Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334069 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

kahve makinası bozulınca kötü direk dışarıdaki cafeye  ;D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı zatoichi1903

daha once yazıldı mı bilmiyorum ama kullanıcının profiline gittiğimizde, kullanıcının gonderdigi mesajların gosterilmesi cok guzel bir ozellik olur. Foruma her zaman giremiyorum ve acıkcası girer girmez once @bjk_mabet in yazısı var mı ona bakmaya calısıyorum, son girdigimden beri 25 sayfa ilerlemiş. bu şekilde samanlıkta igne aramak gibi oluyor
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı quentine83

mabet ;
prekastcıların çalışma şekli nasıl işliyor .üst tarafa ne zaman geçecekler?
bide numaralı ihalesi ne zaman yapılıyor.diyelim ki 27 haziran temel atılacak.hadi diyelim çiçekler atacak.mevcut işcisinden mi kaydıracak oraya .hem numaralı hem diğer taraflar eksik çalışmış olmayacak mı?nedir işin aslı ??
teşekkürler.bide şu kamerayı bi sildiriver sana zahmet bişey anlaşılmıyor:))
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı izorlu85

daha once yazıldı mı bilmiyorum ama kullanıcının profiline gittiğimizde, kullanıcının gonderdigi mesajların gosterilmesi cok guzel bir ozellik olur. Foruma her zaman giremiyorum ve acıkcası girer girmez once @bjk_mabet in yazısı var mı ona bakmaya calısıyorum, son girdigimden beri 25 sayfa ilerlemiş. bu şekilde samanlıkta igne aramak gibi oluyor

dostum öneri ve isteklerimizle ilgili bu bölüme yazarsan daha akılda kalır burada samanlıkda kaybolan iğne gibi olur önerilerin dostum ;)

http://www.besiktasarena.com/index.php?topic=8.0
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Caner

Öyle bir özellik var zaten. Mesela şu mabetin profili =http://www.besiktasarena.com/index.php?action=profile;u=4
Sol tarafta iletileri göster var, tıkladığın an onunkiler çıkıyor

Şu şekilde http://www.besiktasarena.com/index.php?action=profile;area=showposts;u=4

Çevrimdışı izorlu85

harbi mabet dostum senin çırak felan yokmu oralarda gönderiver de kameranın biz tozunu alsın :D

Çevrimdışı zatoichi1903

Öyle bir özellik var zaten. Mesela şu mabetin profili =http://www.besiktasarena.com/index.php?action=profile;u=4

Şu şekilde http://www.besiktasarena.com/index.php?action=profile;area=showposts;u=4
haklısın, tesekkurler, gorememişim ilk baktıgımda
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı izorlu85

bak bende bilmiyordum ama takip de olduğum için ihtiyaç duymuyordum sağol ;)

Çevrimdışı svsgndgd

Arkadaşlar arka fon renginin değişme ihtimali var mı ya. yazılar daha belirginleşse mesela wow daki gibi.
''Asıl olan hayattır; hayat ise BEŞİKTAŞ''

Çevrimiçi Necmi

mabet dostum sen çaycı mısın yoksa inşaatın mimar proje bölümünde misin açıkla hadi artık :) biz hep seni evraklarla stad toplantıları ile biliyoruz hiç çay bardaklarınla göremedik seni bence sen çaycıyım diye bizi kandırıyon kessssiiin :)

evrak işinin olduğu yerde ne yapılır tabiki bi yandan çay içilir.o yüzden evraklarla beraber çaycılarınıda yanina alıyor beşiktaş :))

Mabet hoş geldin
@bjk_mabet

Çevrimdışı izorlu85

Arkadaşlar arka fon renginin değişme ihtimali var mı ya. yazılar daha belirginleşse mesela wow daki gibi.

şimdi ben de öneri şikayet bölümüne daha önce bu konu hakkında yazmış olduğum yazıya cevap var mı ona bakmıştım. beyaz çok göz yoruyor. hafif gri tonlarına geçsek harika olucak...

Çevrimdışı izorlu85

mabet dostum sen çaycı mısın yoksa inşaatın mimar proje bölümünde misin açıkla hadi artık :) biz hep seni evraklarla stad toplantıları ile biliyoruz hiç çay bardaklarınla göremedik seni bence sen çaycıyım diye bizi kandırıyon kessssiiin :)

evrak işinin olduğu yerde ne yapılır tabiki bi yandan çay içilir.o yüzden evraklarla beraber çaycılarınıda yanina alıyor beşiktaş :))

Mabet hoş geldin
@bjk_mabet

necmi abi bu arka fon renginin beyaz olmasından muzdaribiz benim gibi gözü bozuk olanlar şikayetçi ağaltıyor belli bi süre bakınca ekrana... bunun hakkında bi tasarrufunuz var mı ? Varsa iyi olur :D

Çevrimdışı izorlu85

kcptl hocam  o fotoshoplarından bi kaçını da buraya yüklesen  olmaz mı?? biliyorsun  ben artık wowa giremiyorum :) malum yine atıldım... :P

Çevrimdışı izorlu85

az sonra mustafa gelecek "yüz bilmem  kaç pikçır loding " diyecek hepimiz heyecanla bekleyecez 

Çevrimiçi Necmi

şimdi ben de öneri şikayet bölümüne daha önce bu konu hakkında yazmış olduğum yazıya cevap var mı ona bakmıştım. beyaz çok göz yoruyor. hafif gri tonlarına geçsek harika olucak...
Dostum o bölümü sürekli takip ederek forumun ilerleyişi ile ilgili aksaklılıkları çözmeye çalışıyoruz
ama tabiki öncelik forumun işleyişiyle ilgili oluşan sıkıntıları çözmek görsellik kısmına daha sonra geliriz
gözü fazla yoruyor diye arka plan rengini değiştirdik

Çevrimdışı quentine83

şu prekastları üst tarafa uyduracak bi photoshop fena olmazdı .neye benzeyeceğini görürdük.kceptel arkadaşımızın iyi bu konuda sanırım.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı Sahin53

Bu prekastlarla ilgili birşey söylemek istiyorum mabette daha önce belirtmişti.
Niye yavaş diyenler için hatırlatalım, önce ölçüm alınıyor sonra kot farkı hesaplanıyor
fark varsa basamak traşlanıyor vida yeri açılıyor sonra santimlerle dikkatlice monte ediliyor,
bu sadece bir prekast içindi, hepsi böyle yapılıyor, hiç prekast konmadığı zamanda bile eminim
ölçümler alınmıştır hazırlık yapılmıştır monteleme için.
Kaldı ki daha kapalı üst kirişler bitmemiş bir an önce altı bitirip yatışa mı geçsinler  :)
Herşey sırayla yapılıyor çünkü, üst kirişler bitene kadar alt prekastlar da biter tahminim bunlar tabi..
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı Semih

@bjk_mabet
numaralıyı hangi firmanın yapacağı belli mi? numaralı için yeni işçi gelicek mi yoksa şantiyedeki işçilerle devam mı edilecek? temel ne zaman atılır?
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı eski inönü

obitaşı savunan arkadaşların yeni açık bitince stad bitmeyecek çünkü daha numaralı var argümanıyla yaptıkları savunma çok saçma. Aynı mantıkla çiçekleri eleştirebiliriz. Çiçekler kapalıyı boşuna bitirdi.. Eski açıkta boşuna o kadar ilerleme kaydetti. Ne geregi varki zaten Numaralı bitmeden inşaat bitmiyor. Aslında çiçekler kapalı ve eski açığı numaralıyla birlikte bitirmeliydi. Obitaş kadar akıllı değiller demekki.

Çevrimdışı ozan062

eveeeettt besiktas onumuzdeki sene olimpiyatta devam edecek karar cıktı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Yeni platformun hayırlı olması dileğiyle. Herkese merhaba. Bilgi veren,resim çeken arkadaşlara,büyüklerime teşekkürler. Takipteyim :)
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı Anıl

Şuan kapalıyla ilgili hiçbir şey problem değil, hatta eski açıkta aynı şekilde. Kapalı ve Eski açık ne olursa olsun yetişecekler zaten. Önemli olan bir an önce numaralı ve yeni açığın tamamına temel atılması. Birde yok Çiçeklerin yaptıkları kirişler düzgün değil Obitaşın kirişleri dümdüz falan bunlar çok saçma. İstersen kirişi prekast gibi pürüzsüz yap yine üstüne prekast gelicek ve kiriş miriş görünmeyecek ortalıkta. Bizim için kaba inşaatta önemli olan sağlamlık ve hız olmalı yoksa detaylara takılmamak lazım. O yüzden de bırakalım Obitaş rahat rahat bitirsin yeni açığı. Numaralı Çiçekler'e verilsin :)

Çevrimdışı Anıl

obitaşı savunan arkadaşların yeni açık bitince stad bitmeyecek çünkü daha numaralı var argümanıyla yaptıkları savunma çok saçma. Aynı mantıkla çiçekleri eleştirebiliriz. Çiçekler kapalıyı boşuna bitirdi.. Eski açıkta boşuna o kadar ilerleme kaydetti. Ne geregi varki zaten Numaralı bitmeden inşaat bitmiyor. Aslında çiçekler kapalı ve eski açığı numaralıyla birlikte bitirmeliydi. Obitaş kadar akıllı değiller demekki.
Nokta  ;D

Etiketler: