Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8328216 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Obitaş tek bir tribün yapıyor, senin 2 tribün ile kıyaslaman zaten hata.

Hadi kıyasladın diyelim yaklaşık 1,6 katı kadar daha fazla metrekare yapmış, çiçeklerin 3 ay öncesinden başladığını düşünürsen zaten zaman metrekare hesabında HIZ eşit çıkıyor.
sen yanlış anlamışsın :evillol: aynı sürede çiçekler obitaşın iki katı iş yapmış
bunu obitaş girene kadar çiçeklerin yaptığı işi totalden çıkararak hesapladık
esas işin vahimi obitaşın metrajını arttıran temel betonu, kalıp ve testere kiriş gibi oyalayıcı işleri
daha yapmamış olmaları o işlere girdiklerinde bu hızları bile çok geriye düşecektir.

Çevrimdışı eski inönü

Hem imalat yapacagın alan daha buyuk hem yaptıgın imalat daha az. bu da bitirme Yüzdesi olarak yerlerdesin demektir. Senin alanın 1.5 birim digerinin alanı 1 birim ise o adam 10 birim iş yaparken sen 15 yapacaksınki eşit hızda olasın. Eski açık Agustos sonu bitecek ama Yeni açıgın 5-6 ayı var. Neyin hızından bahsediyorsunuz. Daha testere kiriş yok ortada.

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

günlük 6 kolon kalıbıyla bu işi bitiremezler perdelerdekileri saymazsak bir katta 160 ın üzerinde kolon kalıbı var
ve asıl el alcak işler testere kirişleri çatıyı taşıyacak kolon ve üst testereler bu obitaşın sıkıntısı çok büyük olacak
arkadan öne geleceği için final bölümünde başımız çok ağrıyacak gibi görünüyor

Sadece kolonlardan bahsettim abi. Kolon en az 6 adet olmalı. Hem de sadece 5 kişilik bir ekiple... Bu sadece bir gösterge. Günlük 6 kolon bile dökülmüyor düşün yani.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bu senede olimpiyat yolları uzun bizlere kombineler 2 sene kadar geçerli olacak alacak olan varsa alsın olimpiyatta 1 sezonu bedava izledikten sonra 1 sezonda vodafone arenada olacaklar artık kesin gibi bu durum kaba inşaat aralık ayı içinde anca bitecek gibi görünüyor :bandit:
ekim iddiandan vazgeçtin öylemi :alala:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Oktay

Arkadaşlar stad bu sene açılmayacak bu net bişekilde ortada bıraklarında stadınızı 2015-2016 sezonu hazırlasınlar  :ok:

Çevrimdışı eski inönü

Sadece kolonlardan bahsettim abi. Kolon en az 6 adet olmalı. Hem de sadece 5 kişilik bir ekiple... Bu sadece bir gösterge. Günlük 6 kolon bile dökülmüyor düşün yani.
günlük 6 kolon dokselerdi şimdiye 600 kolon bitmişti

Çevrimiçi Necmi

zaten bunu düşündüğüm için :bandit: kanser olma yolunda ilerliyorum
ben sadece sözlerine parmak basmak istemiştim :D

Çevrimdışı Efe

ekim iddiandan vazgeçtin öylemi :alala:

kaba inşaat için vazgeçtim doğal olarak tüm inşaatın bitişi ilk bahar aylarında olacak gibi görünüyor özellikle daha yeni açık ve numaralıda bi ton iş dururken ve çalışma hızı az iken ekim ayı çok iyimser kaldı bu ay bi çoşku olur diye bekliyordum ama tam tersi oldu maalesef :bawling:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eski inönü

kaba inşaat için vazgeçtim doğal olarak tüm inşaatın bitişi ilk bahar aylarında olacak gibi görünüyor özellikle daha yeni açık ve numaralıda bi ton iş dururken ve çalışma hızı az iken ekim ayı çok iyimser kaldı bu ay bi çoşku olur diye bekliyordum ama tam tersi oldu maalesef :bawling:
gel o bahardan da vazgeç yaz mevsimi diyelim  :D

Çevrimdışı uKHaLa_1903

Bu stad öylede böylede bitecek.. obitaşında çiçekler inşaatında emekçilerinin ellerine sağlık  :) Geç olsun da varsın biz bir sene daha deplasmanda oynayalım  :super:
Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik Beşiktaş !

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

sezgin arkadasin eline saglik yaptigi calismayi begendim wowdayken de bize cok guzel bilgiler veriyordu buraya gelmis olmasina sevindim acikcasi. ben bir gorus eklemek istiyorum;

obitasi savunmuyorum ama bir sey eklemek isterim, elimizde elbette veriler yok karsilastirmak imkansiz ama bence bu kiyasi dokulen metrekuple yaparsak daha gercekci olur. cunku her tribunun kolon yapisi farkli. ben dokulen metrekareler yerine metrekup esasli karsilastirmanin durumu net olarak ortaya koyacagini dusunuyorum. bu metrekare kiyasiyla net bir sey soylenmesi imkansiz geliyor.

bir de tekrar soylemek isterim ki obitasi savunmuyorum ben aksine ciceklerin de obitastan geri kalir yani olmadigini dusunuyorum. bana sorarsaniz ikisi de yavas.. ciceklerin yaptigi kapali tribunde kolon sayisi yeni acikla karsilastirilamayacak derecede azdi ona ragmen 6 ayi gecti hala bitirilemedi. biliyorum her sey gonlumuze gore gitmiyor ama obitasi elestirsem bile ciceklere de hakettiginden fazla yuceltmek manasiz geliyor.

Metreküp yalnızca betonu ifade eder. Metrekarelerde ise demir ve kalıp işçiliği ön olana çıkar. Orantı olarak çiçekler nasıl daha fazla iş yapmış ise daha fazla kolon perde betonu döktü haliyle. Zaten çalıştıkları alanlara göre betonu dökülen perde ve kolon miktarı da az çok tahmin ediliyordur. Çiçekleri de yüceltmek benim görevim değil elbette. Ben günlük şartlar karşısında ilerlenen hıza bakarım. :super:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

aralık ayında kaba inşatın bitmesi benim için makul tarihtir
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar stad bu sene açılmayacak bu net bişekilde ortada bıraklarında stadınızı 2015-2016 sezonu hazırlasınlar  :ok:
zaten bunu çoktan kabul ettikte o zaman bitsin diye kavgasını veriyoruz
böyle giderse seneye bu zaman hala obitaşı tartışıyor olacağız şu anki hızıyla
daha önünde minimum on ay var gibi görünüyor korkumuz bunda

Çevrimdışı Efe

gel o bahardan da vazgeç yaz mevsimi diyelim  :D

yaz mevsimine kalırsa içerdeki ince işçilikler kalır maç oynamaya mani bi durum olmaz  nisan-mayıs ayı  içinde 3-4 maç belki açarlar stadı şampiyonluk durumu olursa :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Ciceklerin imalat yaptigi alan cok daha büyük toplamda @eski inönü

Çevrimdışı Oktay

Ben şahsen bir sene daha sabrederim ama diğer arkadaşlar bilemem onlara tavsiyem onlarda benim gibi sabretsinler  :D

Çevrimdışı eski inönü

Sezgin hocam eski açıgın yuzde kaçı bitti yeni açıgın yuzde kaçı bitti yaklaşık olarak bir rakam verebilirmisin?

Çevrimdışı Hakan Bilgin

zaten bunu çoktan kabul ettikte o zaman bitsin diye kavgasını veriyoruz
böyle giderse seneye bu zaman hala obitaşı tartışıyor olacağız şu anki hızıyla
daha önünde minimum on ay var gibi görünüyor korkumuz bunda
obitaş yeni açık ihalesinde çiçeklerden ne kadar aşağıda bir fiyat verdi de ihaleyi obitaş aldı. aradaki fiyat farkı yönetimi tatmin ederken bu kadar zaman kaybına değermiydi acaba? 

Çevrimiçi Necmi

obitaş yeni açık ihalesinde çiçeklerden ne kadar aşağıda bir fiyat verdi de ihaleyi obitaş aldı. aradaki fiyat farkı yönetimi tatmin ederken bu kadar zaman kaybına değermiydi acaba? 
belkide öyle olmamıştır  :bandit:

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Ayrıca rampa kalktıktan sonra Obitaş'ın temel atmadığı yer kalmadı, rampanın ne derece Obitaş'ı sıkıştırdığını görmüş olduk.

Stadı yakından gören arkadaşlar aslında Obitaş'ın hem hız hem kalite bakımından çok daha ileride olduğunu rahatlıkla fark ediyor. Günde ortalama 200 fotoğraf çeken Mustafa arkadaşımız, Samet arkadaşımız bunların tamamen farkında.

Obitaş planlanan sürenin gerisinde olabilir fakat hayranı olduğunuz çiçekler inşaat çok daha gerisinde, rakamlar ortada.

Eğer Obitaş'ın attığı temel üzerindeki geniş alanda hala kat çıkmamış olduğu gerçeğini göz önünde bulundurursak 19 bin m2nin bile çok altında inşaat alanına sahip oluyor. Oysa ki Çiçeklerin gereksizce bekleyişte olan boş temeli var mı? Obitaş biraz da temelden kazanıyor inşaat alanını. :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

belkide öyle olmamıştır  :bandit:
nasıl yani? obitaşa verilmesi sadece düşük fiyat değilmi. Rekabet ,çiçeklerin işci olarak yetersiz kalacağı filan mı düşünüldü

Çevrimdışı eski inönü

Ciceklerin imalat yaptigi alan cok daha büyük toplamda @eski inönü
İsmail abi yeni açık dağ gibi duruyor gormuyormusun allahını seversen. eski açığın çoğu gitti. 2 ayı var boyle giderse.  Numaralı bitip de yeni açık daha bitmediginde nasıl savunacaksın çok merak ediyorum

Çevrimdışı Efe

Ben şahsen bir sene daha sabrederim ama diğer arkadaşlar bilemem onlara tavsiyem onlarda benim gibi sabretsinler  :D

edicez mecbur ama kombineler için şimdiden almak lazım 4100 adet satılmış bi 10 bin kombine daha kulübe iyi para getirir nasıl olsa 2 sene bedava olacak tüm maçlar alacak olan arkadaşları teşvik edelim sonuçta para girerse kasaya vodafone arena için girecek :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı uKHaLa_1903

Bu birazda kongre üyelerinde dolayı başka bir firmaya verilmek zorunda kalındı diye biliyorum çünkü çiçekler ilk başta başkanın inşaat şirketi dediler ondan dolayı obitaşa verilmek zorunda kalındı diye biliyorum ben
Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik Beşiktaş !

Çevrimdışı Hakan Bilgin

edicez mecbur ama kombineler için şimdiden almak lazım 4100 adet satılmış bi 10 bin kombine daha kulübe iyi para getirir nasıl olsa 2 sene bedava olacak tüm maçlar alacak olan arkadaşları teşvik edelim sonuçta para girerse kasaya vodafone arena için girecek :ok:
2 sezonluk bir kombineyi tek sezon fiyatına satılmasına ragmen neden az ragbet görüyor anlamıyorum

Etiketler: