Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8325306 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Kartal Ç

Mabet bu konuda bilgi verdi mi bilmiyorum ama numaralı ve kapalı tribünlerin 2. katlarında kaçıncı sıra koltuklardan itibaren boğaz gözükebiliyor bi bilgisi olan var mı?
malum eski açık tribün alçak ama onun arkasında stadı çevreleyen kolonlar var ve o kolonların tepelerini birleştiren kalın kiriş var. en tepeden 1-2 sıra koltuğun manzara hizasına denk geliyor muhtemelen.

Çevrimdışı gurmeninoglu

Abiler bin tane adamınız. Bi foto atın hayrına :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı bjk_mabet

Hahaha epey kalabalik olmuş :) heyecanlandim :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı merg

Herkese merhabalar.

Bugün foto açısından kısır bir gün sanki.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Herkese merhabalar.

Bugün foto açısından kısır bir gün sanki.

Toplantı sonrası akşam bol bol fotoğraf gelir inşallah...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı İmansız26

Tabutumuz Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Toplantıdan sonra stadla ilgili gelişmeler olursa haberleri bekliyor olacağız  :D

Çevrimdışı merg

Eski açık ile kapalının birleştiği bölümü hiç takip edemedik. Eski açığın üstünü gösteren bir foto alabilir miyiz acaba? Mabetten istesek.

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Numaralı için vinç parçaları da yavaş yavaş gelmeye başlamış.Şu numaralıya tamamen bir temel atılsa da artık yeni vinci görsek :)

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Bu canlı yayındaki yavaşlama olayını @bjk_mabet ile yetkililere iletme imkanımız var mı?Çok ağır çekim çünkü.

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı mert_

sergafft instagram hesabından alıntıdır.

ysariusta

• Ziyaretçi

Selam, ben erken kaçtım toplantıdan. Bir iki fotoğraf yükleyeceğim. Necmi Abi çok teşekkürler her şey için.

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar bu fotoğrafları nasıl ekliyorum, telefondan yaptım buradan yapamadım!

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı smhkcr

ysariusta

• Ziyaretçi

dosyalar büyük tek tek atmam gerekecek kalabalık olacak ama kusura bakmayın artık!

ysariusta

• Ziyaretçi

ysariusta

• Ziyaretçi

Etiketler: