Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8340142 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sutlas

Sosyete dediğiniz insanlar locaları ve vip koltukları alacak olan insanlar.

Orada iftar yapılmasının işçilere ne zararı var?

Çevrimdışı Sezai

krm1903

• Ziyaretçi

evet hep hatalı olan kulüp ve herkes bize düşman.. ama hiç kendi insanımızın hatalarını görmeyelim.. 4-5 senedir kıbrısta yaşıyorum.. buradakiler biz gelmeden önce hırsızlık, tecavüz, gasp nedir bilmezmiş.. şu an hapishanenin %95'i türkiyeli (bu konudaki bilgim direk hapishane çalışanı bir türkiyeliden) sokakta bi olay yaşandığını gör kesin türkiyeli.. yere çöp atan türkiyeli.. saymakla bitmez ama ne kadar kötü hareket varsa bizden çıkıyor.. inanın abartmıyorum.

biraz düşünerek konuşmak/yazmak lazım.. almanlar gelip tesislerini kullanan, para veren spor kulübüne niye sıkıntı çıkarsın.. her ülke turizm gelirini arttırmak ister.. ama her sene hazırlık maçlarında görüyoruz.. maç bitiminde sahaya inmeler, meşaleler vs.. buralar otel, tesis.. adamlar buralarda böyle olayların yaşanmasını istemiyor.. herkes tesisin ne kadar iyi olduğundan bahsedip duruyor.. demek ki bu tesis özellikle seçilmiş.. e seni de uyarmışlar maça gelme diye.. ulan geldin bari olay çıkarma, adam gibi izle git.

ama pardon haklısın herkes hatalı biz masumuz.. herkes bize düşman(!)
Her şey iyi tamamda TÜRKİYELİ ne demek

Çevrimdışı Salih A.

her gün 410 işçinin gözüne sokarak mı loca satılması düşünülüyor?Loca üst katta sırtında demir,kalıp taşıyan oruç insana yemek kokutmayla değil adam gibi lansmanla,reklamla,toplantıyla satılır.
kardeşim oruçlu işçi iftarını ispanya saatine göremi açıyor?  bu durumu ajite etmenin hiçbir anlamı yok.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Deniz

Tamam o zaman her gün orayı zengin insanların iftar yapabileceği yer olarak ayarlayalım.Loca VİP alacak ya adam gelsin özel yemeğini yesin gitsin.Bizim toplumumuzda örf ve adet kuralları vardır bunu birbirimize öğretecek değiliz hepimiz iyi biliyoruz.Aynı mekanda 2 ayrı yemek çıkıyor iki ayrı bölgede iftar yapılıyorsa burada 9-10 saat güneşin altında emek veren işçinin suçu ne ?

Ramazan ayı ayrılıkların olmaması ayrımın olmaması gereken bir aydır.Askerde de bu böyledir.Ramazan ayında karavana çıktı mı general de gider askerin karavanasında orucunu açar er de .Fabrikada da bu böyledir işçiler kuru pilavla oruç açsın ben havyarla rostoyla açacam olmaz.Aynı çatı altında böyle işler olmaz.1 değil 2 değil hepimiz etten kemikten insanız onun bunun gözüne birşeyler sokmamıza gerek yok.

Benim düşüncem bu.Farklı düşünen varsa saygı duyarım.Ama loca satmak gibi iyi niyetle bile yapılsa bir hareketin düşünülmemiş kötü/yanlış sonuçları olabilir.Bunları söylemek değil söylememek yanlıştır.Ben söylüyorum ve tepkimi gösteriyorum.Eğer o stadda mühendis olarak da çalışsam gider işçinin yediği yemekten yerim onlarla iftar açarım, orada yemem tepkimi gösteririm.Yanlış olduğunu düşündüğüm şeye gitmem.

Derdimi anlatabilmişimdir umarım.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

şu stadda iftar yapma mevzusu da artık kabak tadı verdi.500 kişi emek emek çalışıyor sosyete stadda iftar yapıyor.Orası inşaat alanı ve orada bir iftar verilecekse emekçilere verilir o kadar.Kalanı reklamdan öteye gitmez.Günah yahu insanların gözüne sokar gibi her gün bir sosyete çağırılıyor stada !
İyi demogoji yaptın sırtında demir kalıp falan abartma artık kapatalım şu iftar sohbetini  :super:
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Efe

Arkadaslar konuyu dagıtmayalim yine sayfalar bosa geciyor :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Sezai

Tartışma havasını dağıtmaya çalışıyorum ama takan yok  :icool:

Çevrimdışı SeMiHReX

Merhaba arkadaşlar,hem sizi hem vodafone arenayı  wow dan beri takip etmekteyim.Genellikle okurum yazmam,kafama takılan bir şey olursa sorurum cevaplarsanız sevinirim.Kpss den dolayı yaklaşık 1 aylık süreci çok az takip edebildim.Bugün satılan kombineleri paylaşan arkadaşlara sorum olacak,satılan kısımlar yeşille gösterilenler mi yoksa kırmızıyla gösterilenler mi tabloda?Şimdiden teşekkürler cevap için.Ayrıca verdiğiniz bilgiler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Yeni stadımızda nice şampiyonluklar görmek dileğiyle.
Çocukken her aksam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalısma tarzının bu olmadıgını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her aksam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.
                      Al Capone

Çevrimdışı Kadir Akdağ

eski açıkta kamera önünde loca katı iskele kurulumu başladı

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Merhaba arkadaşlar,hem sizi hem vodafone arenayı  wow dan beri takip etmekteyim.Genellikle okurum yazmam,kafama takılan bir şey olursa sorurum cevaplarsanız sevinirim.Kpss den dolayı yaklaşık 1 aylık süreci çok az takip edebildim.Bugün satılan kombineleri paylaşan arkadaşlara sorum olacak,satılan kısımlar yeşille gösterilenler mi yoksa kırmızıyla gösterilenler mi tabloda?Şimdiden teşekkürler cevap için.Ayrıca verdiğiniz bilgiler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Yeni stadımızda nice şampiyonluklar görmek dileğiyle.
satılan kısımlar kırmızı ile gösteriliyor
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı CanEmre

Yeşiller boş, kırmızı satılmış ya da sponsor vd. için rezerve edilmiş olanlar...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Deniz

Kırmızılar satılmış+sponsora verilmiş biletler demek.5 gün önceki rakam 3081 di.Şu an muhtemelen 3500 kombine satılmıştır toplam
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

o kırmızıların belli bir kısmıda maç gunu satılacaklarda dahil,, hepsi sponsor vs değil,,

eski acık kose neden hala yapılmıyor,, anlamıs değilim,, arkaya gitmeyye gerek yok
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2014, 15:53:09 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı SeMiHReX

Çocukken her aksam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalısma tarzının bu olmadıgını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her aksam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.
                      Al Capone

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimdışı Oktay

her gün 410 işçinin gözüne sokarak mı loca satılması düşünülüyor?Loca üst katta sırtında demir,kalıp taşıyan oruç insana yemek kokutmayla değil adam gibi lansmanla,reklamla,toplantıyla satılır.
kardeş mesai saat 6 gibi bitiyor oruç saat 8:50 de açılıyor o saate kimse sırtında demir taşımıyor....!

Çevrimdışı Deniz

Vincin kurulmasıyla numaralıda işler hızlanır.Yukarıya doğru ilerlemeler başlar.

Çevrimdışı Deniz

kardeş mesai saat 6 gibi bitiyor oruç saat 8:50 de açılıyor o saate kimse sırtında demir taşımıyor....!
mesai 6 da herkes için bitmiyor bunu ikimiz de iyi biliyoruz.Neyse tamam tartışmayalım konu dağılmasın siz memnunsunuz ben ve birçok kişi değil.

xuz

• Ziyaretçi

Yav oruçlu işçi de iftar saati çalışmaz zaten, ne uzattınız ya

Çevrimiçi Necmi

çok duygusal düşünüyorsunuz zaten sırf bu yüzden çok şey kaybetmişizdir
yanlış düşünme değil şantiyeleri bilen bir insanım emekçi buna tepki gösterir
bu doğru değil git bir restoranda ver aynı tanıtımı ordada yaparsın

Çevrimdışı Hakan Bilgin

iftar muhabbetini kapatsak artık bayrama kadar bu devam edecekmi

Çevrimdışı ozan062

ünlü bir aydın vardı ismini unuttum,,derki karsısındaki işçilere işinizi yapın gerisini siz dusunmeyin,,daha kibarcası boyledir,,yani stadda iftarmıs daha baska etkinlikmiş alakadar etmez,, sınıf farkı dunyanın kabul ettiği bir meseledir,,dolayısıyla boyle dusunmeyin,,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı CanEmre

yanlış düşünme değil şantiyeleri bilen bir insanım emekçi buna tepki gösterir
bu doğru değil git bir restoranda ver aynı tanıtımı ordada yaparsın
emekçinin tepkisini bilemiyorum senin bilgine güvenim tam. Ama restoranda aynı etkide bir tanıtımın yapılabileceğini zannetmiyorum. Kendi adıma ekonomik gücüm doğrultusunda alabileceğim en pahalı kombineyi aldım katkı olsun diye. Ama stadda bir yemek yedirselerdi bana o gazla eminim daha üst seviye bir yerden kombine alırdım   :super:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Etiketler: