Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8339156 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

bunu görmüşmüydünüz :)
bir çok yerde gördüm. Senin ki de dahil her gördüğümde de tekrar seyrettim.  :super:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Anıl

Ekim sonu bitirirlerse çiçeklerden daha hızlılar demektir. :tabe:
Ben sanmıyorum ekim sonuna kadar bitirebileceklerini.
Ekim sonu biterse Obitaş 8 ayda 1 tribün, Çiçekler 10 ayda 3 tribün yaptığı için mi daha hızlı olucak İsmail abi ? :)

Çevrimdışı brci

bir çok yerde gördüm. Senin ki de dahil her gördüğümde de tekrar seyrettim.  :super:

yeni gördüm daha harbiden cenk in dediği gibi tüyler diken  :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi o prekastların kalıpları fiberglastan üretiyorlar, oval olabilir... Birde fiberglas kalıp çok pahalı değil...
ama her prekast için ayrı kalıp demektir alttaki üstekine uymaz sağdaki soldakine uymaz her kalıpla bir tane ürün dökersin
ve 3 ayak üzerine oturtman gerekir birde o büyüklükteki bir ürünün kalıbının fiberglas olacağını sanmıyorum ne kadar sağlam
iskelet yaparsan yap esneme olacaktır parça çok uzun ve ağır ve bir yerde görmüştüm yapılırken demir kalıp kullanıyorlardı :D
ama kalıbın içi kaplanabilir beton yapışmasın diye

Çevrimdışı JusTDaqqeR

sorucağım kişiler yok idiler :) ofis kapalı idi bakamadım ama aklımda...
Çaylarr diyip dalsaydın abi içeri  :D

oval olacaklarını sanmıyorum dengesiz olur ovala ortadan da destek gerekir birde herbiri için
ayrı kalıp gerekir ve maliyeti çok yükseltir
abi makette belli olmuyormu ben mobilim detaylı inceleyemiyorum

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Ekim sonu biterse Obitaş 8 ayda 1 tribün, Çiçekler 10 ayda 3 tribün yaptığı için mi daha hızlı olucak İsmail abi ? :)
güzel bir soru anıl  :D
ismail cevabını bekliyoruz :evillol:

Çevrimdışı CanEmre

yeni gördüm daha harbiden cenk in dediği gibi tüyler diken  :tabe:
Ekimini, nisanını bilmem ama bu stat bir gün bitecek ve ilk maçta orada olacağım.  :flag:

Çevrimdışı Efe

Ekimini, nisanını bilmem ama bu stat bir gün bitecek ve ilk maçta orada olacağım.  :flag:

bende :D ama en erken şekilde bitmeli şubat 2014 ilk tarih bakalım açılacak mı?
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Salih A.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı brci

bende :D ama en erken şekilde bitmeli şubat 2014 ilk tarih bakalım açılacak mı?

ilk maçı düşünemiyorum hiç bi şampiyonluk hiçbir başarı o ilk maçtaki duyguları ilk maçtaki çoşkuyu tarif edemez ayaklarım titrer o tribünde şaka gibi ya düşndükçe bi kötü oluyorm  :ebebe:

Çevrimiçi Necmi

evt ama bidaha seyrettim :icool:
anlamadığım şey kombine satmak için reklam yapıyorsu sonunada izinsiz
kullanamazsın diyorsun gerçekten bu işin başındakinin zekasını merak ettim
reklam bu kombine satmak için heryere yay isteyen kullansın  :bandit:

Çevrimdışı Furkan Sarper

Gece 12de kapali alttan ve.kapali ustten saha icine videolar gelicek mabet abi necmi abi sagolun tekrardan :)

Çevrimdışı CanEmre

Abi kendi server'ına download edip yayınlama diyor. Youtube üzerinden linkini ver kullan diyor. Youtube ile aralarında bir anlaşma mı var ki? ben de anlamadım gayeyi????  :alala:

Çevrimdışı Efe

abi verseler bize deli gibi yayarız ama garip bişey anlamak mümkün değil  :s20:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gokhan_1903

Abi kendi server'ına download edip yayınlama diyor. Youtube üzerinden linkini ver kullan diyor. Youtube ile aralarında bir anlaşma mı var ki? ben de anlamadım gayeyi????  :alala:

alttaki haberi okuyan biri ne kadar etkilenebilir sizce  :s20: :s20:

http://spor.internethaber.com/spor/super-lig/besiktasli-futbolculardan-kombine-cagrisi-196884.html

Çevrimdışı quentine83

yeni açık fotolarına baktıgım zaman artık o kadar karamsar değilim.artık hiç bitmeyecekmiş gibi gelmiyor.birde kapalı tarafındaki kısım hem daha geniş hem daha teferruatlı gibi.o yüzden diğer taraf daha hızlı bitebilir.yani ekim sonu en geç yeni açık bitecektir bence...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı metin06carsi

2-8 Temmuz 2014 1 haftalık fark

hergün bakınca fazla ilerleme yok gibi görünse de ramazan sebebiyle yavaş geçen 1 haftada bile gayet iyi ilerlemiş bence

Çevrimdışı Efe

yeni açık fotolarına baktıgım zaman artık o kadar karamsar değilim.artık hiç bitmeyecekmiş gibi gelmiyor.birde kapalı tarafındaki kısım hem daha geniş hem daha teferruatlı gibi.o yüzden diğer taraf daha hızlı bitebilir.yani ekim sonu en geç yeni açık bitecektir bence...

orda çalışmalar normal şuan ama zaman kaybı önceden olduğu için herkes bi hzılanma bişey bekliyor bu hızla 4 ay içinde biter yeni açık ama az bişey hızlansalar ekim başıda bitirebilirler numaralıda asıl iş başlayacak bakalım orası nasıl gidecek :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

yeni açık hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor.kapalı tarafından ikinci kat testere kirişleri yapmaya başlasalardı.enine gidemiyorsan dikine git ben bu hız ile seneye ağustosa razı olacağım bu gidişle.vites artırmazlarsa yeni açık en erken 6 ay sonra kaba biter.kış şartlarında çatı da yapılmaz mart gibi çatıya başlasalar gelecek sezon stad açılır.obitaşın çalışması bana ekim için umut vermiyor malesef.

Sorduğun soru olaydan ne kadar uzak ve olaya ne denli taraflı baktığınızın bir göstergesi. Böyle bir mantığa hayretle bakmamak gerçekten imkansız malesef.

Senin dediğin mantık ancak şu koşulda gerçekçi olabilirdi;
Obitaş ve çiçekler aynı ihale şartlarında, aynı çalışan sayısı ile, %100 benzer tribünler, kısacası herşey eşit olduğunu varsaydığımızda kıyaslanabilir senin mantığında. Yani sen bu durumda haklı olurdun.

Şimdi hayallerinizi bir kenara bırakın ve gerçeklere bakın.

Kapalı tribün planlanan sürede bitmedi.
Eski açık planlanan sürede bitmedi. Her iki tribünde de  öyle ya da böyle nedenlerle çiçekler inşaat gecikme yaşadı.

Yeni açık inşaatı planlanan sürede bitmedi. Öyle ya da böyle nedenlerle obitaş gecikme yaşadı.

Eğer iki şirketi gerçek akıl ve mantıkla kıyaslamak istiyorsanız,
1- Metrekare zaman hesabı yapmalı
2- Yapılan işin ayrıntılarına bakılmalı.

Sonuç olarak, çiçekler inşaat kesinlikle ve kesinlikle yavaştır, obitaşta kesinlikle ve kesinlikle yavaştır.

Kapalı tribünü 8.aya geliyor halen teslim edemedi çiçekler, obitaş çok çok daha büyük bir tribünü hem de daha ayrıntılı bir tribünü çiçeklerle aynı hızda yapsa zaten 12 ay yapıyor.
Önümüzdeki şubat ayına kadar bitirse bile obitaş yeni açığı, çiçeklerin hızını geçmiştir. Lütfen biraz matematik !

Çevrimdışı ZEKI

yeni açık hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor.kapalı tarafından ikinci kat testere kirişleri yapmaya başlasalardı.enine gidemiyorsan dikine git ben bu hız ile seneye ağustosa razı olacağım bu gidişle.vites artırmazlarsa yeni açık en erken 6 ay sonra kaba biter.kış şartlarında çatı da yapılmaz mart gibi çatıya başlasalar gelecek sezon stad açılır.obitaşın çalışması bana ekim için umut vermiyor malesef.
@muratkaya gercekler maalesef acidir. Biz gene kendimizi mac oynanir hali ile nisana hazirlayalim, incesi tas kaplamasiylada agustos 2015 e

Çevrimdışı Efe

Sorduğun soru olaydan ne kadar uzak ve olaya ne denli taraflı baktığınızın bir göstergesi. Böyle bir mantığa hayretle bakmamak gerçekten imkansız malesef.

Senin dediğin mantık ancak şu koşulda gerçekçi olabilirdi;
Obitaş ve çiçekler aynı ihale şartlarında, aynı çalışan sayısı ile, %100 benzer tribünler, kısacası herşey eşit olduğunu varsaydığımızda kıyaslanabilir senin mantığında. Yani sen bu durumda haklı olurdun.

Şimdi hayallerinizi bir kenara bırakın ve gerçeklere bakın

Kapalı tribün planlanan sürede bitmedi.
Eski açık planlanan sürede bitmedi. Her iki tribünde de  öyle ya da böyle nedenlerle çiçekler inşaat gecikme yaşadı.

Yeni açık inşaatı planlanan sürede bitmedi. Öyle ya da böyle nedenlerle obitaş gecikme yaşadı.

Eğer iki şirketi gerçek akıl ve mantıkla kıyaslamak istiyorsanız,
1- Metrekare zaman hesabı yapmalı
2- Yapılan işin ayrıntılarına bakılmalı.

Sonuç olarak, çiçekler inşaat kesinlikle ve kesinlikle yavaştır, obitaşta kesinlikle ve kesinlikle yavaştır.

Kapalı tribünü 8.aya geliyor halen teslim edemedi çiçekler, obitaş çok çok daha büyük bir tribünü hem de daha ayrıntılı bir tribünü çiçeklerle aynı hızda yapsa zaten 12 ay yapıyor.
Önümüzdeki şubat ayına kadar bitirse bile obitaş yeni açığı, çiçeklerin hızını geçmiştir. Lütfen biraz matematik !

ekim 29 kadar mühlet yapamazlarsa bomba atarız ikisinede :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet abi başkanı görürsen söyle transfer yapmak orucu bozmuyor  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Etiketler: