Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8333721 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı hic2222

sende yaşlanma belirtileri görüyorum :evillol:
E tabi Necmi abi senin gibi genç kalamıyoruzki Maşallahın var.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı izorlu85

ramazan vurdu inşaatı çok bi değişim olmamış işçilerimiz memleketlerine gidince. inşallah ramazandan sonra hepsi ailelerinin yanından moralli döner ve hızlı bi  ivme kazanarak sona yaklaşırız...
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@izorlu85 hoşgeldin ilker bugün konu çok ama çok sakin resimlerimi beğenmediniz beyler  :evillol:

Çevrimdışı mert_

@izorlu85 hoşgeldin ilker bugün konu çok ama çok sakin resimlerimi beğenmediniz beyler  :evillol:
eline emeğine sağlık hocam her zamanki gibi on numara fotoğraflar.

Çevrimdışı FARUK

Olur mu hocam eline saglik bi bu rdan sonra da senin siteden tekrar bakiyorum cift dikis :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Olur mu hocam eline saglik bi bu rdan sonra da senin siteden tekrar bakiyorum cift dikis :)

Eyvallah hocam sağolasın  :ok:

eline emeğine sağlık hocam her zamanki gibi on numara fotoğraflar.

Kceptel hocam pek görünmüyosun bu ara küçük eniştede yok piyasada gördüğüm an çekeceğim :D

Çevrimdışı mert_

fotoğraflarda dikkatimi çeken bir şey var; şu prekastları oturttukları zımbırtıları, loca balkonunu pas geçip direk üst katın ilk basamaklarına yapmışlar. acaba oradan devam edip en son mu loca balkonunu halledecekler ki?
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2014, 23:48:23 kcptl ]

Çevrimdışı merg

Resimler her zamanki gibi on numara beş yıldız. Ellerinize, ayaklarınıza sağlık.

Çevrimiçi Necmi

bakmayı daha yeni bitirdim :D
eline sağlık
inşaat bayağı yavaşlamış

Çevrimdışı Salih A.

kolpahaber yine fitne saçmaya devam ediyor  şimdide başkanın katıldığı bir toplantıyı gündem yapmış bir trabzonlular birde biz fitne fesat bitmiyor arkadaş
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Efe

stad sakin kamera donuyor yeni açık betonlaması daha başlamamış forum sakin hergün farklı işte  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

fotoğraflarda dikkatimi çeken bir şey var; şu prekastları oturttukları zımbırtıları, loca balkonunu pas geçip direk üst katın ilk basamaklarına yapmışlar. acaba oradan devam edip en son mu loca balkonunu halledecekler ki?
yok hocam sanmıyorum üstü koyarlarsa bu sefer balkonları koyamazlar üstün
prekastları vincin halatlarına engel olur

Çevrimdışı mert_

Kceptel hocam pek görünmüyosun bu ara küçük eniştede yok piyasada gördüğüm an çekeceğim :D
hep buralardayım hocam demek ki denk gelmiyoruz :) evet ne işler çeviriyorsa yine birkaç gündür ortada yok :) çıkar yakında piyasaya :)

yok hocam sanmıyorum üstü koyarlarsa bu sefer balkonları koyamazlar üstün
prekastları vincin halatlarına engel olur

saolasın @Necmi hocam haklısın en mantıklısı öyle olması.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Resimler her zamanki gibi on numara beş yıldız. Ellerinize, ayaklarınıza sağlık.

Beğendiğinize sevindim. Arkadaşlar inşaat iyi gidiyor aslında kapalıda 14.tablanın kurulması 13. testere kirişn kalıplanması da başlı başına gelişme yeni açıkta kolonlara beton dökülüyordu yine bir temel betonu atılacak. Fakat eski açıkta bir yavaşlama var nedense.

Çevrimdışı Efe

Beğendiğinize sevindim. Arkadaşlar inşaat iyi gidiyor aslında kapalıda 14.tablanın kurulması 13. testere kirişn kalıplanması da başlı başına gelişme yeni açıkta kolonlara beton dökülüyordu yine bir temel betonu atılacak. Fakat eski açıkta bir yavaşlama var nedense.

aslında eski açıkta yavaşlama yokta üst tarafta çalışıyorlar tabi numaralıyada kaydı bi bölüm işçi 20 gün daha böyle geçecek sonra ilave işçiyle kaybedilen zaman kapatılır ama bu hızla yıl sonuna anca biter gibi kaba inşaat yapacak bişey yok bekleyeceğiz bu sezonda yalan olacak gibi görünüyor :bawling:
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Haydi arkadaşlar canlanalım biraz  :super:

11.07.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:

Çevrimdışı Efe

kapalıda ince işler için beton döküyorlar bi yere tam çıkaramadım ışıktan görünmüyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Haydi arkadaşlar canlanalım biraz  :super:

11.07.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:

eline sağlık bi izleyelim bakalım :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı okansosa

daha sonraki senelerde kapasite arttırılmak istenirse kaç kapasiteye kadar genişletilebilir
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı mert_

daha sonraki senelerde kapasite arttırılmak istenirse kaç kapasiteye kadar genişletilebilir
güzel soru :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

stad şu anki mevcudundan daha fazla genişletilemez arazinin sınırları kullanılıyor

Çevrimdışı Efe

fışkırtıcı kapalıdan hareket etti yeni açığa gitti :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

stad şu anki mevcudundan daha fazla genişletilemez arazinin sınırları kullanılıyor
Necmi abi sanırsam, atıyorum açılışta kapasite 45 bin olacak ileride en fazla kaç olur onu sordu ve bence de güzel bir soru cevabını bekliyoruz  :bandit:

Çevrimdışı okansosa

bir hesapta görmüştüm bjk mabetin çektiği fotoğraflar var hep belki onun hesabıdır bilmiyorum ama 50 binlik kapasite sınırı var ama anıtlar kurulunun izin verdiği 41903 yazıyordu
O gemi bir gün gelecek

Etiketler: