Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8331817 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı idil

Gece gece ben de bi hesap yapayım dedim kapasite böyle çıktı  :evillol: :D :lol: :lol: :iblush: :lol: :biggrinking: :kop: :kop:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Efe

sa kartallar özet gecebilecek varmı

çok bi değişim yok yeni açıkta beton dökülüyor temel betonu kapalı son kiriş için iskele kuruldu numaralıda bir bölüme daha gro beton atıldı ve bi çukur daha açıldı şimdilik bu şekilde :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Gece gece ben de bi hesap yapayım dedim kapasite böyle çıktı  :evillol: :D :lol: :lol: :iblush: :lol: :biggrinking: :kop: :kop:
:D istediğini hesaplamışsın bence Ama biraz yüksek gibi :tabe:

Çevrimdışı ahmetx

Bu resmi görünce yemişim kapasiteyi,keşke eski açık bu seviyede kalsaydı da bu manzara kaybolmasaydı dedim. :bawling:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

olursa f-16 ile gelicem bu sefer Efe başkan geliyor  :bandit: @Efe Elaldı

gel gel birlikte foto çekeceğiz ben 8 e kadar stadın oralarda olucam akşam üstü görüşürüz gelen olursa  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

çok bi değişim yok yeni açıkta beton dökülüyor temel betonu kapalı son kiriş için iskele kuruldu numaralıda bir bölüme daha gro beton atıldı ve bi çukur daha açıldı şimdilik bu şekilde :ok:
son kirişten sonra çıkışlar kalıyor kapalı da son 3-4 gün yani yeni açıktki beton yarın bu saatlere kadar devam edebilir desene
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Efe

son kirişten sonra çıkışlar kalıyor kapalı da son 3-4 gün yani yeni açıktki beton yarın bu saatlere kadar devam edebilir desene

yüksek ihtimalle yarın geceye kadar betonlama sürer alan büyüktü yeni açıkta  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı idil

:D istediğini hesaplamışsın bence Ama biraz yüksek gibi :tabe:

Tüm sonuçlar 50000 e çıkıyor...  :kop: :kop: :kop:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimiçi Necmi

Zemine komple beton mu dökülecek.Yapılan diğer stadlarda olmadı zannedersem.Ne amaçla yapılacak bu?
evet 40 cm su geçirimsiz beton görünüyor projelerde deniz kenarında olduğu için ve deniz seviyesinin
altına indiğimiz için çimlerin deniz suyundan zarar görmesini engellemek için başka stadlarda yapmadılar
ama trabzonun stadındada yapacaklarını tahmin ediyorum ordada saha deniz suyu sıkıntısını yaşayabilir

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı SDemirsoy

Tüm sonuçlar 50000 e çıkıyor...  :kop: :kop: :kop:
güzel rakam  :bandit: 50.000 söylemesi güzel yani baksana ellibin  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

gel gel birlikte foto çekeceğiz ben 8 e kadar stadın oralarda olucam akşam üstü görüşürüz gelen olursa  :ok:
tamam abi birlikte foto alırız  :icool:

Çevrimiçi murat

güzel rakam  :bandit: 50.000 söylemesi güzel yani baksana ellibin  :D
bnce 50 bin olmaz 49903 te bırakırlar :D 51903 ise mükemmel olurdu :icool:

Çevrimdışı Deniz

Hepimizde aynı makineden var anlaşılan  :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Mersin stadı olsun diğer stadlar olsun wowda sürekli takip ettim ama zemine beton döküldüğünü görmedim (gerçi dün wowdan attılar beni artık bakmıyorum bile).Doğru yağmur suları tekrar kullanılacaktı değil mi.Ayrıca zeminden deniz suyu çıkma ihtimaline karşı önlem de olur.
burda wowdan atılmayanmı var takma kafana ordan atılmak bir onurdur :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

bnce 50 bin olmaz 49903 te bırakırlar :D 51903 ise mükemmel olurdu :icool:
Murat abi iyidir ellibin yahu :lol:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Hakan Bilgin

burda wowdan atılmayanmı var takma kafana ordan atılmak bir onurdur :ok:

o onura bende layık oldum :biggrinking:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimiçi murat

Murat abi iyidir ellibin yahu :lol:
51903 50 binden daha hoş geliyor kulağa.söyle söyle bitmiyor :evillol: ellibin ve ellibirbindokuzyüzüç.

Çevrimdışı SDemirsoy

51903 50 binden daha hoş geliyor kulağa.söyle söyle bitmiyor :evillol: ellibin ve ellibirbindokuzyüzüç.
stad bitince netleşir abi :icool:

Çevrimdışı Anıl

Hazır herkes gidicekken bi toplantı yapsaydık 16 sında  :ebebe:

Çevrimdışı karakartalım

bu kapasiteyi hangi kriterlere göre hesaplıyoruz ya bilen varsa bende hesaplamak istiyorum  :icool: :ebebe: :evillol:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı FARUK

uykumda geldi bu fışkırtıcı nasıl buraya geldi diye düşünüyodum yeni açıkta çıkabileceği yer yok çünkü eskiaçık köşeden girip buraya kadar gelmiş galiba timelapse de mikserlerde eski açığın oraya gidip kayboluyorlardı :D

Etiketler: