Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8329025 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

benim kombine passo kartla ilgili bi sorum olcak ilgili bölümü bulamadim buraya sorayim.

simdi ben almanyada yasiyorum, senede 1-2 maca denk geliyorum. bu 1-2 mac icin passo kart ve kart 1903 mü alcam?

passokart yoksa bilette yok :D kart 1903 almana gerek yok :ok:

Çevrimdışı Necmi

onu gördüm şaşırdım :) ilk fotolarda mankendin dısarı cıksan bir arkadaştan fazla kız ayarlardın gibi laflar vardı :) murat abiye dogru gidiyorsun :)
:alala: şimdi hakaretmi iltifatmı anlamadım :evillol:

Çevrimdışı FARUK

http://www.1903cemiyeti.org/?Syf=16

arkadaşlar burada bir başarı anketi var katılırsanız sevinirim

Çevrimdışı murat

:alala: şimdi hakaretmi iltifatmı anlamadım :evillol:
sana çokça iltifat biraz uyarı.bana çok hakaret birazda uyarı. :lol:

Çevrimdışı murat

bu nasıl anket.başarılı buluyorum yüzde 28 başarısız buluyorum yüzde 50.geride kalan oylar nerede başka şıkta yok.

Çevrimdışı Sedat_BJK

moralim bozuldu gece gece.. tamam transfer konusunda bazı başarısızlıklar var ama geneli düşündüğünde ya da sadece stad bile başarılı yapar başkanı..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Efe

passokart yoksa bilette yok :D kart 1903 almana gerek yok :ok:

bana banka kartı yolladılar kafalarına göre kart yolluyorlar kredi kartı istedim banka kartı yolladık dediler diğer kartlarda limit doluymuş 1 tane kartım var  :lol:  5 binlik limit var kartta 1200 tlsi dolu onun 900 tl si kombine zaten  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Vodafone Arena 06.07.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı FARUK

bu nasıl anket.başarılı buluyorum yüzde 28 başarısız buluyorum yüzde 50.geride kalan oylar nerede başka şıkta yok.

aslında dikkat etmedim ona sadece %ler moralimi bozdu ve paylaştım. twitterda takip ettiğim ama çokda haz etmediğim bir kişinin yazdığı yer . sizi yönlendirmeden sadece paylaştım :d
sanırım kendilerince bir kararsız grubu oluşturmuşlar :d

Çevrimdışı Efe

anketlere oldum olası inanmam oyda pek vermem gerçekleri kimse değiştiremez :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

aslında dikkat etmedim ona sadece %ler moralimi bozdu ve paylaştım. twitterda takip ettiğim ama çokda haz etmediğim bir kişinin yazdığı yer . sizi yönlendirmeden sadece paylaştım :d
sanırım kendilerince bir kararsız grubu oluşturmuşlar :d
sözüm sana değildi.niyetleri bozuk anlaşılan.anketin sonuçları bile saçma.

Çevrimdışı Necmi

bana banka kartı yolladılar kafalarına göre kart yolluyorlar kredi kartı istedim banka kartı yolladık dediler diğer kartlarda limit doluymuş 1 tane kartım var  :lol:  5 binlik limit var kartta 1200 tlsi dolu onun 900 tl si kombine zaten  :lol:
bence kredi kartı vermiyorlar banada aynısını yaptılar gerekçede çok fazla kredi kartım
varmış bazılarını iptal edersem tekrar başvurabilirmişim  :kop: :kop: :kop: :kop:
sadece rengi siyah diye istemiştim :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı murat

bence kredi kartı vermiyorlar banada aynısını yaptılar gerekçede çok fazla kredi kartım
varmış bazılarını iptal edersem tekrar başvurabilirmişim  :kop: :kop: :kop: :kop:
ben ne aldığımı bile bilmiyorum gri renkli.

Çevrimdışı FARUK

sözüm sana değildi.niyetleri bozuk anlaşılan.anketin sonuçları bile saçma.

yok üstüme alınmadım zaten :D
yüzyüze olmasa da neredeyse 5-6 aydır tanıyorum sizleri ne kastettiğinizi bile anlıyoruz artık :d

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Ben hiç ihtimal vermiyordum :)
hız rekoru gelmiştir :D

O ihtimali ben de vermiyordum. Allah'tan yol boştu. İyi bastık evet. :D

Çevrimdışı Necmi

ben ne aldığımı bile bilmiyorum gri renkli.
yanlız bütün reklilerin cebinde bizim renklerimiz olacak
düşünsenize tersi olsaydı :evillol:

Çevrimdışı Necmi

O ihtimali ben de vermiyordum. Allah'tan yol boştu. İyi bastık evet. :D
iftar saati boş olur
o stad turunu atmayacaktık :ebebe:

Çevrimdışı If Else

Vodafone Arena 06.07.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0

Tekrar ellerine sağlık.  :claps:

Bugün çalışmalar gayet iyi ilerlemiş gibi duruyor  :super: Bu arada Çiçeklere hayranlığım gitgide artıyor. Adamlar beton kurur kurumaz her zamanki gibi kolonları dikmişler. Allah bilir yarın kalıplayıp, ertesi gün de betonlarlar  :ok: Helal olsun cidden.
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı murat

yanlız bütün reklilerin cebinde bizim renklerimiz olacak
düşünsenize tersi olsaydı :evillol:
belki onlara sarı ,kırmızı ,mor veya sarı, lacivert, meşe palamutu filan çıkarırlar :angryrazz:

Çevrimdışı MUTLU

belki onlara sarı ,kırmızı ,mor veya sarı, lacivert, meşe palamutu filan çıkarırlar :angryrazz:
:evillol: :evillol: :evillol:
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı Necmi

yok işte kartlar onlar artık birini tercih edecekler :evillol:
yada sadece bize bir uygulama olacağı için bizim renkleri tercih etmişlerdir :evillol:

Çevrimdışı mert_

aklıma arda'nın formalarına isyan ettiği video geldi  :D

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

iftar saati boş olur
o stad turunu atmayacaktık :ebebe:

Bence iyi ki atmışız o turu. Benim hayatım genelde böyledir, herşey kılı kılına yoluna girer. :tyson: Ama yoluna girer. :D

Çevrimdışı Efe

abi işte kafalarına göre salozlar yaa  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

beni bir dahaki toplantıda gör.hanımı baba evine yolluyorum. :evillol:
:ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: system error hatası verdi :)

Etiketler: