Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8344069 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

arjantin kalecisinden gorgocehea performansı finale az kaldı argentina :super: :super:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı EmreTkgz42

yok hocam yanlışın var. Kapalı ve Numaralıda alt kat 26 ama bunun 2si localara ait yani=24. Ust katlar 19-20-21-22 diye gidiyor. Eski açık alt aynı yine 24 üst 19dan azalarak gelip 16 oluyor.
kapalı 23ten 20ye kadar iniyor, çizimler sayfasından baktım. alt kat 2si locaya dahil oldugunu bilmiyodum ama ortadaki 2 katı saymamıştım zaten. bu sayılarda emin misin ona göre hesaplayım bakalım bi de

Çevrimdışı İmansız26

Mabet Abi Yalnız Fener Maçı 4-3 bitmedi..
3-4 bitti İstanbul plakası Değil Kadıköy hatırası  :)
Tabutumuz Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Rüzgarı ii hesap edin   :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:
merak etme İlker abi yola çıkmadan parmağımız yalayıp ölçeriz rüzgarı  :D lodos ta çıkmayız :bandit:

Çevrimdışı Necmi

merak etme İlker abi yola çıkmadan parmağımız yalayıp ölçeriz rüzgarı  :D lodos ta çıkmayız :bandit:
aman diyorum imbat'ada dikkat edin

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Sezai

Ulan arkadaş herkes gülüyor biri diyor 47300 biri diyor 45903 herkes mutlu ama , sanki şöyle '' ahaha yanlış kaynak hocam sen yanlış biliyorsun , gerçeğini bilsen ahahaha.. ''   :ebebe: :icool:

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı Efe

Macın ardindan yine kapasite hesaplari baslamis mabet 45 binde noktayi koymus gibi hisset tim olacagi bu bana gorede :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

ne lodos ne imbat siz asıl tornadaya dikkat edin   :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :yerlerde:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Factatum

Şampiyonlar Ligi Finali için minimum kapasite şartı nedir? Bu statta bir final maçı görmek isteriz doğrusu.

Çevrimdışı eski inönü

kapalı 23ten 20ye kadar iniyor, çizimler sayfasından baktım. alt kat 2si locaya dahil oldugunu bilmiyodum ama ortadaki 2 katı saymamıştım zaten. bu sayılarda emin misin ona göre hesaplayım bakalım bi de
hocam kapalı zaten sayılabiliyor şu an. Ben 19 saydım ilk 2 kirişi. Alt katı da 25 saydım ama içeriye de bir basamak koyacaklar sanırım. Loca koltugu oldugu belli oluyor çizimlerde önünde bariyer var. 24 diyelim alt kata. Sen boyle hesapla da minimumu bulalım  :) daha cok olursa ne guzel

Çevrimdışı izorlu85

Macın ardindan yine kapasite hesaplari baslamis mabet 45 binde noktayi koymus gibi hisset tim olacagi bu bana gorede :icool:

efe hocam biz zorladık en fazla 52000 civarı çıkacak ama nasip iste kaç diyecekler haftaya görcekmişizzzzz  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı asi_kartal

Olayi cozdum bilader 41903 rakamini anitlar kurulu soylemedi ki kurulus tarihimizle uygun olsun diye biz soyledik.. :d
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Deniz

Kapasite haberlerinden sonra gece gece moda girelim hadi #forzabeşiktaş #kazan #asiruh #deplasmankartalları #çarşı

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı izorlu85

yarın prekast koymaya loca balkonundan mı başlayacaklar acaba  :us:

Çevrimdışı SDemirsoy

Herkese iyi geceler abiler #süzerdemaçizletmiyeceğiz  :fkr:

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 09.07.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Daha Fazlası için: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı SDemirsoy

bu arada aktar senin yeni imajını yaratmış
http://besiktasarena.com/index.php?topic=326.0
görmedin herhalde :D
gördüm abi eski o profil fotom hatta daha çeşitli çalışmalar gelir :D

Çevrimdışı Necmi

gördüm abi eski o profil fotom hatta daha çeşitli çalışmalar gelir :D
Bekliyoruz ama @aktar_ismail den ses çıkmıyor
arada bir gelip obitaş diyip gidiyor :D

Çevrimdışı Deniz

ismail abi obitaş krizi gelince foruma uğruyor sonra gidiyor  :tabe:

Çevrimdışı SDemirsoy

yoğun çalışma içinde abi o  :D

Çevrimdışı Hakan Bilgin

sesli güldüm :biggrinking: :biggrinking:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Etiketler: