Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8323538 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

ysariusta

• Ziyaretçi

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar, özellikle uzakta olup canlı göremeyecek olanlar için söylüyorum. Gerçekten gidip izlediğiniz zaman çalışmayı anlıyorsunuz. Canlı yayın kamerası çok önemli bilgiler vermiyor. hele Obitaş'ı hiç göremiyoruz. İnanması zor ama onlar da çalışıyor. Her alanda çalışmalar var. Önemli olan kısmı bence o. Hiç bir bölüm terk edilmiş değil. Hızlı yavaş. Öncelikle bir an evvel bitmesi önemli olan. Zor şartlarda çok zor ve detaylı bir inşaat yapılıyor. Herkese kolaylık versin. Toplantı çok keyifliydi. Uykusuzluğum nedeniyle biraz erken ayrıldım. Mabed yeni gelmişti. Yani gerçekten var.... Stattan geldi yanımıza. İnşaatla ilgili konuşulanları hatırlarsam yazarım ancak gerçekten fena yorgunum. Sanırım yarına kadar hafızam yerine gelir. Gelen herkesle tanışmaktan çok büyük onur duydum. Gelemeyenleri en kısa zamanda aramızda görmeyi umut ediyorum.

Çevrimdışı melyet

Arkadaşlar, özellikle uzakta olup canlı göremeyecek olanlar için söylüyorum. Gerçekten gidip izlediğiniz zaman çalışmayı anlıyorsunuz. Canlı yayın kamerası çok önemli bilgiler vermiyor. hele Obitaş'ı hiç göremiyoruz. İnanması zor ama onlar da çalışıyor. Her alanda çalışmalar var. Önemli olan kısmı bence o. Hiç bir bölüm terk edilmiş değil. Hızlı yavaş. Öncelikle bir an evvel bitmesi önemli olan. Zor şartlarda çok zor ve detaylı bir inşaat yapılıyor. Herkese kolaylık versin. Toplantı çok keyifliydi. Uykusuzluğum nedeniyle biraz erken ayrıldım. Mabed yeni gelmişti. Yani gerçekten var.... Stattan geldi yanımıza. İnşaatla ilgili konuşulanları hatırlarsam yazarım ancak gerçekten fena yorgunum. Sanırım yarına kadar hafızam yerine gelir. Gelen herkesle tanışmaktan çok büyük onur duydum. Gelemeyenleri en kısa zamanda aramızda görmeyi umut ediyorum.
ustam fotolar için teşekkürler bizde istanbul dışında olmamıza rağmen bu kadar heyecean yapıyorsak sizi düşünemiyorum doğrusu bi açılsada herkes rahatlasada
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimiçi murat

bende erken ayrılmak zorunda kaldım.güzel bir toplantıydı.ilk açılış maçında 121 blokta *********pankar açmata karar verdik. :evillol:
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2014, 21:59:05 Necmi ]

Çevrimdışı melyet

bende erken ayrılmak zorunda kaldım.güzel bir toplantıydı.ilk açılış maçında 121 blokta *********** pankar açmata karar verdik. :evillol:
çok iyi düşünmüşsünüz murat bey mabetten yeni bilgiler alabildinizmi?
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2014, 21:59:24 Necmi ]

Çevrimdışı Burak2

bu sefer katılamadım aranıza..çalışıyorum pazarları

zevkli geçtiği belli oluyor allah daim eylesin

Çevrimdışı karakartalım

E oruç yakışmamış masada çay su ile foto çekinmek..
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı TØLGA

a
kardeş kusra bakmada geçen önder özen açıklama yapıyodu adam neden su içmiş??aynen böyle dendi
herkezin orucu kendine rahatsızlıgı olan vardır bünyesi zayıf olan vardır neyse uzatmadan bu konu kapansın
lütfen gereksiz  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

bu sefer katılamadım aranıza..çalışıyorum pazarları

zevkli geçtiği belli oluyor allah daim eylesin
bir dahaki toplantıyı bayram sonrası piknik olarak yapalım diye düşündük.

Çevrimiçi murat

akardeş kusra bakmada geçen önder özen açıklama yapıyodu adam neden su içmiş??aynen böyle dendi
herkezin orucu kendine rahatsızlıgı olan vardır bünyesi zayıf olan vardır neyse uzatmadan bu konu kapansın
lütfen gereksiz  :bandit:
haklısın.hastalığı olan var.ilaç kullanan var.rahatsız olacak birşey yok.

Çevrimdışı grlsyr

bundan sonra yakisik alir mi almaz mi diye sorup oyle fotograf cekilsin insanlar.
hayir ben anlamiyorum kimseye saygi duymayip herkesten saygi bekleyenleri. kaldi ki fotograftan gorulen su ile cay ile orucu bagdastirip ne amacliyorsunuz onu da cozemedim. ben de su anda bu yaziyi kaale alip konustugum icin de yaziklar olsun bana ama dayanamadim herkesten ozur dilerim.

Çevrimdışı frkndgnr

çok gereksiz  :iscrewy:

Çevrimdışı karakartalım

ben fikrimi söyledim açıkça konu açmadım kardeş tabiki herkezin orucu kendine amalide kendine ben oruca vurgu etmek istedim ramazan ayındayız ben yakıştıramadım müslüman türk bi başiktaş taraftarı olarak bunu ifade ettim bu benim düşüncemdir doğrumdur o kadar.

Çevrimiçi murat

[/quote

mabetten biraz uzak oturmak zorunda kaldım.değişen fazla birşey yok.ilk defa katılan arkadaşlar biraz ucundan bildikleri şeyleri daha derinden öğrendi diyebiliriz.her iki firmadanda biraz işçi azalmış.toplantı bitsin birşeyler daha gelir.mabet ile uzun uzadıya görüşemedim.mabet biraz geç katıldı aramıza.akşam detayları alırız.

Çevrimdışı karakartalım

ben kendi fikrimi söyledim kimse kimseye sorup fotoğraf çeksin de demedim saygısızca bi kelime de konuşmadım.

Çevrimdışı melyet

mabetten biraz uzak oturmak zorunda kaldım.değişen fazla birşey yok.ilk defa katılan arkadaşlar biraz ucundan bildikleri şeyleri daha derinden öğrendi diyebiliriz.her iki firmadanda biraz işçi azalmış.toplantı bitsin birşeyler daha gelir.mabet ile uzun uzadıya görüşemedim.mabet biraz geç katıldı aramıza.akşam detayları alırız.
teşekkürler murat bey artık necmi abi bişeyler fısıldar bizlere :D

Çevrimdışı TØLGA

ben kendi fikrimi söyledim kimse kimseye sorup fotoğraf çeksin de demedim saygısızca bi kelime de konuşmadım.
tmm hocam büyültülcek birşey yok sakin  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mustafa_UK

bunu aşağıdaki sitede yayınlamışlar.. ilginç tasarım olmuş..

http://www.footyheadlines.com/2014/07/new-besiktas-14-15-kit.html

Kardesim bu tasarimi paylasmayin lutfen yok boyle birsey Milanin bu sezon giyecegi formaya bak anlarsin Gereksizin birisi yapmis koymus oraya tam bir isguzarlik!

Çevrimdışı iyimserure

hazırlık maçında Kerim Frei şov var izleyin  :icool:

Çevrimdışı Ozan E.

Çevrimdışı Erdem Çözer

daha bi de saygısızsa bir şey demedim diyorsun.. yakışmamış demişsin daha ne diyeceksin? herkesin dini, orucu kendine.. ne herkes müslüman olmak zorunda, ne de her müslüman oruç tutmak zorunda.. isteyen tutar, isteyen tutmaz yer içer.. günahı sevabı kendine!
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı melyet

Çevrimdışı tayfun

dünkü fotolarla canlı görüntüyü karşılaştırayım dedim(mucize eseri 24 saat bakmadım),eski açık tarafında ciddi ilerleme var,helal olsun vallahi.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı quentine83

toplantı başlıklarını alabilir miyiz arkadaşlar.mabet ten tüyo kopartabildiniz mi ??
bizi heyecanlandıracak ,ilk defa duyacağımız yeni bir bilgi var mı??
İsmet Yarkın ONUR

Etiketler: