Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8332889 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Arkadaşlar lüften bize zulüm etmeyin. Ben en başından beri ana başlıkta birazda sohbetin dönmesinden yanayım ama son 1 haftadır artık sayfaları okumak imkansızlaştı. biraz okuyayım diyorum, bir kaç kişinin bildiğin özel muhabbeti. ya da özellikle polemik yaratmak için atıldığı belli mesajların üstüne yapılan polemikler. sadece kapanması gereken bir konu için "tamam konuyu kapatalım" mesajları bile 1 sayfa yer tutuyor. Tamamen özel, konuyla uzaktan yakından alakası olmayan bir mesaj neden özelden atılmazda ana başlıkta yazılır. Gerçekten buna da anlam veremiyorum. :s20: :s20: :s20:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı dogu1903

Kapalı 14. Testere kiriş tablası kurulmuş bir de çıkış kapıları kurulursa kapalıda artık işler bitmiş olacak :)

bitsin artık bu çileeee

Çevrimdışı ZEKI

Numaralinin orda betonlama mi yapiliyor yoksa oylemi birakmislar. İftara az bir sure kala sanmiyorum betonlama yapilsin.

Çevrimdışı ozan062

diğer tribünlerin isimleri belli olmudumu @bjk_mabet bunu soylemesini rica ederim,,isime gerek yok bellimi sadece bir sure gerekmi acıklanması için,,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ZEKI

diğer tribünlerin isimleri belli olmudumu @bjk_mabet bunu soylemesini rica ederim,,isime gerek yok bellimi sadece bir sure gerekmi acıklanması için,,,
Denizbank ile ilgili bir calisma vardi ama nasil sonuclandi bilmiyorum. Milangaz ismi de ya yeni aciga yada eski aciga geliyordu.

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Ne zaman eski açıkla numaralı birleşir o zaman bu iş biter...
Bir ara da eski stadın numaralı tribününden kalan beyaz duvarlarının yıkılmasını beklemiştim...  :fkr:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Numaralıda grobeton çalışması mı var?
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı MamiReyiz_39

Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.Başkan hakkında konu olduğunu bilmiyordum linkte gördüm.Bu arada ben de farkındayım burada bir sürü gereksiz(anlamsız veya boş değil sadece stad konusunda stad dışındaki yazıları kastediyorum) yazılar yazılıyor.Ben de onun için yazdım.Her şey için ayrı konu olması bir düzen getirir.Konuyu açana teşekkür ederim.

Çevrimdışı frkndgnr

[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2014, 21:25:12 frkndgnr ]

Çevrimdışı Sedat

En son dün gece 2'de girmiştim foruma şuan bir baktım ki 25 sayfa ilerlemiş  :lamer:
Çayım hazır 1 saate güncel takibe yetişirim  :iscrewy:
handikaplı çArşı  

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

11.07.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı serti67

bı haftadır ne formu ne ınsaatı takıp edemıyorum gun saat gecmıyo yaa bı bakıyım dedım gecee sohbet patlamıs gunduz ınsaat sohbetlerı ucmuss vay arkadassss
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ZEKI

En son dün gece 2'de girmiştim foruma şuan bir baktım ki 25 sayfa ilerlemiş  :lamer:
Çayım hazır 1 saate güncel takibe yetişirim  :iscrewy:
bı haftadır ne formu ne ınsaatı takıp edemıyorum gun saat gecmıyo yaa bı bakıyım dedım gecee sohbet patlamıs gunduz ınsaat sohbetlerı ucmuss vay arkadassss
Arkadaslar bunun onune gecebilkmek icin @Necmi abimiz http://besiktasarena.com/index.php?topic=73.new#new acti oraya gelebilirsiniz.

Çevrimdışı serti67

Arkadaslar bunun onune gecebilkmek icin @Necmi abimiz http://besiktasarena.com/index.php?topic=73.new#new acti oraya gelebilirsiniz.
valla benım sıkıayetım yokk konunu dagılmasından yada ınssat konusumasın dan keyıfle okuyup katılıyorum necmı abı oraya actıysa ordana devamederız
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı hic2222

Mustafaya teşekkürler.
Necmi abiye bir sorum olacak.
Mustafanın resimlere baktımda eski açık tarafında kalıplanan kolon kapalıdakilere nazaran baya kısaymış.
Yoksa Yeni açık tarafının yüksekliği de mi böyle olacak Necmi abi ?
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Efe

Numralida grobeton atiliyor burda is bittikten sonra yeni aciga gecekler gibi gorunuyor :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ortalik sakin mabet gelse cosar yine forum :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Mustafaya teşekkürler.
Necmi abiye bir sorum olacak.
Mustafanın resimlere baktımda eski açık tarafında kalıplanan kolon kapalıdakilere nazaran baya kısaymış.
Yoksa Yeni açık tarafının yüksekliği de mi böyle olacak Necmi abi ?
nerden bahsediyorsun :alala:

Çevrimdışı hic2222

Kırmızı çerçeve içerisindeki kolon Necmi abi

Çevrimiçi Necmi

Kırmızı çerçeve içerisindeki kolon Necmi abi
ordada böyle döktüler iki partide unuttun galiba :D

Çevrimdışı hic2222

ordada böyle döktüler iki partide unuttun galiba :D
Unutmuşum Necmi abi vede utandım  :iblush:

Çevrimiçi Necmi