Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8340838 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

An itibari ile fışkırtıcı giriş yaptı ve Yeni Açık tarafına yöneldi :super:

Çevrimdışı TØLGA

kameranın sol alt kısmında eski açık tünelin olucagı kısımda çalışmamı oldu bugun orası karanlık
gözüküyorda bir sorayım dedim kaçırdım ben bugün olayları  :busted_cop: :s20:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Erol Akçınar

kameranın sol alt kısmında eski açık tünelin olucagı kısımda çalışmamı oldu bugun orası karanlık
gözüküyorda bir sorayım dedim kaçırdım ben bugün olayları  :busted_cop: :s20:
Aynen Tolga hocam orada bugün çalışma vardı  :)

Çevrimdışı TØLGA

Aynen Tolga hocam orada bugün çalışma vardı  :)
bu çiçekler bir harika yaaa  :evillol:
obitaş bunu begenmedi :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2014, 20:58:59
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Beton Pompası eski açığa geldi temel betonu hazır değil ki niye oraya açtı... Eski açıkta sadece 4 tane kolon var beton atılacak...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı BesiktasLee

Mustafa ile loadingli saatler    Az Sonra...
Ds

Çevrimdışı Efe

Beton Pompası eski açığa geldi temel betonu hazır değil ki niye oraya açtı... Eski açıkta sadece 4 tane kolon var beton atılacak...

Onlara beton atacaktir baska betonlanacak bi yer yok bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ihsnozturk

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimiçi Necmi

Artik passo lig var tribunu niye kapatiyorsun olay yapani bul kulagindan at disari..Giremesin bir daha

ama sorun kişiye ceza vermek değil gücü elinde bulundurmak
ve istediği gibi manupile etmek bizim kapalı sezonu cezalı bitirir
her tribünden kombinemi alsak komik olan adam bilet almı gelmiş
küfür ediyor bütün kombine sahipleri cezalandırılıyor ama küfür
eden başka tribünden gene biletini alıp maçı izliyor madem bu uygulamayı
yapıyorsun herkesi cezalandırıyorsun o zaman sorarım beni niye
passolige mecbur bırakıyorsun bana bunu bu yüzden satmadınmı
suçluyu ayıklayıp masumu korumak için ben ne anladım şimdi
bu işten demekki passolig satmaktaki niyetin bu değilmiş

Çevrimiçi Necmi

zaten 41903 diyoruz soranlara

@mustafa_87 Mustafa canli yayin sitende izlenemiyor bilgine :( :alala:
hiç bir yerde izlenemiyordu bu gün onla uğraşıp durduk bizde hallettik
hemde acayip bir kıyak yaptık Beşiktaşımıza izlesene.com hesapta uyanıklık yapmış :bandit:

Çevrimdışı ZEKI

hiç bir yerde izlenemiyordu bu gün onla uğraşıp durduk bizde hallettik
hemde acayip bir kıyak yaptık Beşiktaşımıza izlesene.com hesapta uyanıklık yapmış :bandit:

Ben once Mustafa'nin sitesine bakiyorum orda yoktu. sonra bizim sitede acildi ama sorun genelmis o zaman.

Çevrimdışı BesiktasLee

Ds

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

08.07.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı mkandirmaz

Arkadaşlar İş yerindeki filitre'den dolayı izlesene üzerinden izleyemiyorum, yokmu bunun başka yöntemi.
AdanaSpor

Çevrimiçi Necmi

Ne yaptılar ki Necmi ağabey ?
canlı yayın linkini patlatıp canlı yayını izlemek isteyenleri kendi sitelerine yönlendirdiler
şimdi videoyu açamıyorsun tıkladığında izlesenenin kendi sayfasına yönleniyor videoyu
kendi sayfasından izletiyorbizi bypass edip kendi hitini yükseltiyordu öncesinde bizim sayfada
açıldığında izleyenler bizim sayfada kalıyordu şimdi kalmıyor bizde izlesene.comu bypass ettik
ona gönderdiğimiz hiti artık resmi sitemize gönderiyoruz bu işten vadafonearena.com.tr kârlı çıktı
bizim canlı yayın sayfamızı her açan artık aynı zamanda resmi sitemizide açmış olacak :D

Çevrimdışı BesiktasLee

canlı yayın linkini patlatıp canlı yayını izlemek isteyenleri kendi sitelerine yönlendirdiler
şimdi videoyu açamıyorsun tıkladığında izlesenenin kendi sayfasına yönleniyor videoyu
kendi sayfasından izletiyorbizi bypass edip kendi hitini yükseltiyordu öncesinde bizim sayfada
açıldığında izleyenler bizim sayfada kalıyordu şimdi kalmıyor bizde izlesene.comu bypass ettik
ona gönderdiğimiz hiti artık resmi sitemize gönderiyoruz bu işten vadafonearena.com.tr kârlı çıktı
bizim canlı yayın sayfamızı her açan artık aynı zamanda resmi sitemizide açmış olacak :D

Vay zındıklar , vay münafıklar , vay kafirler :) Derslerini almışlardır artık :)
Ds

Çevrimdışı okansosa

arkadaşlar locaların üstündeki basamaklar ne işe yarıyor ? mesela akyazı stadında onlardan yok bizde neden var ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı BesiktasLee

Arkadaşlar İş yerindeki filitre'den dolayı izlesene üzerinden izleyemiyorum, yokmu bunun başka yöntemi.

Keşke bilsem de yardımcı olabilsem :/
Ds

Çevrimdışı Anıl

Eski açıkta nereye beton dökülüyor  :alala:

Çevrimdışı BesiktasLee

arkadaşlar locaların üstündeki basamaklar ne işe yarıyor ? mesela akyazı stadında onlardan yok bizde neden var ?

Tribünler oraya kadar iniyor.. Tribün basamakları..
Ds

Çevrimdışı quentine83

mustafa ellerine sağlık. bu eski açık üstteki kolonlar kapalıdaki gibi yapılmayacak sanırım.
yükseklik daha az diye tek kolonda mı yapacaklar...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı okansosa

Tribünler oraya kadar iniyor.. Tribün basamakları..

ama ilk kattaki localardada var o basamak o neden ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı BesiktasLee

ama ilk kattaki localardada var o basamak o neden ?

Loca balkonu... Balkonda da bir kaç koltuk oluyor..
Ds

Etiketler: