Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334811 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

Tamam başkanımız gerçekten zor durumda göreve geldi ve zor şartlar altında göreve geldi ve kendisine gerçekten güvenen bi insanım..Ama yapılan hatalar(bana göre veya benimle aynı fikirde olan insanlar) var en basiti kombine olayı bi plansızlık söz konusu bi sayfa önce tayfun arkadaşımızın yazdığı gibi seyir açısı daha iyi köşelere biraz daha yüksek bi fiyatlandırma yapılabilirdi kiii bu gayet mantıklı gelirdi tüm taraftara,ayrıca 30 kişinin istemesiyle koca blok satışa kapanmamalı ya da buraları 28 ağustostan sonra çıkarıcam değerli yerlerdir diyebilirsiniz bi çok konuda idaresel hatalar yapılıyor ne yazıkki....Hayatım boyunca yıldız transfere bakmadım BEŞİKTAŞIMIN formasını giyen her ftbolcu başımın tacıdır ama temmuz sonunda şl ön
elemesi oyanayacak takıma transfer yapılmamasıda bence büyük hatadır ilk ön eleme maçına şurda kalmış 2 hafta kadar burdada idaresel bi hata söz konusu bence,hep belirsizlikler beni üzende bu.....
Belki de köşeler stad açılmadan koltuklar yerleştirilme den açılmayacak.satışa açılmış bölümlerde de planlarda olup daha satışta görünmeyen koltuklar var.daha stad yok ortada kulüp gelir yaratmaya çalışıyor yine bin türlü komplo teorileri.kapasite kapasite diye konuşuyoruz.daha net kapasite belli değil koltuk sayısı belli değil.bir yerleri esnek bırakıyor olabilirler.derneklere yer bırakmasalar bu seferde onlar yaygara koparacaklar.ne aliye yaranılıyor ne veliye.

Yusuf abiye de mi ilaçtan verdiniz :D
@aktar_ismail @CharlieChaplin
Yusuf obitaş hakkında güzel bir kaç cümle yazacak biz de onu mutlu edeceğiz  :evillol:

Çevrimdışı Erol Akçınar

@yeniinonustadi twitter hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı ACAB1903

Arkadaşlar şu takım ile olan tartışmalarınızı "http://besiktasarena.com/index.php?board=4.0" Takımımız" konu başlığı altında yapsanız da bu konuyu çarşaf etmeseniz..

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

ha şu var birde samet aybaba dahi olsa (ki hiç hazetmem allah yolunu açık etsin) istikrar olsun, her sene teknik direktör değiştirmekten gına geldi. (galatasaraya bakın bakalım bu sene nal toplayacak, seneye yeni hocayı getirirler.)
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı scape_bjk

bu sene ben fenerli hic kimseden "GS-BJK kotuydu ondan şampiyon olduk" sozunu duymadık. Sanırım yaptıklarımızı aşagıda gorme olayı sadece bizde var.
Mustafa Denizli ile 2 kupayı aldıgımız sezon da onumuze boyle bir sey koydular: GS-FB kotu oldugundan şampiyon olmuştuk, ondan Sivasla çekişmiştik, FB GS iyi olsaydı biz sampiyon olamazdık.

Aynı şeyler transfer için de kullanılıyor, GS bizim tum transfer butcemiz kadarını tek adama yatırdı: bruma, diger burdisyo ya filan hic girmiyorum, FB kadleci aldı, stoch a dunya para bayıldı, krasic diye bir futbolcusu var. Bunların hic biri konusulmuyor(ne fblide ne gslide), biz donup dolasıp eneramo dany sezer e geliyoruz.
sadece sunu soracam, sizce maliyet/fayda/getiri/götürü olarak hangisi daha kotuydu yukardakilerden? daha hayrovic rezaletini soylemiyorum. Hayrovic olayı Besiktasta olsaydı besiktasın asi cocukları(!) simdi kulup binasının onundeydi, tum spor gaztelerinin mansetindeydi.

Aslında GS ve FB çokta iyi yönetilmiyor sadece gelirleri bizden daha iyi ve bu yüzden zararları tölere edebiliyorlar. Bizde ise en küçük sorun bile çok büyük bir sorunmuş gibi lanse ediliyor. Bir sürü futbolcu alındı yok bilmem ne kadar zarar edildi deniyor ama toplasan bi tane ferrari zararı etmez ya da brumaya verilen para kadar. Ayrıca her futbolcu tutacak diye de bişey yok dünyanın hiçbir yerinde de böyle bişey yok. Bizim tek sorunumuz şu anda gelirimizin olmaması ve stad bittiğinde bence yönetimin iyi yönetip yönetemediğini daha net anlayacağız.

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar onlar kotu oldugu icin biz sampiyon olmadik.. Biz kotu oldugumuz icin onlar Sampiyon olabiliyor bunu unutmayin. Karamsarlik nedir boyle? Stad bitince esit sartlarda mucadele etmeye baslayacagiz. Karamsarligi atin uzerinizden.

Geovanni kardesime katiliyorum SL on eleme macinin oynanmasina surda 15 gun kalmis bir transfer bile yok.  Herhalde bu on elemeyi cantada keklik goruyorlar.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Aslında GS ve FB çokta iyi yönetilmiyor sadece gelirleri bizden daha iyi ve bu yüzden zararları tölere edebiliyorlar. Bizde ise en küçük sorun bile çok büyük bir sorunmuş gibi lanse ediliyor. Bir sürü futbolcu alındı yok bilmem ne kadar zarar edildi deniyor ama toplasan bi tane ferrari zararı etmez ya da brumaya verilen para kadar. Ayrıca her futbolcu tutacak diye de bişey yok dünyanın hiçbir yerinde de böyle bişey yok. Bizim tek sorunumuz şu anda gelirimizin olmaması ve stad bittiğinde bence yönetimin iyi yönetip yönetemediğini daha net anlayacağız.
+ izzet hayroviç

aktar fırsat bulursam bir ara elimi kaldırırm :icool:

Çok tehlikeli adamsın, tam bize göresin, El Oktalg  :tabe:

Çevrimdışı POSEİDON

Yukarıda bahsedilenlerin hiçbiri yönetim ve teknik heyetin üst üste gelen hatalarına mazeret değil maalesef.
Asıl olan hayattır,
     Hayatta BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Ya Gs kötü olduğu için ya da fb kötü olduğu için gibi cümleler kullanmasak. Sanki onlar iyi olduğu zaman biz ne kadar iyi olsakta şampiyon olamayız gibi bi durum ortaya çıkıyor. Yani diğer takımları niye hep bizden üstünmüş gibi kendi kendimizi şartlamaya çalışıyoruz.
Yok ben onu bu sene için söyledim, sonuçta gerçekçi olmamız gerekiyor kadromuz diğer 2 takımdan kötü o yüzden öyle söyledim. Yoksa Samet Aybaba'lı sezonda İnönüde 6 maçta öne geçip berabere kaldık onlar olmasa şampiyon bile olurduk. Şampiyonluk zor değil sadece doğru işlerin yapılması lazım  :ok:

Çevrimdışı Deniz

Şu görüntü donmasına da bir çözüm bulsalardı..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALDENYX

@yeniinonustadi twitter hesabından alıntıdır.

eski açik kule tarafı ne güzel gözüküyor..sabırsızlıkla yeni açik üst tarafı bekliyorum sağ taraf.bi izalansa.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

bugun prekastçılar hiç çalışmadı prekast yerleştirmeyi bırakın, loca balkonlarında kot alıp delik delen dahi görmedim, gören varmı  :alala:

Çevrimdışı Oktay

Çok tehlikeli adamsın, tam bize göresin, El Oktalg  :tabe:
aktar saf biriydim gözümü sen açtın kabak çiceği gibi açıldım sayende :icool: :icool:

Çevrimdışı dogu1903

son iki üç gündür statta neler oldu özetlemek isteyen var mı, stajdan dolayı bakabilecek hiç şansım olmadı :( :(

Çevrimdışı empisayn

Köşelerin satışa çıkarılmamasında insanlar, tabi ki yönetime yüklenecek. Bunda herhangi saçma ya da ayıp edilen bir durum yok. Şeffaf yönetim filan beklemiyor kimse. Örnek olarak senelerdir aynı yerden maç izleyen birisi, aynı yerden izlemek istiyor diye yönetimi eleştiriyor, laf çakmaya çalışıyor konumuna düşürülemez. Ya da daha mutlu olabileceği bir yerden bilet almak istiyorsan ve sebepsiz yere alamıyorsan, bunu dile getirmek gayet normal bir şey.

Derneklere ayrılmış olabilir o alanlar. Ama ne hakla derneklere ayrılıyor? Bursa Beşiktaşlılar Derneği'nden gelen mail, örnek alabiliriz, 30 kişilik yer verilmiş. Hani olsa 300 kişi aynı yerde olsunlar diyeceğim ama sadece 30 kişi. Bir çok derneğe de, demek ki böyle minik minik alanlar ayrılmış.

Halbuki derneklere başvuru hakkı tanınsaymış. kaç kişilik yer alacaksınız, almak istiyorsunuz? Sizin başvurularınız klupten yapılacak denseymiş. Nereden almak istiyorlarsa oralardan 30 kişi yer ayırtılsaymış. Ve bu yöntem de açıklansaymış bjk.com.tr'de. "Dernekler için kombinede toplu oturma avantajı!" diye.

Neyse uzatmaya gerek yok. Yönetimsel bir hatadır bu. Ötesine berisine bakmaya gerek yok. Gerekçe ile gerçek birbirini tutmuyorsa bu kandırmaya girer. Yönetimim beni niye kandırsın ki? Ne çıkarı var? İşte bu soruları sormaya başlayınca insan, ne yazık ki güvenini kaybediyor.

İmzamı atarım hocam.
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Anıl

Birde bu kombine konusunda umarım 119 ve 123 gibi köşe bloklar sonradan açılmaz, çünkü 119 satılmıyor diye 120'den aldım. Haksızlık olur bu  :by2:

Çevrimdışı SDemirsoy

Birde bu kombine konusunda umarım 119 ve 123 gibi köşe bloklar sonradan açılmaz, çünkü 119 satılmıyor diye 120'den aldım. Haksızlık olur bu  :by2:
inş olmaz Anıl öyle birşey yoksaa :bandit:

Çevrimdışı karakartalım

katılıyorum kesinlikle  :claps:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Anıl

inş olmaz Anıl öyle birşey yoksaa :bandit:
Samet abi eğer olursa sana güveniyorum  :evillol:  :boom:

Çevrimdışı zatoichi1903

Yok ben onu bu sene için söyledim, sonuçta gerçekçi olmamız gerekiyor kadromuz diğer 2 takımdan kötü o yüzden öyle söyledim. Yoksa Samet Aybaba'lı sezonda İnönüde 6 maçta öne geçip berabere kaldık onlar olmasa şampiyon bile olurduk. Şampiyonluk zor değil sadece doğru işlerin yapılması lazım  :ok:
Kadro kalitesi olarak bir tık asagıda oldugumuz aşikar cunku adamlar Buraka bile 2.7 mil € verirken bizde su an kontratı devam eden oyunculardan en fazla alan 1.5 € alıyordur.
ne kadar para-o kadar kofte olayı, ama olmayan parayla da kofte alırsanız(YD donemindeki gibi) sizden sonrakiler bunların cezasını ceker.

Oyuncu kalitesi kesinlikle etkilidir ama bence asıl etkili olan teknik heyet-oyun sistemi ve yonetim teknik heyet uyumudur.
En basit ornegi 2 sene once simone kasım-aralık gibi a.madrid e gelmeden once a.madrid orta sıra takımı/hayal kırıklıkları takımıydı. Aynı kadroyu Simone bir sistem cercevesinde ayaga kaldırdı. Hic kimse A.Madrid in kadro kalitesinin real veya barcadan iyi oldugunu soyleyemez, hatta eşit oldugunu bile soyleyemez ama bu sene tum finallerde A.Madrid vardı
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

bugun prekastçılar hiç çalışmadı prekast yerleştirmeyi bırakın, loca balkonlarında kot alıp delik delen dahi görmedim, gören varmı  :alala:

Ben de hiçbir gelişme göremedim.

son iki üç gündür statta neler oldu özetlemek isteyen var mı, stajdan dolayı bakabilecek hiç şansım olmadı :( :(

Ramazandan dolayı çalışan emekçilerimiz Haziran 28'den itibaren yavaş yavaş ailelerinin yanına gidiyormuş ve şuanda işçi sayısı çok az ve iş de yapılmıyor pek haliyle.2 haftadır durum böyle ve bu ay böyle geçecek gibi.

Çevrimdışı SDemirsoy

Etiketler: