Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334121 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ozan E.

eveeeettt besiktas onumuzdeki sene olimpiyatta devam edecek karar cıktı
olimpiyat olacagi aciklandi mi cidden? Kombineler ne civarda olacak acaba?

Çevrimdışı Manu

Vay arkadaş ya günlerdir malum forumda cırmalıyoruz olay buradaymış. Cümleten selamün aleyküm.

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Olimpiyat stadında oynayacakmışız ve passolig ücretlerini kulüp karşılayacakmış.Yarın resmi siteden daha net bir açıklama yapılacakmış.

Çevrimdışı Ozan E.

Bu forumun kurulmasinda emegi gecen herkese cok tesekkurler. Sagolun varolun.

Çevrimdışı frkndgnr

Şuan kapalıyla ilgili hiçbir şey problem değil, hatta eski açıkta aynı şekilde. Kapalı ve Eski açık ne olursa olsun yetişecekler zaten. Önemli olan bir an önce numaralı ve yeni açığın tamamına temel atılması. Birde yok Çiçeklerin yaptıkları kirişler düzgün değil Obitaşın kirişleri dümdüz falan bunlar çok saçma. İstersen kirişi prekast gibi pürüzsüz yap yine üstüne prekast gelicek ve kiriş miriş görünmeyecek ortalıkta. Bizim için kaba inşaatta önemli olan sağlamlık ve hız olmalı yoksa detaylara takılmamak lazım. O yüzden de bırakalım Obitaş rahat rahat bitirsin yeni açığı. Numaralı Çiçekler'e verilsin :)
👍👍👍

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Furkan Sarper

@bjk_mabet

ince işler derken neler yapılacak ilk aşamada

Çevrimdışı Ozan E.

Olimpiyat stadında oynayacakmışız ve passolig ücretlerini kulüp karşılayacakmış.Yarın resmi siteden daha net bir açıklama yapılacakmış.
   Cok mantikli bi hareket olacak klup karsilarsa. Umarim cok uygun fiyatlara verirler 30-40 bin satariz. Bir yil daha gocebeyiz maalesef ama sonrasi gercekten cok guzel olacak. Heyecanla bekliyoruz

Çevrimdışı eski inönü

Muavenet nickli bir arkadaş vardı DH'de. Onu gören oldu mu burada?

Çevrimdışı ozan062

2014-2015 sezonunda Şeref Bey stadimiz açılana kadar maclarimizi Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacagimiz kesinleşmiştir.

Kombine fiyatları yarın resmi siteden aciklanacaktir. Kombine alanların passolig ücreti kulüp tarafından karşılanacaktır.

Kombine kartlar Şeref Bey stadina göre satılacak olup kart alanlar Atatürk Olimpiyat stadında ücretsiz olarak seyredebilecekler.
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı scape_bjk

@bjk_mabet

ince işler derken neler yapılacak ilk aşamada

Tesisat işleri yapılır büyük ihtimalle

Çevrimdışı scape_bjk

2014-2015 sezonunda Şeref Bey stadimiz açılana kadar maclarimizi Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacagimiz kesinleşmiştir.

Kombine fiyatları yarın resmi siteden aciklanacaktir. Kombine alanların passolig ücreti kulüp tarafından karşılanacaktır.

Kombine kartlar Şeref Bey stadina göre satılacak olup kart alanlar Atatürk Olimpiyat stadında ücretsiz olarak seyredebilecekler.

tam olarak anlamadım ben olayı şimdi kombine alınca olimpiyatta ücretsiz mi seyretmiş oluyoruz ;D

Çevrimdışı Ozan E.

Çevrimdışı erkan

yeni forum hayırlı olsun. donanımhaberde hergün ziyaretçi olarak takip ediyordum sizi. bu blog çok iyi olmuş elinize sağlık 

Çevrimdışı A.Ozkul

Bu prekastlarla ilgili birşey söylemek istiyorum mabette daha önce belirtmişti.
Niye yavaş diyenler için hatırlatalım, önce ölçüm alınıyor sonra kot farkı hesaplanıyor
fark varsa basamak traşlanıyor vida yeri açılıyor sonra santimlerle dikkatlice monte ediliyor,
bu sadece bir prekast içindi, hepsi böyle yapılıyor, hiç prekast konmadığı zamanda bile eminim
ölçümler alınmıştır hazırlık yapılmıştır monteleme için.
Kaldı ki daha kapalı üst kirişler bitmemiş bir an önce altı bitirip yatışa mı geçsinler  :)
Herşey sırayla yapılıyor çünkü, üst kirişler bitene kadar alt prekastlar da biter tahminim bunlar tabi..

Aranıza bende geldim. Prekast yerleştirmede hazırlık safhası uzun sürmekle birlikte birkaç şehir stadı projesini takip etmiştim. Orada bahsedilen şey, üst katlarda çalışmaların bitmeden alt katlarda prekast yerleştirmenin mantıklı olmadığı idi. Nedeni ise üst katlardan düşebilecek herhangi bir parçanın prekastlara zarar verebilme ihtimali. İhtimal düşük de olsa göz ardı edilemez. Aksi durumda onarım için bir sıranın tamamen sökülüp hasarlı parçanın değiştirilmesi daha zahmetli olur.

ysariusta

• Ziyaretçi

- kapalı üst kat kolon ve testere kirişleri betonlama işlemi yapılıyor.
-yeni acık rampanın olduğu yer vinçten sonra bir bölüm daha grobetonlandı yarın sabah kolonları ile birlikte beton dökülecek.
-yeni acıkta tesviye edilen bölüm bu gere grobetonlanıcak.
-yeni acık tablası betonlanıcak...

güzel haber kapalı için ince işler yarın başlıyacak...

not: pazartesiye kadar çok yoğun ve stad dışı evrak ve işlemler olduğu için çok sık yazma fırsatım olmasada bi gözüm yine burada...

saygılarımla...
Bjk_Mabed merak ettiğim konu şu; Bu stad Ocakta bitiyor mu? Bir sene daha sürebilir de oda problem değil ama bu sene canım çıktı. Olimpiyat felaket uzak bana. Bostancıdayım ben. Gidemiyorum oraya. Kombine almak gibi bir fikrim var ancak oraya gitmem mümkün değil. Bitecekse kesin alıyorum ben bileti. Sıkıntım bu.
Bir konu daha, bugün olduğu gibi şura betonlanacak bura boyanacak gibi adımları yazarsanız ya da paylaşılan fotoğraflarda açıklanırsa (elden geldiği kadar tabi) gördün meraktan geberiyoruz. Malum bizde sakat çok. Beleştepeye çıkıp izleyecez az kaldı.

Beşiktaş'a gönül veren herkese selamlar

kandiliniz mübarek olsun

Çevrimdışı Kadir Akdağ

Çevrimdışı kaankartal

İyi günler,stat inşaatını merakla ve sabırla takip edenlerden biri de benim.İnşallah hayırlı bir şekilde biter.
NOT : Umarım bu forumda diğerleri gibi keşmekeşlik içine girmez ve sadece stadyum inşaatından bahsedilir.
NOT 2 : Hayırlı kandiller :)
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

Çevrimdışı bjk_mabet

Niye yavaş diyenler için hatırlatalım, önce ölçüm alınıyor sonra kot farkı hesaplanıyor
fark varsa basamak traşlanıyor vida yeri açılıyor sonra santimlerle dikkatlice monte ediliyor,
bu sadece bir prekast içindi, hepsi böyle yapılıyor, hiç prekast konmadığı zamanda bile eminim
Kaldı ki daha kapalı üst kirişler bitmemiş bir an önce altı bitirip yatışa mı geçsinler  :)
Herşey sırayla yapılıyor çünkü, üst kirişler bitene kadar alt prekastlar da biter tahminim bunlar tabi..

Aranıza bende geldim. Prekast yerleştirmede hazırlık safhası uzun sürmekle birlikte birkaç şehir stadı projesini takip etmiştim. Orada bahsedilen şey, üst katlarda çalışmaların bitmeden alt katlarda prekast yerleştirmenin mantıklı olmadığı idi. Nedeni ise üst katlardan düşebilecek herhangi bir parçanın prekastlara zarar verebilme ihtimali. İhtimal düşük de olsa göz ardı edilemez. Aksi durumda onarım için bir sıranın tamamen sökülüp hasarlı parçanın değiştirilmesi daha zahmetli olur.

üst kat kirişlerini yerleştiricek olan vinçin boyu nerdeyse kule vinçler kadar var paletli bir vinç gelicek eğer o vinç gelir ise iki kulu vincin çalışmasını sekteye uğratacağı için önce alt katlar bitirilecek sonra sonra sonra vinçlerin işinin kapalı ile bitmesi ile beraber üst katların prekastları yerleştirilmeye başlanacak.

tek tek her basamaktan kot alanıp teker teker yerleştiriliyor ve nerde ise tüm prekastların üretimi tamamlanmış durumda...hazır olan 2800 den fazla prekast var...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı brci

üst kat kirişlerini yerleştiricek olan vinçin boyu nerdeyse kule vinçler kadar var paletli bir vinç gelicek eğer o vinç gelir ise iki kulu vincin çalışmasını sekteye uğratacağı için önce alt katlar bitirilecek sonra sonra sonra vinçlerin işinin kapalı ile bitmesi ile beraber üst katların prekastları yerleştirilmeye başlanacak.

tek tek her basamaktan kot alanıp teker teker yerleştiriliyor ve nerde ise tüm prekastların üretimi tamamlanmış durumda...hazır olan 2800 den fazla prekast var...

ah şimdi tribünler o prekastlara hazır halde olacaktı ah.. ne olurdu ama be :)

Çevrimdışı quentine83

mabet prekast bilgisi için teşekkürler.
birde ince işçiilik dedin neleri kapsıyor acaba .ve
 numaralı ihalesi ne zaman sonuçlanacak.eleman girişi olacakmı .? mevcut elemanla mı devam edecek?? alan firma (inş. çiçekler)
İsmet Yarkın ONUR

yanlış alarm çiçekler daha önce başlamış

Çiçekler obitaştan 2,5 ay önce başladılar. O günü baz alın bakalım obitaş mı yavaş çiçekler mi.
Obitaş emin olun son dönemde çiçekler inşaattan çok daha hızlı ve en önemlisi çok daha temiz iş yapıyor.
Obitaş'ın sadece adı çıkmış adamlar ne yapsa yaranamıyor millete.

Çevrimdışı A.Ozkul

teşekkürler üstad, ben sadece varsayımdan bahsetmiştim. Dediğiniz gibiyse daha iyi, beklemeye devam.

mabet hoşgeldin.
kapasite ve skorboardla ilgili bişeyler çıtlatabilirmisin?çatıda fotovoltaik sistem olacakmı?
@bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet prekast bilgisi için teşekkürler.
birde ince işçiilik dedin neleri kapsıyor acaba .ve
 numaralı ihalesi ne zaman sonuçlanacak.eleman girişi olacakmı .? mevcut elemanla mı devam edecek?? alan firma (inş. çiçekler)

ince işcilik firmasına yarın çay götüreceğim detaylı bilgiyi yarın paylaşalım bende net olarak neleri içeriyor bilmiyorum.
numaralı ihalsine 3-4 hafta kadar daha var ...işci giriş cıkışı kaba inşaat firmalarında şu an için yok ince işcilik için ilk olarak 20 kişilik bir ekip gelicek.
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Etiketler: