Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8342572 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

bugün malesef gidemiyecem fotoya arkadaşlar  :bawling:

Çevrimdışı Oktay

doğru diyorsun Necmi Abi bu abdliler burayı da takip ediyodur  :D bu arada @Oktalg Abi yaşım 23 orda 22 yazıyor bakma ona sen  :tabe:

yaş 23 mü oldu elazığ plakasına geldin yani :icool:

Çevrimdışı Deniz

doğru diyorsun Necmi Abi bu abdliler burayı da takip ediyodur  :D bu arada @Oktalg Abi yaşım 23 orda 22 yazıyor bakma ona sen  :tabe:
seni o profil fotosuyla değil vize verip ülkeye almak CIA ile aratırlar samet   :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Cicekler numaralida hizlandi ama kapalı hala bitmedi ne haziran sonuymus temmuz bitti hala bitmedi... Eski acikta 2 ayda %50 bitirdiler bu ay burdada cok yavaslama var... Obitasa zaten bisey soylemek zaman kaybi onlar kafasina gore... Ramazandan dolayimi bilmiyorum ama bence yavaslama var. 1 haftada 1 kat bitiren cicekler gozumu korkutmaya basladi.

Ayrica su kapasite isinde son durum nedir Allah askina devlet sirri oldu cikti basbakanin odasinda konusulanlar bile bu kadar iyi saklanmiyor. Burda net kapasite yazilsa kim buna engel olacak ki. Fikret baskani severim iyi isler yapiyor ama transfer hedefleri tarihleri fos cikti... stadyum bitisi fos cikti... cati lamborghini dediler mercedes cikti...

Vallaha bu senede basarı gelmezse 100 bin kisilik stad yapsa yinede maci artık kendi aldigi kombineyle izler. Biz buyuk klubuz 3 sene madur edebiyatı yapamayız. Paramiz yoksa cikar efendi gibi bizim bu sene transfer yapacak paramiz yok yapamiyoruz... stadimizi para yuzunden Agustosta bitiremiycez bir sezon sarkacak... Cati seffaf dedik ama cok pahalı oldu daha ucuzunu yapiyoruz der konuyu polemik olmaktan cikartiriz. Her kafadan ayrı ses cikiyor.

Adidas Fenere senelik 10 milyon Euro oderken bize 5 milyon dolar oduyor..
GS nike ile anlasmasindan 12 milyon Euro alacak senede...
Gogus sponsorlukları ıcın taban fiyatları 10 milyon Euro iken bizim Vodafone 4 bucuk milyon dolar...

Cunku Avrupada yokuz... Basarımız yok dunya capında dıkkat cekecek oyuncularımız yok. Eger Seneyede bu sekilde olursa Vodafone anlasmamız dahi Renklilerin yaninda devede kulak kalir.
bende bunları çok söylüyorum ama burada fikret ormanı eleştirmek yasak eleştirince adalıcı demirörenci falan oluyorsun boşuna yazmışsın aslında
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Salih A.

Cicekler numaralida hizlandi ama kapalı hala bitmedi ne haziran sonuymus temmuz bitti hala bitmedi... Eski acikta 2 ayda %50 bitirdiler bu ay burdada cok yavaslama var... Obitasa zaten bisey soylemek zaman kaybi onlar kafasina gore... Ramazandan dolayimi bilmiyorum ama bence yavaslama var. 1 haftada 1 kat bitiren cicekler gozumu korkutmaya basladi.

Ayrica su kapasite isinde son durum nedir Allah askina devlet sirri oldu cikti basbakanin odasinda konusulanlar bile bu kadar iyi saklanmiyor. Burda net kapasite yazilsa kim buna engel olacak ki. Fikret baskani severim iyi isler yapiyor ama transfer hedefleri tarihleri fos cikti... stadyum bitisi fos cikti... cati lamborghini dediler mercedes cikti...

Vallaha bu senede basarı gelmezse 100 bin kisilik stad yapsa yinede maci artık kendi aldigi kombineyle izler. Biz buyuk klubuz 3 sene madur edebiyatı yapamayız. Paramiz yoksa cikar efendi gibi bizim bu sene transfer yapacak paramiz yok yapamiyoruz... stadimizi para yuzunden Agustosta bitiremiycez bir sezon sarkacak... Cati seffaf dedik ama cok pahalı oldu daha ucuzunu yapiyoruz der konuyu polemik olmaktan cikartiriz. Her kafadan ayrı ses cikiyor.

Gogus sponsorlukları ıcın taban fiyatları 10 milyon Euro iken bizim Vodafone 4 bucuk milyon dolar...

Cunku Avrupada yokuz... Basarımız yok dunya capında dıkkat cekecek oyuncularımız yok. Eger Seneyede bu sekilde olursa Vodafone anlasmamız dahi Renklilerin yaninda devede kulak kalir.
transfer konusunda katılıyorum fakat diğer sözleşmeler konusunda renklilerin bir derbi maçında kendi store lerinde ki cirolarını bizim bir sezonda yapmamızdan kaynaklanıyor
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı SDemirsoy

yaş 23 mü oldu elazığ plakasına geldin yani :icool:
aynen abi :)
seni o profil fotosuyla değil vize verip ülkeye almak CIA ile aratırlar samet   :evillol: :evillol:
CIA mı hani şu istihbaratçıları mı diyorsun  :D

Çevrimdışı saricasi

Bursa stadında çatı gerilmiş.Darısı bizimkine.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

xuz

• Ziyaretçi

Dış görünüşünü değil ama tribün yapısını çok fena kıskanıyorum b*rsa stadının

Çevrimdışı capo di capi

Bursa stadında çatı gerilmiş.Darısı bizimkine.

Çatı işleri kaç ay sürdü acaba ?
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Deniz

aynen abi :)CIA mı hani şu istihbaratçıları mı diyorsun  :D
Aynen.Süzerde kalıyormuş CIA ciler öyle duydum dikkat et  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

vodafone nasıl bizimle anlastı buna sasıyorum su konuda ama,, kapasitesi dusuk olacak,, arttırdıkmı c90 gidicek doalysıyla finaller oynanamıycak,,2018kriterlerine uygun bir stad bunu biliyoruz,, onlar acısından finansal olarak gayet iyi oldu bundan dolayıda birsey diyemiyorum
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2014, 17:53:22 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anıl

Alıntı
Gogus sponsorlukları ıcın taban fiyatları 10 milyon Euro iken bizim Vodafone 4 bucuk milyon dolar...[quote/] Gs nike anlaşmasından yıllık 7 milyon euro alıcak, biz Vodafone göğüs anlaşmasından yıllık 6 milyon dolar alıcaz. Göğüs sponsorlukları için taban fiyatları 10 milyon euro ama şuana kadar iki takımın da göğüs sponsorluk anlaşması yok. Hatta Fenerbahçenin Fenerium yazacağı bile söyleniyor göğüse. Kendimizi bu kadar küçümsemeyelim  :dont:

Çevrimdışı SDemirsoy

Aynen.Süzerde kalıyormuş CIA ciler öyle duydum dikkat et  :evillol: :evillol:
ee tabi ömürlerinde böyle güzel bir yerde stadyum inşaatı izlememişlerdir heralde  :) CIAcıklar :)

Çevrimdışı Anıl

vodafone nasıl bizimle anlastı buna sasıyorum su konuda ama,, kapasitesi dusuk olacak,, arttırdıkmı c90 gidicek doalysıyla finaller oynanamıycak,,acıkcası,,2018kriterlerine uygun bir stad bunu biliyoruz,, onlar acısından finansal olarak gayet iyi oldu bundan dolayıda birsey diyemiyorum
Ne kapasite düşük olucak, ne de kapasite artınca C90 standardı gidicek. Bu stad 50 binde olabilir o büyüklüğe sahip ve 50 bin olunca da C60 olmayacak, yeterli alan var zaten :ok:

Çevrimdışı Deniz

ee tabi ömürlerinde böyle güzel bir yerde stadyum inşaatı izlememişlerdir heralde  :) CIAcıklar :)
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı Necmi

bende bunları çok söylüyorum ama burada fikret ormanı eleştirmek yasak eleştirince adalıcı demirörenci falan oluyorsun boşuna yazmışsın aslında
burda eleştirdinde hangi mesajın silindi bir fikir söylüyorsun yakıştırma yapıyorlar diyorsunda
başkaları karşı fikir söylediğinde sen neden yakıştırma yapıyorsun o zaman sen nasıl eleştiriyorsan
Başkalarıda över burda kimse eleştiriye karşı değilki yanlış bir şey tabiki eleştirilir bizim istemediğimiz
kulübün makamlarına değerlerine taraftarlarına küfür hakaret ve aşağılayıcı kelimeler kullanılmasın
burası bir Beşiktaş forumuysa bundan doğalda bir şey olamaz eleştirirsin eleştirinide yanlış bulan seni eleştirir
eleştirilmeye tahammülün yoksa eleştirme sen bir fikri savunurken karşı fikri savunanada söz hakkı
doğuruyorsun sonuçta sana yakıştırma yapıldığını söylerken sen direk buraya yakıştırma yapıyorsun

Çevrimdışı ozan062

Ne kapasite düşük olucak, ne de kapasite artınca C90 standardı gidicek. Bu stad 50 binde olabilir o büyüklüğe sahip ve 50 bin olunca da C60 olmayacak, yeterli alan var zaten :ok:

nasıl yav harbimi,,  bir arkadasımız bunu demişti sonrasında hayır oyle değil diyen cıkmadıgı için bende tamam boyledir diye kabullenmiştim,, değilse cok iyi yav,,,harbi öylemi abiler kardesler yazınızz:)) :busted_cop:

Çevrimdışı Necmi

vodafone nasıl bizimle anlastı buna sasıyorum su konuda ama,, kapasitesi dusuk olacak,, arttırdıkmı c90 gidicek doalysıyla finaller oynanamıycak,,2018kriterlerine uygun bir stad bunu biliyoruz,, onlar acısından finansal olarak gayet iyi oldu bundan dolayıda birsey diyemiyorum
ozan C90 nasıl gitsin prekastlarımı sökecekler sen bari deme bu kadar yakından takip ediyorsun :bandit:

Çevrimdışı mert_

hocam temelsiz ithamlarda bulunuyorsun, ayrıca kendinle çelişiyorsun :) hem "ben de bunları çok söylüyorum" diyorsun hem de "burada başkanı eleştirmek yasak diyorsun", yasak olsa nasıl çok söylüyorum dediğin şeyleri rahat rahat söyleyebileceksin ki?

sen eleştiriyorsun, başkaları da eleştirilerinde haksız olduğun noktaları eleştiriyor bu kadar basit. eleştirdiğin için şucu bucu diye anılmaktan rahatsız oluyorsun, yanlış buluyorsun ama bu ortamı öyle olmadığı  halde yasakçı diye yaftalamaktan çekinmiyorsun :)

Çevrimdışı ozan062

ozan C90 nasıl gitsin prekastlarımı sökecekler sen bari deme bu kadar yakından takip ediyorsun :bandit:

neyse:)) ismail obitascı olan arkadasımız fena beni yanılgıya dusurmus :)) onuda ekleyim
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2014, 18:13:48 ozan062 ]

Çevrimdışı Tolga

burda eleştirdinde hangi mesajın silindi bir fikir söylüyorsun yakıştırma yapıyorlar diyorsunda
başkaları karşı fikir söylediğinde sen neden yakıştırma yapıyorsun o zaman sen nasıl eleştiriyorsan
Başkalarıda över burda kimse eleştiriye karşı değilki yanlış bir şey tabiki eleştirilir bizim istemediğimiz
kulübün makamlarına değerlerine taraftarlarına küfür hakaret ve aşağılayıcı kelimeler kullanılmasın
burası bir Beşiktaş forumuysa bundan doğalda bir şey olamaz eleştirirsin eleştirinide yanlış bulan seni eleştirir
eleştirilmeye tahammülün yoksa eleştirme sen bir fikri savunurken karşı fikri savunanada söz hakkı
doğuruyorsun sonuçta sana yakıştırma yapıldığını söylerken sen direk buraya yakıştırma yapıyorsun
ben burada kimseye yakıştırma falan yapmadım kişisel tartışmayada hiç girmedim ayrıca mesajımın silindiği gibi birşey yazdığımı da hatırlamıyorum sadece eleştiri yaptığımda bana bu tarz yakıştırma yapanlardan bahsettim herkes yapıyor demedim ama yapanlarda var yalan söyleyecek halim yok benim.ayrıca beni eleştirmesinler demiyorum adalıcı ya da demirörenci olarak görülmesine karşıyım ben stad konusunda bir tane eleştirim yok eğer adalıcı ya da demirörenci olsaydım bunlara da bir kulp bulurdum insanları yaftalamaktan vazgeçilmezse iki taraf içinde diyorum bjkın geleceğini tehlikeli durumlara sokabilirler.bundan sonra yorumda yapmayız olur biter
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı okilic

begenmiyorsan git feneri tut ya da cimbomu tut.

Begenmiyorum sen daha dogmadan ben Besıktaslıydım ama... Begenmedigim yonler degissin diye yaziyorum fikrimi soyluyorum zaten... Ne sana sorarim ne baskasina... Haddini bilerek konus.

Orta Doğudan geldik Anıl  :bandit:

Ortadoğuda iyi kalabilmek zordur, kaya gibi sert olmak lazım.
Yeni açık ve eski açık inşaatları bittiğinde metrekare zaman hesabı yaparak kimin yavaş olduğunu hesaplarız dimi El irtibat?

Çevrimdışı Necmi

Kardeş karşındaki bir Beşiktaşlı seninle aynı fikirde olmak zorunda değil
bu şekilde bir üslup yanlış

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Evet yillik 7 milyon Euro alacak ancak imza asamasinda kalan tutari nakit olarak alip hem sicak para olayini cozduler hemde anlasmayi katladilar.

Bende kendimizi kucultmeyelim diyorum sonuc olarak hic birisi yokken biz vardik... Adamlar 4. Yildizi o mu takacak benmi derken bizim 3. Yildizi takabilmemiz için 2 sampiyonluk almamiz gerekiyor. Sow Emenike Kuyt varken bizim cok istedigimiz Diego isini bitirdiler.

GS De Drogba vardi Snejider var selcuk var Bizim taraftarimiz olan gol krallari Burak var yetmezmis gibi Cok istedigimiz Olcani transfer ettiler 4 milyon Euro ya. Biz ne zaman bu kadar kuculduk Snejider i aldikları paraya bakin adam onlari Sampiyonlar liginde tur atlatti ve zaten cikardi parasini 2 senede. Biz ne yaptık Egemeni yolladik Escudeyi aldik Elimizdeki Q7 yi yolladik Holoskoya 100 bin indirdi diye tahammül ettik. Soruyorum Allah  askina calistiginiz is yerinde maasini indir deseler ne cevap verirsiniz... Adam porto da neler yapıyor... Hilbert Serdar ornegi. Tasarrufmu etmis olduk yani. Serdar o hatayı yapmasa biz suan on eleme oynamıyo olurduk.

Hep taraftardan FEDAkarlık bekleniyor birazda yonetim yapsin bize forma al kombine al demek kolay evet adamlar bizden fazla yapıyor bu ıslerı ama 2 senede bır sampiyonlar Sampıyonlar lıgınde ceyrek fınaller vs... Adam kombine alıyor Drogbayı snejıderı gelen takımda Ronaldo yu Benzemayı ızlıyor bızden Necip Serdar Holosko ızlemek ıcın kombıne almamız beklenıyor. Formaları aynı fıyata satarken hıc basarı kıyaslamasına gerek gormuyor yonetimimiz. Her sene alirim formami bu sene kismet olursa VIP Tribunde yerimi alicam. Ama birazda karsiligini gormek istiyorum. Bu yasımda kac sampıyonluk gordum ya.. Serefli ikincilik yok sevinmek icin sevmedik yok FEDA edebiyatı... Tamam borc varsa harcamada az olur ama oyle ıddıalı olursun ki kimse yildiz yok demez takımına guvenir... 1 derbi kazanamamis kadron ve en iyi oyuncularin gitti yerinde kimse yok...
Kusura bakmasınlar ama taraftarı enayi yerine koyamazlar bu klup Turkıyenin en buyuk klubu Dunyanın tanınan kluplerınden bırısı onların fakir edebiyatına heba edılemeyecek kadar buyuk...

Herkes neden carsıyo konusuyor farkındamıyız cunku carsı suanda klubun tek gururu o yuzden. Tek basarımız desıbel rekoru trıbun sovları...

sen 24 yasında olduguna eminmisin benim 13 yasındaki yegenimle aynı seyleri soyluyorsun o yuzden soruyorum yanlıs anlama

Etiketler: