Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8333185 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı triasix

Değerli site yöneticileri ve toplantıya katılan sevgili beşiktaşlı dostlarım.toplantıda. stadimiz hakkında paylasilmasinda sakınca olmayan bilgiler verilecek mi? Yoksa konuşulan konular sadece orada mi kalıyor biz istanbul dışındaki siyah beyaz renklere gönül verenler olarak konuşulanlardan bihaber olarak mi bu forumu takip edeceğiz. Cevaplarsaniz sevinirim . Teşekkürler. :alala:

Çevrimdışı Efe

şuan yeni açıkta tabla betonu döküm işi sürüyor eski açıkta betonlanan bölüme konacak konteynırlara çiçeklerin elemanlar gelecektir mabet bilgi verir heralde :tabe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

kapalıda ince işler sürüyor ışıklar yanıyor iç taraflarda :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Değerli site yöneticileri ve toplantıya katılan sevgili beşiktaşlı dostlarım.toplantıda. stadimiz hakkında paylasilmasinda sakınca olmayan bilgiler verilecek mi? Yoksa konuşulan konular sadece orada mi kalıyor biz istanbul dışındaki siyah beyaz renklere gönül verenler olarak konuşulanlardan bihaber olarak mi bu forumu takip edeceğiz. Cevaplarsaniz sevinirim . Teşekkürler. :alala:
Degerli forum arkadaslarimiz toplantida emin olun stad ile ilgili konustugumuz sure sandiginizin aksine cok sinirli. Ama 5-6 saat nasil geciyor inanin kimse anlamiyor.
Stad ile ilgili olarak farkli olarak bir aya kadar kulelerle ilgili calismalara baslanacagi, eski aciktaki rampa ile ilgli cozum onerileri, stadimizin ne zaman acilacagi cogunluk mart nisan hatta ince isclik kufekitaslairnin kaplanmasi ile tam anlamiyla 4*4 luk acilimin 1 seneyi alacagi konusuldu. Taseron firmalarla ilgili sıkıntılar sorunlar konusulduTabiki bazi seyleir burda size aktaramiyoruz cunku aktarildiginda mabet sıkıntıya girebilir.

Bugun mabet arkadasimiza bir sey vermek icin stada ugradim sagolsun bana stadi gezdirdi. Resimlerden goruldugunun kac misli anlatamam. Devasa isler donuyor orda, alt katta diyoruz ya beton makinasi eski acigin icine girdi. Oraya tir girse gene nafile. Kucucuk kaliyor. Ve bugun obitasin alanini gorunce acikcasi Obitas'a biraz da haksilizk yaptigimizi gordumk evet yavaslar ama  yaptiiklari iste az buz isler degil. Veya cicekler inanilmaz calisiyorlar. Sorunlari daha rahat cozuyorlar. Otopark alani hele muhtesem. Tribun cikislari goruldugunden daha kucuk. Hele sahanin icinden tribunler, etkilenmeyecek bir kisiyi dusunemiyorumç Neyse basinizi agritmayalim.
Tesekkurler @bjk_mabet

Çevrimdışı Efe

Degerli forum arkadaslarimiz toplantida emin olun stad ile ilgili konustugumuz sure sandiginizin aksine cok sinirli. Ama 5-6 saat nasil geciyor inanin kimse anlamiyor.
Stad ile ilgili olarak farkli olarak bir aya kadar kulelerle ilgili calismalara baslanacagi, eski aciktaki rampa ile ilgli cozum onerileri, stadimizin ne zaman acilacagi cogunluk mart nisan hatta ince isclik kufekitaslairnin kaplanmasi ile tam anlamiyla 4*4 luk acilimin 1 seneyi alacagi konusuldu. Taseron firmalarla ilgili sıkıntılar sorunlar konusulduTabiki bazi seyleir burda size aktaramiyoruz cunku aktarildiginda mabet sıkıntıya girebilir.

Bugun mabet arkadasimiza bir sey vermek icin stada ugradim sagolsun bana stadi gezdirdi. Resimlerden goruldugunun kac misli anlatamam. Devasa isler donuyor orda, alt katta diyoruz ya beton makinasi eski acigin icine girdi. Oraya tir girse gene nafile. Kucucuk kaliyor. Ve bugun obitasin alanini gorunce acikcasi Obitas'a biraz da haksilizk yaptigimizi gordumk evet yavaslar ama  yaptiiklari iste az buz isler degil. Veya cicekler inanilmaz calisiyorlar. Sorunlari daha rahat cozuyorlar. Otopark alani hele muhtesem. Tribun cikislari goruldugunden daha kucuk. Hele sahanin icinden tribunler, etkilenmeyecek bir kisiyi dusunemiyorumç Neyse basinizi agritmayalim.
Tesekkurler @bjk_mabet

ilk giren herkes aynı duyguları yaşıyor  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı blitz

Kulüp resmi siteden açıklama yaptı. İkinci hazırlık maçımız güvenlik sebebiyle iptal edilmiş :/. Meşale yakmalar sağa sola yazı yazmalar. Bir taraftarımsı kitle kulübü bu denli nasıl zarara sokar anlayamıyorum..

Çevrimdışı mert_

@hkb1903 twitter hesabından alıntıdır;

Çevrimdışı ZEKI

ilk giren herkes aynı duyguları yaşıyor  :D
koyden indim sehre kezban modundaydim @Efe Elaldı resmen. Testere kirislerin genisligini ben kucucuk saniyordum 3 kisi yan yana dursa anca.. @muratkaya ile ben anca sigariz oda ayri bir konu :biggrinking:

Çevrimdışı Anıl

Tesekkurler @bjk_mabet
Ben hala kapalının en alt katındaki kolonların yüksekliğini unutamadım, biz içeride karınca falan gibi kalmışızdır eminim :D Gerçekten de inanılmaz büyük. Süzerin oradan inşaatı izleyince bile inanılmaz etkilenmiştim. Gerçekten çok değişik bir duygu. :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

Abiler çok özlemişim mabedimizi yanlz fazla foto çekemedim kusura bakmayın eğilemiyorum direkt yukardan çektik :)

Çevrimiçi Necmi

toplantı demeyelimde buluşma diyelim toplantı kelimesi sanki birçok gizli kapaklı şeyin
konuşulduğu bir hava yaratıyor forumdan yeni arkadaşlarla tanıştığımız stadla ilgili bilinen
şeylerin üstünden geçtiğimiz forumun geleceği ile ilgili sohbet ettiğimiz güzel bir gündü
bilinenlerin dışında bir şey konuşmadık mesela çatı sert bir malzeme olacakmış ki
bunu çok uzun zamandır söylüyoruz mika gibi sert ışık geçirgenliği olan ama çokta
şeffaf olmayan bir malzeme ön tarafada çimler daha fazla güneş alsın diye aynı malzemenin şeffafı gelecek
yani bazı arkadaşların dediği gibi ucuza kaçılmış değil arka tarafın şeffaf olmaması tercih edildiği için
şeffaf değil onun dışında sitenin geleceğiyle ilgili neler yapılabilir diye biraz sohbet ettik
buda gizli bir şey değil zaten yakın bir zamanda bir başlık açar orda bunu hep birlikte tartışırız
onun dışında maçlarda bazı organizasyonlar konusunda konuştuk ve kişisel sohbetlerle sürdü
mabet zaten geç geldi erken gitti fazlaca bir sohbete katılamadı bir çok değerli arkadaşla tanışma
fırsatı buldum çok güzel dostluklar oluşmaya başladı bir kez daha böyle bir forum çevresinde
toplandığımız için çok mutlu oldum Sezgin arkadaşımızda toplantıda aramıza katıldı bundan sonrada
şantiye ve mühendislik tecrübeleriyle burada çokça katkı sunacaktır konuştuğumuz ve unuttuğum şeyler olabilir
kusura bakmayın ama bilmediğiniz şeyler yok ama şuda bir gerçek bilinen herşey burda konuşulamıyor
bunu hoş görmeniz lazım asla yanlış bir şey düşünmeyin Beşiktaşımızın menfaatleri gereği bazı konular
ulu orta konuşulamıyor ama zamanla gündemden düştükçe burda paylaşıyoruz

Çevrimdışı Efe

koyden indim sehre kezban modundaydim @Efe Elaldı resmen. Testere kirislerin genisligini ben kucucuk saniyordum 3 kisi yan yana dursa anca.. @muratkaya ile ben anca sigariz oda ayri bir konu :biggrinking:

evt abi gerçekten ben şubatta gittiğimde mabet ilk demirleri kolonları gösterdi şok oldum 2 ay sonra gittiğimde kapalı alttı gösterdi mahsen gibi 3 tır girer içeri yine şok oldum  :D Allah herkese görmek nasip etsin çok güzel bir yapı oluyor :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

fışkırtıcının ucu eski açığa bir göz attı ve kayboldu. çalışan da gözükmüyor. nereye beton atacak acaba :alala:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Factatum

Trabzonspor'un yeni stadına bakıyorum da epey yol almışlar bize göre. akyazıstadi.com'daki fotolarada bir şey dikkatimi çekti. Çok az adamla çalışmalarına rağmen, nasıl bizden daha ileride olabiliyorlar?  anlamak mümkün değil!   

Çevrimdışı ucanlaz

Kulüp resmi siteden açıklama yaptı. İkinci hazırlık maçımız güvenlik sebebiyle iptal edilmiş :/. Meşale yakmalar sağa sola yazı yazmalar. Bir taraftarımsı kitle kulübü bu denli nasıl zarara sokar anlayamıyorum..

Yazik gercekten yazik. Bunun neresi ask? Takiminin hazirligini bile "sabote" ediyorsun. Bende gecen sene Berlin'deki kampa yani antreman sahasina gittim. Herkes seviyeli bir sekilde antremani izledi. Sonra futbolcularla fotografini cektirdi ve mutlu bir sekilde evine döndü. Herkes bu seneki kamp yerinden cok memnun ama sen sevidigin takima zarar veriyorsun. Belki seneye gelmek istesek bizi almicaklar... yazik Besiktasima yazik...

Insallah Vodafone Arena'da cezalari önleyebiliriz.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Yazik gercekten yazik. Bunun neresi ask? Takiminin hazirligini bile "sabote" ediyorsun. Bende gecen sene Berlin'deki kampa yani antreman sahasina gittim. Herkes seviyeli bir sekilde antremani izledi. Sonra futbolcularla fotografini cektirdi ve mutlu bir sekilde evine döndü. Herkes bu seneki kamp yerinden cok memnun ama sen sevidigin takima zarar veriyorsun. Belki seneye gelmek istesek bizi almicaklar... yazik Besiktasima yazik...

Insallah Vodafone Arena'da cezalari önleyebiliriz.
katılmakla beraber bu uygulamanın son 2 senedir almanyadaki bütün türk takımlarına uygulandığınıda hatırlatmakta fayda var
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ikay yusuf

yeni yapilan stadlardan dis goruntu olarak sanki bizim stad en tek duze ve basit goruntude gibime geliyor...konya bursa trabzona nazaran...
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimiçi murat

yeni yapilan stadlardan dis goruntu olarak sanki bizim stad en tek duze ve basit goruntude gibime geliyor...konya bursa trabzona nazaran...
bunu bittiğinde söyleyemeyeceksin emin ol.basit kelimesi yanlış olmuş ona sade desek daha doğru bir tanımlama olur.bizim stad onların yanında sanat eseri gibi duracak.
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2014, 00:38:44 muratkaya ]

Çevrimdışı Efe

eski açıkta kolonlara beton dökümü başladı :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

eski açıkta kolonlara beton dökümü başladı :ok:
kapalıda da ince işcilik var sanırım
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı blitz

"Less is more" der Mies Van Der Rohe (Çok sağlam bir mimar. Barcelona sandalyesinin tasarımcısı aynı zamanda). Yalın olması basit-tek düze olduğu anlamına gelmez. Türkiye'deki en iyi stat tasarımı olduğunu rahatça söyleyebilirim kendi adıma.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Trabzonspor'un yeni stadına bakıyorum da epey yol almışlar bize göre. akyazıstadi.com'daki fotolarada bir şey dikkatimi çekti. Çok az adamla çalışmalarına rağmen, nasıl bizden daha ileride olabiliyorlar?  anlamak mümkün değil!   
Hocam biraz lokasyon meselesi. en başta biz kocaman bir çukur kazdık. stadın yarıdan fazlası yerin altında. hafriyatın çıkartılması, malzemelerin gelişi, fışkırtıcının nereden beton atacağı hatta emekçilerimizin yattığı yer bile problem. Toki'de para bitmez ama bizde biraz problem.... keşke sadece sorun, düz yerde demir örülüp, kalıp çakılması ve beton atılması olsaydı...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı blitz

bunu bittiğinde söyleyemeyeceksin emin ol.basit kelimesi yanlış olmuş ona sade desek daha doğru bir tanımlama olur.bizim stad onların yanında sanat eseri gibi duracak.

Eş zamanlı düşünmek diye buna denir sanırım =).. Aklınıza sağlık  :ok:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mert_

bilakis dış görünüm olarak en şık ve en karizma stat yeni şeref bey'dir.  diğerleri çizgi filmden fırlamış gibi :) hocam bizim stadın yerini düşün, oraya o söylediğin statlardan hangisi bizim stadın mimarisi kadar yakışabilir?

Etiketler: