Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8327641 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Aykutt

Ben ta Denizli'den açılış maçına geleceğim bi durun.Şöyle bir şey düşündüm acaba olur mu ki ? En kötü ihtimal numaralı bitti Yeni açık hala yerinde duruyor.Çiçekler işi bitirdi Obitaş bir türlü bitiremedi.Çiçeklerin elemanları Obitaş'a geçebilir mi ? İşin iç tüzüğünü bilmeden cahilce bir soru sordum keşke ölsem  :lol:

Çevrimiçi Necmi

Bizler napacaz  :bawling:
bakalım düzenimizi bir oturtalım bir kaç boş kombine tutarız ve uzaktaki arkadaşlarıda
bir şekilde misafir ederiz hem stadımızda maç seyredebilirler hemde tanışma fırsatı doğar
hayata geçirebilirsek güzel projeler var :ok:

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimiçi Necmi

+1 benden olsun abi  :bandit:
iyi ya ordada bir kolumuzu örgütleyin o zaman Beşiktaşımızın her yerde bir sesi olsun :tabe:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı If Else

bakalım düzenimizi bir oturtalım bir kaç boş kombine tutarız ve uzaktaki arkadaşlarıda
bir şekilde misafir ederiz hem stadımızda maç seyredebilirler hemde tanışma fırsatı doğar

Necmi abi pes vallahi  :claps:

Müthiş fikirleriniz var cidden. Sizin gibi Beşiktaşlılar olduğu için inan çok mutluyum, iyi ki Beşiktaşlı olmuşum  :biggrinking:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

iyi ya ordada bir kolumuzu örgütleyin o zaman Beşiktaşımızın her yerde bir sesi olsun :tabe:

Uskupteki kartallarla orgutlenmemiz sart,mac organizasyonlari duzenleyebiliriz bu yil umarim,mabedin acilisina gelebilsek super olur,kismet  :)

Çevrimdışı Haldun

iyi olur necmi abi adanadan gelirizi bu arada adanadan selam olsun bütün adana demirsporlular gibi 2.takımımız beşiktaş  :)

Çevrimiçi murat

Bizler napacaz  :bawling:
istanbula yolunuz düştüğünde kombinemizi ohafta için sizin kullanımınıza açarız. :ebebe:

Çevrimdışı EmreTkgz42

İnönüyü kapattım arenayı da açacam inşallah gelecem abi sizlerle de tanışmayı çok istiyorum belki açılıştan önce de bi fırsat olur

Çevrimdışı EmreTkgz42

istanbula yolunuz düştüğünde kombinemizi ohafta için sizin kullanımınıza açarız. :ebebe:
Sagoln düşünceleriniz için abi bilet bulamazsak son çare boynumuzu büküp istemek olabilir  :)

Çevrimiçi Necmi

İnönüyü kapattım arenayı da açacam inşallah gelecem abi sizlerle de tanışmayı çok istiyorum belki açılıştan önce de bi fırsat olur
sen geleceğin zamanı söyle fırsat yaratmak kolay :ok:

Çevrimiçi murat

Sagoln düşünceleriniz için abi bilet bulamazsak son çare boynumuzu büküp istemek olabilir  :)
aramızda toplar bir iki ekstra kombine yaparız.ne olacak.

Çevrimdışı EmreTkgz42

sen geleceğin zamanı söyle fırsat yaratmak kolay :ok:
Teşekkürler abi en kısa zamanda fırsat olur umarım :)

Çevrimdışı İmansız26

Abi Muğlalı Var mı ya forumda ? Üniversite Tercihini yapıcamda yardım almak istiyorum abilerimden.. Konu Dışına Çıktığım için Herkesten Özür Dilerim  :deal: :clever:
Tabutumuz Siyah-Beyaz

Çevrimdışı EmreTkgz42

aramızda toplar bir iki ekstra kombine yaparız.ne olacak.
Güzel olur tabi abi ama size de masraf tabi neyse daha fazla arkadaslarn hakkına girmeyelim sonradan takip edecekler için iyi geceler abilerim :)

Çevrimdışı sallapati

sezgin 26 kardeşim nerde bi  " obitaş  :s20: :s20: " çekseydik beraber

Çevrimiçi Necmi

Güzel olur tabi abi ama size de masraf tabi neyse daha fazla arkadaslarn hakkına girmeyelim sonradan takip edecekler için iyi geceler abilerim :)
sanada iyi geceler :by2:

Çevrimiçi Necmi

Bende nöbeti size devredeyim iyi geceler  :by2:

Çevrimdışı EmreTkgz42

05.30
iyi sabahlar, akşam görüşmek üzere :)

Çevrimdışı TØLGA

vincin parçaları gelmiş bekliyo ya bea  :biggrinking: bugun kurulur artık hayırlısıylan diyecemde
daha yeri yapılmadı ya bea :D haydi hayırlı sabahlar cümleten :busted_cop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı tayfun

geceden beri betonlamaya devam ,herkese günaydın.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı ozan062

hoş geldin ama o alkışa hiç gerek yok zaman zaman konu sapar özellikle geceleri
sürekli stadla ilgili konuşulacak konu bulunmuyor ve emin ol muhabbetler olmasa
kimse yazıda yazmaz birde zaman geçtikce dostluklar kuruluyor ve iş sohbet tadında yürüyor
sende aramıza katıldığına göre bu dostlukların içinde olacaksın belki ilerde bu sohbetleri sende
yapacaksın ve ben senide uyaracağım :) işin güzel yanı beni uyaracak kimse yok istediğim
gibi sohbet ediyorum :evillol:
işte abi en buyuk sansında sana karısan yok :lol: :lol: birazda ben konu karıstırsammı acaba :boxin: :boxin: :ebebe: :iscrewy:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Etiketler: