alamazlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

yanılmıyorsam 160 gün dü. Ama bu süreyi gecerlerse cezai yaptırımı vardı sanırım ama nedir onu bilmiyorum.Tabi obitaş çalışılacak alan hafriiyat gibi bahaneleri sıralarsa ceza da vermeyebilr.objektif olmak gerekirse beşiktaş inşaat AŞ ninde gecikmelerinde katkısı var :s20:
Tek ayak üstünde duracaklar :evillol: kalan iş miktarı göz kararı çiçekler yüzde 30 obitaş yüzde 60. Süre bazında çiçekler kapalı dakigibi üst kat kirişleri 15 kişilik ekibe bbırakmasa 2 ay  yeni açık ise bu hız ile en az 6 ay gibi gözüküyor.çiçeklerin hızı daha fazla olabilirdi bir müddet duvar dolayısıyla eski açıkta çalışamadılar.

Çevrimdışı Deniz

Ayrıca çiçeklerin numaralı için yeni ekip sokması lazım.kapalıdaki ve numaralıdaki performanslarını hiç beğenmiyorum  :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Ayrıca çiçeklerin numaralı için yeni ekip sokması lazım.kapalıdaki ve numaralıdaki performanslarını hiç beğenmiyorum  :alala:

hocam şu son ramazana girilmeden önceki ay çok iyiydi hızı son 15 günde düşüş oldu

Obitaş çiçekler inşaat ile aynı anda inşaata başlamış olsaydı;
Şu anki hızıyla aşağı yukarı 27,000 metrekare iş yapmış olacaktı.

Obitaş çiçekler inşaat gibi aynı anda yeni açık ve numaralı inşaatına başlamış olsaydı
Çiçeklerin 33,000 metrekare işinden çok çok daha fazla iş yapardı. Çünkü numaralı inşaat ihalesi için de para alacak, o bölgede extra işçi alacak ve extra ekipman kullanacaktı. Bu durumu inkar eden bir kişi bence bu olaya objektif bakmıyordur.

Ayrıca obitaş bulunduğu alanda kaç ay genişleyemedi ve bunun tek bir nedeni var, o bölgedeki hafriyat alınmadı. Alındıktan sonra o bölgenin tamamına girdi obitaş.

Aşağı yukarı yakın hızda giderken bir firma aşağalanırken diğer firmanın göklere çıkartılmasını her zaman garipsedim ve sinirlendim. Yoksa obitaş da planlanan sürenin gerisinde çiçekler de gerisinde.

Sonuç olarak stadımızın bu seneye yetişmeyeceği ortada bu nedenle bu tartışmalar yersiz, inşaatı yavaş yapsınlar ama sağlam yapsınlar, sonradan sorunlar çıkmasın. Bence şu an tek büyük sıkıntımız finansal sıkıntı, bunun üzerine yoğunlaşılması gerekir.

Çevrimdışı Efe

yeni ekip gelecekte performans konusunda bi kaç kere daha düşün bence bilinmeyen şeylerde var işin içinde :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Kapalı dakiperformans gayet iyiydi neyini beğenmedin. ? Gerekli olsaydı üstü hemen bitirilerdi ama stadta başka bölümde iş aldıkları için orayı yavaştan aldılar.bu mantıklı bir düşünce.şimdi eski açık üstü yetiştirip bir yandan eski açık ikinci kata geçit yapacaklar.numaralı ikinci kat seviyesi gelene kadarda eski açığı bitirirler.çok planlı ilerliyorlar.

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

ben de sezgin hocama bir kaç  şey sormak istiyrum ; çiçeklerin eski açıktaki hızının kapalıya göre nispeten yavaş gibi durması ın nedeni geri de yaptıkları bölümle mi açıklanır yoksa çiçeklerde de br yavaşlama söz konusu mu ?? ayrıca obitaş'ın kolonların üstündeki döşeme işlerini demirlemesi ve betoa hazır hale getirmesi insanı verem etmeye yetiyor bu yeni açığın alanının genişliğinden mi yoksa verem edecek kadar yavaşlar mı ???? :s20: :s20:

Tabi. Çiçeklerin bir yandan da üst tribün testere kirişlere geçecek olması bir kazanımdır. Obitaş'ın bakalım da üst kat testere kiriş ve çatıyı taşıyacak kolonlardaki hızı ne olacak. Bu bile süreç için önemli.
Çiçeklerin hızı ne eksik ne fazla. İskele yetişmiyordur her kata daldılar.

Son döşemedeki 15 cm aralıklarla atmaları gereken hasırlar hala duruyor. Son döşemenin büyük bir kısmı da betonlanacak duruyor. Onu da inşaat alanı içine aldım olması gerektiği için ama betonlama yok henüz. Ölmezsek iyidir. :D

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı eski inönü

yetişir yetişir vodafonda var işin içinde artık paraları ödemeye başlayacaklar reklam için stadın bitmiş hali lazım artık o yüzden stad yaz gelmeden biter ufak işler kalır reklam yapıp para kazanacaklar başka aktivitelerde yapılacak çok gecikmeyi göze alamazlar
Vodafonun sponsor olması beni de rahatlatıyor finansal olarak. Kredi çekilmesini falan kolaylaştırır heralde. Ya da en kötü Vodafone anlaşmasıyla faktoring yapılır.

Çevrimdışı Deniz

Kapalıdaki hızdan ziyade işçilik hataları can sıktı .Numaralıdaki hızı da obitaşın ilk temel hızıyla hemen hemen aynı belki de daha yavaş.Eski açıkta gayet iyiler

Etiketler: