Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8333317 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı iyimserure

adamlar Salih'i 4.750.000 euro'ya kiralamış arkadaş yaa. Valla yöneticilik dersi veriyor adamlar

Çevrimdışı Furkan Sarper

acaba yeni konteynır felanmı koycaklar?

Çevrimdışı ZEKI

acaba yeni konteynır felanmı koycaklar?
insaat alani icerisine konteyner konulmaz, konulamaz.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

07.07.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış

Çevrimdışı Sedat_BJK

Yeni açık arkataraftaki "V" alan tamamlansın ilk işim gidip bakmak ne menem bi yer diye. Depo dediniz içine kolon yapıyorlar. Otobüsler döner falan diye düşündüm onun için dar? Stadın nesini koyacaklar acaba?  :alala:
Sahaya dalan dangalaklara işkence odası olsun.. çok müsait bir yer.. bi daha tövbe stadın yanından geçmem deyinceye kadar versinler ayarı...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Erdinç

yanında ben varım 121 19 17
memnun oldum hocam hayırlısıyla açılsın stadımız tanışıcaz.

Çevrimdışı Sedat_BJK

adamlar Salih'i 4.750.000 euro'ya kiralamış arkadaş yaa. Valla yöneticilik dersi veriyor adamlar

Fikret Başkanın başkanlık süresi kadar içeride yatmışlığı var Aziz Yıldırımın.. onca yılın üstüne biraz tecrübe kazanmıştır sanıyorum. Ama Türkiye'de hiçbir başkanın gösteremediği bir başarıyla kendi stadını bir kalemde kendisi yapan başkan olarak tarih yazacaktır Fikret Başkanı...

ysariusta

• Ziyaretçi

Sahaya dalan dangalaklara işkence odası olsun.. çok müsait bir yer.. bi daha tövbe stadın yanından geçmem deyinceye kadar versinler ayarı...
:evillol:

Çevrimdışı saricasi

Ona yöneticilik başarısı denmez şansı denir.romadan kimse teklif yapmadı, roma takmış kafaya salihi almak için  bzm oğuzhana aynı teklifi yapsalar bn kabul etmem salih için iyi teklif. Roma çok inanmış demekki oyuncuya ama bir şey olacağını zannetmiyorum Salihden.
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2014, 22:47:56 saricasi ]
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ona yöneticilik şansı  denmez şansı denir.romadan kimse teklif yapmadı, roma takmış kafaya salihi almak için  bzm oğuzhana aynı teklifi yapsalar bn kabul etmem salih için iyi teklif. Roma çok inanmış demekki oyuncuya ama bir şey olacağını zannetmiyorum Salihden.
Olur aslında hocam. Benim inancım şudur ki bizim ligde top oynayan bir çok futbolcu avrupanın orta halli takımlarının hepsinde oynayabilir. ama bizim ligde kazandıkları paraların yarısını kazanamazlar. Salih'te oynar ve umarım kendisini geliştirir ve üst seviye bir oyuncu olur. milli takım için büyük bir kazanç olur..

Çevrimdışı ZEKI

sinan sen transferde bayagi bir bilgilisin, senin  ve diger arkadaslairmizin sayesinde http://besiktasarena.com/index.php?topic=4.0en cok yazilan forumlairmizdan biri
salihi orda tartissaniz diyecegim, ama orasida musait degil bir konumu acsaniz.  :biggrinking:

Çevrimdışı iyimserure

Ona yöneticilik başarısı denmez şansı denir.romadan kimse teklif yapmadı, roma takmış kafaya salihi almak için  bzm oğuzhana aynı teklifi yapsalar bn kabul etmem salih için iyi teklif. Roma çok inanmış demekki oyuncuya ama bir şey olacağını zannetmiyorum Salihden.
valla 1 milyona alıp 4,5'a kiralayıp bir de 11 milyona satış opsiyonu koyuyorsa buna resmen başarı denir kardeşim, bjk 800000 verdi biliyosunuz bu futbolcuya 200000 farkla fener aldı, doğru düzgün vitrine bile çıkarmadan futbulcudan yaklaşık 15 milyon kar edecekler.
Arda Turan şanstır ama Salih Uçan başarıdır...
neyse konu dışına çıktık necmi abi kızmasın

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

bılenlere sorum eskı acık rampanın baslangıcı kule onune neden beton dokuldu varmı bılenn

Konteyner için.

Çevrimdışı Sedat_BJK

valla 1 milyona alıp 4,5'a kiralayıp bir de 11 milyona satış opsiyonu koyuyorsa buna resmen başarı denir kardeşim, bjk 800000 verdi biliyosunuz bu futbolcuya 200000 farkla fener aldı, doğru düzgün vitrine bile çıkarmadan futbulcudan yaklaşık 15 milyon kar edecekler.
Arda Turan şanstır ama Salih Uçan başarıdır...
neyse konu dışına çıktık necmi abi kızmasın
o zaman... Vodafone arena bitsin bizde alır satarız diyerek stada bağlayalım konuyu...:)

Çevrimdışı iyimserure

o zaman... Vodafone arena bitsin bizde alır satarız diyerek stada bağlayalım konuyu...:)
kralını alacağız inşallah  :hiho:

Çevrimdışı Factatum

Mabet bir ara kuleler ve duvar için restorasyona başlanacak demişti. Bu restorasyon ne zaman başlayacak acaba?

Çevrimdışı keremfrat1

Acaba Bugun Eskı açıktakı hazır kolonlar betonlanıcakmı  :icool:

Çevrimdışı eski inönü

Acaba Bugun Eskı açıktakı hazır kolonlar betonlanıcakmı  :icool:
çiçekler bekler mi  :D

Çevrimdışı Serkan7738

nezamandır sorucam soramıyorum yeni açık kapalı arası obitaşın yaptığı perde betonlar niye dalgalandımda duruldum seviyesinde acaba

Çevrimdışı smhkcr

Bi yanlışlık olmasın hocam ???

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

çiçeklere bakmıyor iş işte  :D kiptaşı var püsürü var :)

Çevrimdışı keremfrat1

banada öyle gelıyo bugun :) bitirsinlerde betonu inşallah izliycem çünkü :)

Çevrimdışı ZEKI

Mabet bir ara kuleler ve duvar için restorasyona başlanacak demişti. Bu restorasyon ne zaman başlayacak acaba?
Bir aya kadar baslar bayramdan sonra baslarlar

Çevrimdışı ZEKI

banada öyle gelıyo bugun :) bitirsinlerde betonu inşallah izliycem çünkü :)
Beton dokulurken bizim gormedigimiz ne goruyorsun kerem ? Gecen yolda konustuklairmizi goruyorsun anlamadimki @keremfrat1 @mustafa_87

Çevrimdışı keremfrat1

Beton dokulurken bizim gormedigimiz ne goruyorsun kerem ? Gecen yolda konustuklairmizi goruyorsun anlamadimki @keremfrat1 @mustafa_87
:D abi kameranın orda olunca tabla betonu net görünüyo ama kolonlarda :D görmek mümkün değil en azından pompa haraket edıyo bıttığını ordan anlıyorum :) @mustafa_87 @derbeder2007

Etiketler: