Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8344103 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Necmi

4-3 fb macını hatırlar herkes 2,000 kişide locada varmış o maç yaa... :)
2500 kişide VIP te vardı herhalde :D

Çevrimdışı asi_kartal

Mabet dayicim taraftar olarak artik bu konuda gelisme istyruz 41.903 bence az cunku yeni stada akin olacak ve devaminda ins basarilar alinca merkezi bi yerde ki stad dolar tasar o yuzden minumum 45.000 olur ins. Gerekirse bizde tepkimizi koyalim is istn gecmeden sonra keske demiyelim :( gercekten stadimiz cok guzel ama kapasite can sıkıyr..
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2014, 01:35:11 asi_kartal ]
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı EmreTkgz42

hocam bu rakamlar abartı geliyor bana. Localar tek katlı olsaydı belki
dostum ben bu sıra sayılarına sıgacak koltuk sayısını söyledim, diğer stadyumlarla karşılaştırdım mesela konya stadı 22+22 ve 42000, bizim 3tribün ortalama 26+23 yeni açık projede 29+30.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

dostum ben bu sıra sayılarına sıgacak koltuk sayısını söyledim, diğer stadyumlarla karşılaştırdım mesela konya stadı 22+22 ve 42000, bizim 3tribün ortalama 26+23 yeni açık projede 29+30.
bu stad 10 sene önce filan yapılsaydı üniversiteyi sayısaldan kazanırdım bea
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı bjk_mabet

Abi acaba 4-3 ten 43000 2000 de loca 45000 mi acaba  :alala:
Gece gece yine kafayı siyiracagiz anlasilan :kop:
:tabe:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Erdinç

Abi acaba 4-3 ten 43000 2000 de loca 45000 mi acaba  :alala:
Gece gece yine kafayı siyiracagiz anlasilan :kop:
:super: :super: :super: :super:

Çevrimdışı karakartalım

2500 kişide VIP te vardı herhalde :D
hey maşallah başka yerlerdede olabilirmi abi 2000 bi yerden 2500 bi yerden daha nerlerden neler çıkacak acaba merakla beklemekteyizz  :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Hakan Bilgin

kapasiteden ziyade stadın doluluk oranı daha önemli
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı izorlu85

Süzerden izleyenleride hesaba katarsak 50000 i zorlayacaz  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı EmreTkgz42

loca hariç vip dahil kapasite baya bi araştırma, karşılaştırma ve hesaplamadan sonra
49158+1847(loca)= 51005
benim hesap makinemden bu çıktı bu tribünlere sığabilecek koltuk sayısı bence

Çevrimdışı SDemirsoy

Süzerden izleyenleride hesaba katarsak 50000 i zorlayacaz  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
o iş bende izleyemiycekler  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

+2000 beleş tepe
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı karakartalım

49158+1847(loca)= 51005
benim hesap makinemden bu çıktı bu tribünlere sığabilecek koltuk sayısı bence
:super: :super: :super:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı izorlu85

o iş bende izleyemiycekler  :bandit:
süzer stada doğru değilde arka tarafına doğru yıkılsın o zaman   :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Salih A.

fb maçında toplasan 30 bin seyirci, geliri somaya gidecek maçta ise hasılat 82 bin tl falan dı kapasite 42000 olsa ne olur 45000 olsa ne olur satılan kombine sayısı yeni stada rağmen 4000 civarı
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Necmi

Mabet dayicim taraftar olarak artik bu konuda gelisme istyruz 41.903 bence az cunku yeni stada akin olacak ve devaminda ins basarilar alinca merkezi bi yerde ki stad dolar tasar o yuzden minumum 45.000 olur ins. Gerekirse bizde tepkimizi koyalim is istn gecmeden sonra keske demiyelim :( gercekten stadimiz cok guzel ama kapasite can sıkıyr..
Birde taraftar olarak okuduğunuzu anlasanız diyorum :bandit: :bandit:

Çevrimdışı eski inönü

yok hocam yanlışın var. Kapalı ve Numaralıda alt kat 26 ama bunun 2si localara ait yani=24. Ust katlar 19-20-21-22 diye gidiyor. Eski açık alt aynı yine 24 üst 19dan azalarak gelip 16 oluyor.

Çevrimdışı SDemirsoy

süzer stada doğru değilde arka tarafına doğru yıkılsın o zaman   :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
tekniğini araştırıyoruz  :D

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Etiketler: