Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8342593 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

daha eve yeni geldim ne bombası kuru ekmek var mı diye bakıyorum :)) makarna bari haşlıyayım...
yakın olsaydın sana sahur için börek getirirdim :) makarna da göbek yapar yeme gece gece ağır şeyler :)  :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Kulübün demirörene değil demirörenin kulübe borcu var.bedavaya kulübe sponsor olması kabul edilemez.
güzel güzel sohbet ederken niye tadını kaçırıyorsun şimdi burası Demirörenin
yerimi yeni açık milangaz tribünü olacaksada olur Babasının bu kulübe çok
emeği geçmiştir şirketlerin sahibide Erdoğan Demirörendir eleştirin ama nankörlükte
etmeyin üzümü çöpünü birbirinden ayırın salladığınız insanlar sağlam bir Beşiktaşlı Aile
yerine ülkerimi tercih edersin o borç Beşiktaşımızın borcudur bu şekilde ödenecekse
ödensin vıdı vıdı ettiğiniz Aile istese bir dakikada Beşiktaşı bitirir hiç bir şey bilmeden
düşünmeden konuşuyorsunuz bu iş kapalı kapılar ardında uzlaşarak çözülmeli öyle
mahkemeye vermekle falan olmaz olursada bunun en büyük zararını Beşiktaş çeker

Çevrimdışı saricasi

beni gören soru sormayı unutuyor anlamadım vallahi bu işten birşey ben :alala:
Seni gören vodafone arenanın ışığını da görmüş oluyor,sorular cevap buluyor:)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Furkan Sarper

kapasite konusunda mabetin mesaj anlatıyo her şeyi :)

Çevrimdışı Tolga

emeği geçmiştir şirketlerin sahibide Erdoğan Demirörendir eleştirin ama nankörlükte
etmeyin üzümü çöpünü birbirinden ayırın salladığınız insanlar sağlam bir Beşiktaşlı Aile
yerine ülkerimi tercih edersin o borç Beşiktaşımızın borcudur bu şekilde ödenecekse
ödensin vıdı vıdı ettiğiniz Aile istese bir dakikada Beşiktaşı bitirir hiç bir şey bilmeden
katılıyorum eğer bjkımızın borcu azalcaksa herşey usulünce düşünülüp halledilmeli sırf ydnin diye karşı çıkmak yanlış olur başka türlü zaten o borcu geri ödeyemeyiz bu konuda yönetim güzel düşünmüş yapacak birşey yok borç öyle az buz değil yani
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Hayırlı geceler yarın is var kapasiteye yarin devam ederiz :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

mabet numaralı ne zaman yükselmeye başlayacak .ilk kolonları ne zaman görürüz.ayın 10 u oldu.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Furkan Sarper

senden ayrıldıktan sonra şunuda sorsaydım dediğim bir sürü şey geldi aklıma  :tabe:

Çevrimdışı bjk_mabet

gece gece bi resim daha atayım :) iç tarafta ytong işleri...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Furkan Sarper

mabet numaralı ne zaman yükselmeye başlayacak .ilk kolonları ne zaman görürüz.ayın 10 u oldu.

mabeti yordum bugün şimdi yükünü hafifletmem lazım :)

sordum 20 gün cevabını verdi

Çevrimdışı Necmi

abi oturtamadım onu bir türlü uyuyo şimdi :D istersen sen hallet :)

Yarın bakarım :D
ama şifreyi bilmiyorum :)
birde ordan buraya yönlendirme yapalım sık sık oranın hiti bizim için önemli değil
önemli olan buraya gelmeleri burayı özendirelim kısa bilgiler devamı burda :D

Çevrimdışı Anıl

Abi, her soruyu geç sana adını bile sormayı unuttum ya ki aylardır merak ettiğimiz şey düşün artık gerisini :evillol: İçeri girince o kadar büyülendim ki şuan ne sorduğumu falan bile hatırlamıyorum :ebebe:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Kulübün demirörene değil demirörenin kulübe borcu var.bedavaya kulübe sponsor olması kabul edilemez.
Senetler aksini söylüyor maalesef..:(
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı bjk_mabet

numaralının asıl hızlanması bayramdan sonra olur her gecen gün çalışan sayısı azalıyor çünki herkes ailesi ile ramazanı gecirmek istiyor ve çalışanların çoğu gurbetçi o yüzden ramazan boyunca biraz ağır gidebilir işler...

Çevrimdışı Furkan Sarper

kapalı üst kattada duvar örümü için tahtalar kurulmuştu

Çevrimdışı Furkan Sarper

@bjk_mabet timelapse'de 1:24 civarı saniyelik bizde varız

Çevrimdışı sağduyu

Beyler yazın bir kenara, bu stad 2016 da en az 30.000 ortalamaya oynar. Anadolu'da senelerdir kombine almayan ve stadı bekleyen bir dolu taraftar var. Çokça eleştirsek te yönetimi ve Beşiktaş'ın potansiyelini bu kadar az görmemek lazım. Yeni stada geçince mutlaka yıldız, mıldız bir transferler falan da mutlaka yapılıp, bir hava yakalanır.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı bjk_mabet

Yayınlanmamış bir gece resmi daha :) resimi yan çekmişim doğal olarak yan yolladım :)

Çevrimdışı Deniz

Beşiktaşı bitirecek adam anasının karnından dogmadı daha.100 milyonla mi Beşiktaşı bitirecek onlar?İyi Beşiktaşlı aileyi gördük " Beşiktaşın ismini dahi duymak istemiyoruz " dediler.Aman ne de iyi Beşiktaşlılar gözlerim yaşardı. 300 milyon borç takan adamı eleştiriyorum diye nankör oluyorsam ben nankörüm.

"kulübün demirörene borcu yoktur " yazınca güzel sohbetin tadı kaçıyorsa o güzel sohbetin tadına hiç dokunmayim ben.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

numaralının asıl hızlanması bayramdan sonra olur her gecen gün çalışan sayısı azalıyor çünki herkes ailesi ile ramazanı gecirmek istiyor ve çalışanların çoğu gurbetçi o yüzden ramazan boyunca biraz ağır gidebilir işler...
Ama obitaş için öyle bir durum yok zaten azlar ama özler :)

Çevrimdışı murat

kapasite konusuna bence fazla takıyoruz o kadar da önemli değil bence 42.000 de az değil 45.000 de üstü olursa da güzel olur ama bence buna çok takılmamak lazım mesele
o stada taraftarı çekebilmek 50.000 kişilik stad yapıp 10.000 kişiye oynamaktansa 42.000 olsun 30.000 kişiye oynayalım daha iyi
stadı 50000 yapıp 10 bin kişiye neden oynayalım.eski stadımız 32 bin kişilikti 10 bine oynamıyorduk.52bin kişilk yaparsanda senin mantığınla 30 bine oynamamız gerekmezmi?bizim taraftar o kadar acayip insanlardanmı oluşuyor? :evillol: 50 bin kişilk yapmışlar ben maça gitmem 42 bin olaydı giderdim ama mı diyorlar? :iscrewy:

Çevrimdışı Tolga

Yayınlanmamış bir gece resmi daha :) resimi yan çekmişim doğal olarak yan yolladım :)
başım döndü bakarken  :lol:

Çevrimdışı quentine83

mabet müsadenle bi soru daha sorayım.ince işçilikle alakalı.
sadece bir tribünü ele alırsak ,örneğin kapalı.neleri kapsıyor :duvar örme,alçı,cam çerceve ,elektrik ,vs bir tribünü ne kadar zamanda çıkarırlar.ve bunun için ayrılan personel kaç kişi olacak.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet timelapse'de 1:24 civarı saniyelik bizde varız

timelapse de en az 30 kere görüyorum kendimi hergün .bide kendi kendime yorum yapıyorum acaba nereye gidiyordum ki diye gün içersinde nerde ne yaptığımı kime kaç bardak çay verdiğimin çetelesini bile tutamaz oluyorum bazen...bir de başkan gelirse o sırada ohhhh kaymaklı tel kadayıf

Çevrimdışı Tolga

stadı 50000 yapıp 10 bin kişiye neden oynayalım.eski stadımız 32 bin kişilikti 10 bine oynamıyorduk.52bin kişilk yaparsanda senin mantığınla 30 bine oynamamız gerekmezmi?bizim taraftar o kadar acayip insanlardanmı oluşuyor? :evillol: 50 bin kişilk yapmışlar ben maça gitmem 42 bin olaydı giderdim ama mı diyorlar? :iscrewy:
hayır hocam yanlış anladın yani büyük stad yapıp boş tribünlere oynamaktansa kapasite daha az olsun ama stad dolu gözüksün demeye getirdim ama okuyunca yazdığım şeyin yanlış anlaşılmasına şaşırmıyorum demek istediğim buydu aslında evet biraz saçma olmuş  :lol:

Etiketler: