Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8341852 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

begenmiyorsan git feneri tut ya da cimbomu tut.
Arkadaşa bu yakıştırma hiç hoş olmamış.feneri cinconu tut falan demek çok ayıp.İnsanlar yanlış gittiğini düşündüğü şeyleri söyleyemez mi?Birbirimizin görüşlerine daha saygılı olalım burası Beşiktaş forumu burada kimse kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulayamaz.Tartışmaları saygı ve sevgi içerisinde yapalım lütfen.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

beni hatırlayın buraya habire muhalefet amacıyla bircok yazılar yazmısımdır,, bana gore hepsi dogrudur ama buradaki neredeyse yuzde 90ına dogru gelmiyor,, en son hatta taraftarımızdır ne soylesede otekileştirmeyelim,ayrıstırmayalım ne geldiyse bu zamana kadar bundan geldi,,dolayısıyla kabul etmesekte yazmayalım donmeyelim o karadasa oda zaten ifade edildiğinde kabul gormediğini anlıcaktır sorun kalkar,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı SDemirsoy

Ortadoğuda iyi kalabilmek zordur, kaya gibi sert olmak lazım.
Yeni açık ve eski açık inşaatları bittiğinde metrekare zaman hesabı yaparak kimin yavaş olduğunu hesaplarız dimi El irtibat?

hallederiz abi  :icool:

xuz

• Ziyaretçi

sen 24 yasında olduguna eminmisin benim 13 yasındaki yegenimle aynı seyleri soyluyorsun o yuzden soruyorum yanlıs anlama

Bu ne boş bir laf sokma çabası ya.
13 yaşındaki yeğenin gayet zekiymiş o zaman, tebrik ettim kendisini. Ona verdiğin cevabı arkadaşa da ver de okuyalım

Çevrimdışı SDemirsoy

Sen ortadoğudan bir hesap kesme makinası getirt yeter.
kime keseceğin önemli abi  :D

Çevrimdışı ozan062

Bu ne boş bir laf sokma çabası ya.
13 yaşındaki yeğenin gayet zekiymiş o zaman, tebrik ettim kendisini. Ona verdiğin cevabı arkadaşa da ver de okuyalım

wowdan da onur arkadası takip ediyordum orada boyle sivrileşiyordu,,yapıcak birsey yok onuda boyle kabul edicez,, seviyeyi bozmayalım bosver:)) :ok:

Beyler lütfen biraz sakin olalım ve birbirimizi kırmayalım.

Çevrimdışı Deniz

Beyler hakaret ediyorsunuz olmuyor burada herkes Beşiktaşlı .Bu forumun diğer forumlardan farkı fazla özgür olması ama biri birine hakaret ettiği an ya da Beşiktaş lılığını sorguladığı an o özgürlük olmaktan çıkıyor daha dikkatli olalım lütfen
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Salih A.

Ortadoğuda iyi kalabilmek zordur, kaya gibi sert olmak lazım.
Yeni açık ve eski açık inşaatları bittiğinde metrekare zaman hesabı yaparak kimin yavaş olduğunu hesaplarız dimi El irtibat?

abi sanırım bu iş bizim torunlara kalır. valla bazen geceleri yeni açık tarafında yanan spotların harcadığı paraya üzülüyorum
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı emrek1903

merhaba abilerim kardeşlerim sizi uzun zamandır takip ediyordum. üye olmak bugüne nasipmiş. :)

Çevrimdışı Necmi

Neyse Necmi abi ramazan belki arkadas belki sinirlidir. Ters bir anina denk gelmiştir. Kimse Kimsenin Besiktasliligini sorgulayamaz. Besiktaslı olmasak hepimiz burayi takip edip fikir belirtip zaman harcamazdik. Herkes yanlis gordugunu soyleyip daha iyisini ister sonucta Basari hepimizi mutlu edicek...
Bu işler sinirle falan olmuyor burası bir Beşiktaş forumu ve herkes burda bir Beşiktaşlıya yakışan üslupla
davranmalı insan evde kendi kardeşiyle aynı fikirde olmuyor burda önemli olan eleştiri ve karşı eleştiriyle
Beşiktaşımızın menfaatine en uygun olanı bulma herkes Beşiktaş için konuşuyor bize göre yanlış olabilir
ama bu yanlış olduğu anlamına gelmez mesela en başında obitaşı eleştiren tek ben vardım herkeste bana
karşıydı yanlış olduğunu firmanın yeni girdiğini falan söylüyordu o zaman ben yanlış herkes doğruydu
ama zaman gerçek doğrunun ne olduğunu gösterdi o yüzden bazen her konuyu dinlemek ve düşünmek
gerekiyor körü körüne eleştirmek yanlış ama körü körüne savunmakta aynı derecede yanlış

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Necmi

merhaba abilerim kardeşlerim sizi uzun zamandır takip ediyordum. üye olmak bugüne nasipmiş. :)
hoş geldin

Çevrimdışı sahinnd

Necmi abi stadda turnikeler nerede olacak biliyor musun ?

Çevrimdışı Deniz

Necmi abi stadda turnikeler nerede olacak biliyor musun ?
hayırdır Şahinim çift turnike mi yapacan :D

Çevrimdışı sahinnd

hayırdır Şahinim çift turnike mi yapacan :D
    :kop: :kop: :kop:Yok Deniz abim sadece merak  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı emrek1903

hoşbulduk arkadaşlar. stadımızın inşaatını takip etmek adına güzel bi forum olmuş. emeği geçen herkese teşekkürler.

Çevrimdışı sahinnd

Hem kalabalık hem de gergin olduğu için buraya yazalım biraz ekrana kilitlenir vakit geçiririz belki. Yeni sezon kamp ürünleri satışta  http://www.kartalyuvasi.com.tr/catinfo.asp?cid=3290

Çevrimdışı Serjo

biraz konu dışı olacack ama özür dilerim

bu şort nasıl 125 tl olur
müşteri değil taraftarız
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Deniz

Arkadaslar kusura bakmayın iyi niyetle yazdigim bir mesaja Git feneri tut cevabi gelince yada gercekten yasin 24 mu gibi kendince asagilama cabalari olunca ister istemez cevap yazmak zorunda kaliyorum. Mümkün oldugunca uslubumu bozmadan hakaret yada asagilamada bulunmadan cevaplarimi verdiğimi dusunuyorum. Fikirler degerlidir 10 yasinda cocukta soylese 70 yasindaki Amca da soylese fikir degerlidir. Herkes ayni seyi dusunmek zorunda değil.  Yanliz bana cevap veren arkadas birde sitede yetkili.... İmam cemaat ornegi bu duruma cok uyuyor heralde.

Neyse gereksiz mesgul ettiysem hakkınizi helal edin. Dayanamadim icimdekileri soyledim bu konuda dahada cevap vermiycem uzasin istemiyorum...

Her fikir her konusma Daha iyi Besiktas icin... Kimse takiminin kotulugunu istemez.
Ben baskan ya da insaat sirketi tutmam ben BESİKTAS ı tutarım gerisi teferruat
Hocam arkadaşın söylediği söz yanlış eminim kendisi de bunun farkındadır bir anlık sinirle yazmıştır siz de farkındasınız hepimiz Beşiktaşlıyız.Ufak tefek tartışmalar olur tatlıya bağlanır.-  :ok:

Çevrimdışı VYCMas

Merhaba ben cati konusunu kacirdim.Ucuz cati, kalitesiz kotu cati diye soylemler duydum..Asli nedir acaba?

Çevrimdışı Deniz

Merhaba ben cati konusunu kacirdim.Ucuz cati, kalitesiz kotu cati diye soylemler duydum..Asli nedir acaba?
Kalitesiz,Kötü çatı diye birşey yok hocam.Çatıyı tasarlayan Muhammed Saatchi 1 ay öncesinde yeni çizimleri paylaştı.Çatı şeffaf olmayacak.Bu şekilde olacak

Çevrimdışı saricasi

biraz konu dışı olacack ama özür dilerim

bu şort nasıl 125 tl olur
müşteri değil taraftarız
Avrupa için açılmış bjkeurope sitesinden bakıyorsan olabilir.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ozan062

ohoo sen ne diyon dostum,, obitası devre dısı bırakıp ciceklerin numaralıyı alması içni ozel oalrak tazminat odendiğini sirkete kıyak geçen fikret baskanın pay aldıgı bile soyleniyor,,yetmez dahası var,,agustos deyip simdide ileriye tarih atmanın bilincli oalrak yapıldıgını suana kadar harcanan 80milyonun daha stadın çeyreğinin bittiğini bu arların birilerinin cebine kactıgı bile konusuluyor,,bilincli oalrak baskanın stadın yapımını geciktirdiği bile konusukyuyorken o kadar cok absurt seyler varki akıllara zarar:)) bosver 18milyon euroluk bir catı kotu olmazz emin ol buna

Etiketler: