Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8341646 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Son yazdıgım mesaj yanlıs anlasıldıgı ıcın zaten sılmıstım necmi abi ama buda hos olmadı DH de sana yapılandan bir farki kaldimi cikar  gidersin demenin. neyse kabak tadi verdı bu konu ya.
dostum sildiğini görmedim ben hiç bir Beşiktaşlının burdan küskün ayrılmasını yediremem
ama burda insanlarda birbirine saygılı olmak zorundadır bazen işte bazı yanlış kelimeler kullanılıyor
bazı arkadaşlarda aportta bekliyor birileri bir sıkıntı yaratsında bizde saldıralım diye
sana yapılana zaten yöneticiler direk müdahale etti yanlıştı uyarıldı ama konunun iki mesaj yazmış
birinin mesajıyla bütün forum yancı oldu buna tepki göstermekte normal bana özelden söylenenleri
burda bir başlık açıp yazsam buranın en hit başlıklarından biri olur emin ol ne yapayım bende eleştirilmez
değilimki hatta isterimki özelden değilde genelden eleştirin emin ol burda kimsenin dokunulmazlığı
yoktur bu forum benim değil sizin forumunuz burda kararlar ortak alınır

ysariusta

• Ziyaretçi

Necmi Abi'nin buradaki tavırlarını çok beğeniyorum ve tartışma ortamını çok iyi yönettiğini düşünüyorum. Forumu takip etmemin nedeni de bu zaten. Elimden geldiğince katkıda bulunmak istiyorum zaten. Neyse kafamı kurcalayan soruyu sorayım bari. @Necmi Abi çim zeminin şu anki seviyesinden ne kadar yukarıda olacak. İlk sıranın önündeki yükseklikle saha arasında yükseklik farkı nedir? Atlanamayacak bir yer gibi gelmiyor bana. GS maçından sonra bir ürkme söz konusu bende. Şu stat olaylardan kapanırsa her şey boşa gidecek. O zaman ne forma dizaynı kalır, ne transfer ne başarı. 

Çevrimdışı mert_

dostlar, @okilic hocam saolsun o ifadesinin yanlış anlaşılmaya müsait olduğunun farkına varıp kendi isteğiyle sildi. ben de kendi adıma o ifadeyle ilgili cevap mesajlarımı sildim. tabi alıntı mesajlarda aynı ifade durduğu için yanlış anlaşılmalar ister istemez devam ediyor, o yüzden de durumla ilgili bu bilgilendirme mesajını yazma gereği duydum. saygılarımla...

çok mu resmi oldu ki? :)

Çevrimdışı saricasi

Necmi Abi'nin buradaki tavırlarını çok beğeniyorum ve tartışma ortamını çok iyi yönettiğini düşünüyorum. Forumu takip etmemin nedeni de bu zaten. Elimden geldiğince katkıda bulunmak istiyorum zaten. Neyse kafamı kurcalayan soruyu sorayım bari. @Necmi Abi çim zeminin şu anki seviyesinden ne kadar yukarıda olacak. İlk sıranın önündeki yükseklikle saha arasında yükseklik farkı nedir? Atlanamayacak bir yer gibi gelmiyor bana. GS maçından sonra bir ürkme söz konusu bende. Şu stat olaylardan kapanırsa her şey boşa gidecek. O zaman ne forma dizaynı kalır, ne transfer ne başarı. 
Artık saha kapanma yok,tribün kapanma var.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

atlama değilde tırmanman gerekir :D ilk basamak ayak bastığın yerden 5 cm daha yukarda :) olacak saha taç çizgisinden sonrada
20 cm kadar bir meil var tribünlere doğru

Çevrimdışı saricasi

aynen
Eskisine gore daha iyi bnce,avrupada ceza nedeni olan tribün kapanıyor sadece.

Çevrimdışı yigitcan1903

Daha az masum insanın canı yanıyor ama yine de yanıyor
Tabii yine kesin çözüm küfür etme ettirme
En azından topluca yapmayalım şu işi

Çevrimdışı okilic

@Necmi @kcptl yok yahu herhangi bir kuskunluk olmaz hepimiz yetiskin insanlariz. Sizin ozelinizde forumun geneline yazayim...
Ben yazdigim mesajda tarafsiz oldugumu belirtmek isterken yanlıs anlasılmaya musait bir ifade kullanmısım herhangi bir art niyetim olmadan. Bunu bir cok kisi ayni sekilde anlayinca hatali olanin ben oldugumu farkettim ve mesajlarimi sildim. Burdaki guzel ortamin bozulmasini hic istemem konu dısında sayfalari mesgul ettiğim yada buna sebep oldugum icin zamanini aldiğim herkesin affina siğinirim. Amacim polemik yaratmak olmadi olamazda. Bu konuyuda burada kapatalim.

Biriniz net kapasiteyi soylesinde barisalim  :D :D :D

Çevrimdışı Deniz

Cezalar bireysel olmalı tribünün günahı ne demirden betondan yapılmış şey :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı saricasi

@Necmi @kcptl yok yahu herhangi bir kuskunluk olmaz hepimiz yetiskin insanlariz. Sizin ozelinizde forumun geneline yazayim...
Ben yazdigim mesajda tarafsiz oldugumu belirtmek isterken yanlıs anlasılmaya musait bir ifade kullanmısım herhangi bir art niyetim olmadan. Bunu bir cok kisi ayni sekilde anlayinca hatali olanin ben oldugumu farkettim ve mesajlarimi sildim. Burdaki guzel ortamin bozulmasini hic istemem konu dısında sayfalari mesgul ettiğim yada buna sebep oldugum icin zamanini aldiğim herkesin affina siğinirim. Amacim polemik yaratmak olmadi olamazda. Bu konuyuda burada kapatalim.

48 bin :)

Çevrimdışı Necmi

42000

Çevrimdışı sahinnd

Cezalar bireysel olmalı tribünün günahı ne demirden betondan yapılmış şey :D
Obitaş bunu beğendi
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ZEKI

Artık saha kapanma yok,tribün kapanma var.
Artik passo lig var tribunu niye kapatiyorsun olay yapani bul kulagindan at disari..Giremesin bir daha

Çevrimdışı okilic

@okilic Ortalamasını alırsın artık hocam  :lol:

:lol: :lol: :lol: 48 bin olana inanmak geliyor icimden  :tabe: kombine cikti yine ogrenemedik sunu ya... Mubarek devlet sirri  :tabe: bu stad 42 binden herturlu buyuk bu net bisey ama ...

Çevrimdışı ZEKI

:lol: :lol: :lol: 48 bin olana inanmak geliyor icimden  :tabe: kombine cikti yine ogrenemedik sunu ya... Mubarek devlet sirri  :tabe: bu stad 42 binden herturlu buyuk bu net bisey ama ...
Hocam inanmak istedikleirmizin ustunde de cikabilir. Ama resmi 42bin "simdilik" elden gelmiyor baska bir sey.

Çevrimdışı cccilluminaticcc

Artik passo lig var tribunu niye kapatiyorsun olay yapani bul kulagindan at disari..Giremesin bir daha

bunun için passo lig gelmedi mi zaten

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı ZEKI

zaten 41903 diyoruz soranlara

@mustafa_87 Mustafa canli yayin sitende izlenemiyor bilgine :( :alala:

Etiketler: