Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8340613 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı demir_kArtAl

Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-08.07.2014-086.jpg[/url] 

bu resimdeki tırda gözüken malzemeler nedir bilen varmı? @Necmi
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimiçi Necmi

ysariusta

• Ziyaretçi

Eski açığın orada çelik kolonların solundaki 4 tane demir örgü acaba daha ne kadar eğilebilecek. Kaç gün daha durabilecek merakla beklemekteyim.  :alala:

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu arada Rıdvan Dilmen NTV den ayrılmış. (Rivayet kovulmuş diye) %100 futbol Sarı Fırtınayla devam edecekmiş. Rıdvan'ın gönderilmesine değil ama Sarı Fırtınanın devam eddecek olmasına sevindim.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı bjk_mabet

Eski açığın orada çelik kolonların solundaki 4 tane demir örgü acaba daha ne kadar eğilebilecek. Kaç gün daha durabilecek merakla beklemekteyim.  :alala:

daha uzun süre dayanabilirler :) yakında kalıplanıcak onlar büyük ihtimal yarın hatta...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı TØLGA

beyler rica etsem bir http://besiktasarena.com/index.php?topic=27.new#new yeni sezon formaları konusuna gelirmisiniz
fikirlerinizi alalım yeni gelişmeler var :bandit: :s20:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

daha uzun süre dayanabilirler :) yakında kalıplanıcak onlar büyük ihtimal yarın hatta...
ama test yarım kalacak? Merak işte...  :evillol:

Çevrimdışı İmansız26

Mabet Abi Kapalıda son testere  İçin  niye çalışılma olmuyor? iskeleri bile kurulmamış mesela?
Tabutumuz Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ayayhan

beyler bu sene 3. forma rengi turuncuymuş Alper Üstündağ ‏@AlperUstundag  10 dk.
Ülkemin ardından tuttuğum takım Hollanda'dır.Dünya Kupası'nda da favorimdir:) Bjk'nın da yeni sezonda giyeceği 3.forma rengi turuncuymuş::)

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet Abi Kapalıda son testere  İçin  niye çalışılma olmuyor? iskeleri bile kurulmamış mesela?

yarın iskele kurulumuna başlıyacaklar üst kuşak hattının betonu vardı onun yapılması bekleniyordu.bugün yan taraflakı kalıplar söküldü yarında son iki hat yapılır.beklenen başlık kiriş betonu idi o bölgele onuda bitirip kalıpları söküldü zaten...

Çevrimdışı quentine83

mabet eski açık kolonları tek seferde mi betonlanacak yoksa kapalıdaki gibi mi??
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı quentine83

yarın vinçten resimler :)

işte bu ...eski açığın üstlerini çok merak ediyoruz...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı JusTDaqqeR

yarın vinçten resimler :)
hosgeldin abi bu tribun donuslerine koyulcak prekastlar eğimli mi olcak ve ne zaman gelcek

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

@bjk_mabet bilgin var mı bilmiyorum ama çok merak ettiğimden soracağım.Bu sene turuncu bir forma giyeceğimiz konuşuluyor internette doğrusu nedir bilgin var mı?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yalnız kaç gündür bakamıyordum... numaralı yeni açığa yetişmiş :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

vay be prekastlar koyulmuş neredeyse . o okadar cok tartısması yapılan cıkıs tünelleri daha koltuklar bile koyulmadan hiçte sırıtmıyor..

Çevrimdışı izorlu85

köşeler belirlenince sahayı da kafamda canlandırabilmeye başladım.  :busted_cop:

vinçler  ile eskavatörler maç yapıyor gibi olmuş  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

ama  eline emeğine sağlık güzel olmuş şaka  bi tarafa  :claps:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

7 aydır ilk sorumu sorayım @bjk_mabet :) üst katın prekaslar ne zaman koyulmaya başlanacak.

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet bilgin var mı bilmiyorum ama çok merak ettiğimden soracağım.Bu sene turuncu bir forma giyeceğimiz konuşuluyor internette doğrusu nedir bilgin var mı?

ben sadece 2 tane formayı gördüm 3. forma hakkında bilgim yok :(

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: