Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8346263 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

fikstürü dijitürk stüdyolarında çekeceklermiş.bırakın futboluda dijitürk yönetsn bari...
zaten onlar yönetiyor :alala:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

fikstürü dijitürk stüdyolarında çekeceklermiş.bırakın futboluda dijitürk yönetsn bari...
digitürkün istediği gibi şekillenir fikstür gs fb derbisini 16. haftaya yerleştirirler her sene deplasmanda lige başlayıp(genelde) deplasmanda bitiririler bizi.
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Hakan Bilgin

şampiyonluğu ilan ettiğimiz senelerde (82 eskişehir, 86 trabzon, 89-90 malatya,90-91 fener 91-92sarıyer(oda deplasmandı ama inönüde oynamıştık) 94-95 ankaragücü 2002-2003 samsun, 2008-2009 denizli deplasmanı) hep son maçlarımız deplasmanda bitti yaa tesadüf olamaz
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Anıl

şampiyonluğu ilan ettiğimiz senelerde (82 eskişehir, 86 trabzon, 89-90 malatya,90-91 fener 91-92sarıyer(oda deplasmandı ama inönüde oynamıştık) 94-95 ankaragücü 2002-2003 samsun, 2008-2009 denizli deplasmanı) hep son maçlarımız deplasmanda bitti yaa tesadüf olamaz
Son 2 senedir son maçımız Gençlerbirliği ile kendi evimizde oldu, bu sene derbileri ilk devre dışarda oynasak keşke...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Son 2 senedir son maçımız Gençlerbirliği ile kendi evimizde oldu, bu sene derbileri ilk devre dışarda oynasak keşke...
aslında aybaba döneminde son maç kayseri deplasmanıydı ama farketmez :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Tolga

5 ya da 6. hafta bjk-gs

11.hafta bjk-fb

16.hafta gs-fb olur

sonuçta 4.yıldızı ilk kim takacak muhabbeti döneceği için o maçı 16. yani 33. haftaya bırakırlar söyledi dersiniz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

aslında aybaba döneminde son maç kayseri deplasmanıydı ama farketmez :biggrinking: :biggrinking:
GB maçıyla stadı kapattık ya aklımda öyle kalmış  :ebebe: Doğru son maç kayseri deplasmanıydı :ok:

Çevrimdışı Deniz

@Deniz patlattın espriyi abim hahahhahahahahhahah  gece gece ilahi
can sıkıntısından nelere sardık kardeşim :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı administrator

.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bugun kapalı tribünde ince işçilik neden yok acaba

Çevrimdışı tayfun

7 ve 8.kategori satış rakamları güncellenmiştir,yarın öğlen gibi 4.kategori emrinize amade.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı murat

7 ve 8.kategori satış rakamları güncellenmiştir,yarın öğlen gibi 4.kategori emrinize amade.
eline sağlık.

Çevrimiçi Necmi

bir tek geçen sezon son maçımız evimizdeydi ondada evsizdik :ebebe:
dikkat etmişimdir hep deplasmanda bitiririz  bu kuraların adil çekidiğine zerre kadar inanmıyorum
tamamen kokuşmuş bir futbol var ülkemizde en büyük şaibede her zaman federasyondur
ne hukuk kurullarında adalet var ne hakem kurullarında 

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı Salih A.

nerden takip edebiliriz
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

dikkat etmişimdir hep deplasmanda bitiririz  bu kuraların adil çekidiğine zerre kadar inanmıyorum
tamamen kokuşmuş bir futbol var ülkemizde en büyük şaibede her zaman federasyondur
ama içlerinde güzel olanda vardı be abi 82 eskişehir deplasmanı stadda şanslı 3000 beşiktaşlıdan biriydim babamın omuzlarında hatırladığım ilk maç odur

Çevrimdışı asi_kartal

Arkadas yatakda uyumadan once bi siteye girim dedim oda ne kapasite yaziyor gozlerim firladi uykum kacti necmi. Abi mabet dayi ufak bi bilgi verin bari :(
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı izorlu85

çalışma  yok diyen kimdi. Yeni açıkda üçgende perde betonu dökülüyor...  :busted_cop:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

çalışma  yok diyen kimdi. Yeni açıkda üçgende perde betonu dökülüyor...  :busted_cop:
ben kapalıda ince işçilik yok demiştim ama yeni açıktada şu ana kadar beton dökümü yoktu sanırım

Çevrimdışı Deniz

işçiler de maçtan sıkılmış olmalı bir iki beton dökek bari penaltılara kadar demiştir  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı karakartalım

bize olanların onda biri olsa gs ve fb ye ortalığı ayağa kaldırır medya basın necmi abi.hiç unutmam beşiktaşa q7 simao gibi isimlerin geldi sezon ntv spora bakıyorum transfer değerlendirmesi var gs fb yapıldı o sezon beşiktaş muhteşem transferler hepsinden önde tam bizim transferler yaşı özzelli falan anlatılırken bi dakka sayın seyirciler şuan fenerin forma tanıtımı var canlı oraya geçiyoruz dediler ya kahr oldum bu kadar ikinci plana attmalarına. beşiktaşın işi çok zor böyle bi federasyonla,böyle medyayla,böyle liğle herkez bize karşı resmen..
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı bjk_mabet

Arkadas yatakda uyumadan once bi siteye girim dedim oda ne kapasite yaziyor gozlerim firladi uykum kacti necmi. Abi mabet dayi ufak bi bilgi verin bari :(
4-3 fb macını hatırlar herkes 2,000 kişide locada varmış o maç yaa... :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Etiketler: