Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8325957 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

eyvallah necmı abı tanırda genelleme olarak soledım daha ıı dıalog ıcın tekrar hosgeldın

Necmi abi hassas bu konuda diyince ben de kendisine ithafen yazdım aslında. Hoşbulduk.  :ok:

Enes kardeşim sana da geçmiş olsun diyeyim. Pazartesi gününe kadar kendine gelemezsin daha. :D
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2014, 10:35:37 Sezgin Cengiz ]

Çevrimdışı happy_

hoşgeldin @Sezgin Cengiz stadyumla ilgili daha hiçbir şey belli değilken, kapalının grobetonu bile yeni atılırken wow'da necmi abi ile birlikte senin bilgilendirmelerin faydalı oluyordu. aradan geçen 7 aylık sürede o forum bu forum gezerken artık hepimiz usta olmasak da deneyimli birer kalfa kıvamındayız. Senin de buraya gelmene çok sevindim. sevgiler...

Çevrimdışı Enes Ö

@Sezgin Cengiz
Ooo sezgin abi hosgeldın,
Sefıımden zorda olsa pazartesi izni kaptım :D

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

hoşgeldin @Sezgin Cengiz stadyumla ilgili daha hiçbir şey belli değilken, kapalının grobetonu bile yeni atılırken wow'da necmi abi ile birlikte senin bilgilendirmelerin faydalı oluyordu. aradan geçen 7 aylık sürede o forum bu forum gezerken artık hepimiz usta olmasak da deneyimli birer kalfa kıvamındayız. Senin de buraya gelmene çok sevindim. sevgiler...

Eyvallah hocam. Ben de aranızda bulunmaktan mutluyum. Saygılar.

Çevrimdışı mert_

Herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım. wowTurkey'den Sezgin ben. Beşiktaş aşkına yeni forum hayırlı olsun. Galiba 465 sayfayı tek tek okusam iyi olacak. Çok şey kaçırmamışımdır umarım. :)
sezgin hocam yuvaya hoşgeldin :) sık sık senin üstün inşaat bilgilerine ihtiyaç duyuyoruz biliyorsun.

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

@Sezgin Cengiz
Ooo sezgin abi hosgeldın,
Sefıımden zorda olsa pazartesi izni kaptım :D

Şantiyecilik aşktır. Şanslısın ki aşkların kralında sabahlamışsın. :D

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

sezgin hocam yuvaya hoşgeldin :) sık sık senin üstün inşaat bilgilerine ihtiyaç duyuyoruz biliyorsun.

Hoşbuldum kcptl hocam. Küçük enişteyi fenomene dönüştürdün ya helal olsun. Avatarına çok güldüm sabah sabah. :lol:

Çevrimdışı mert_

Hoşbuldum kcptl hocam. Küçük enişteyi fenomene dönüştürdün ya helal olsun. Avatarına çok güldüm sabah sabah. :lol:

ben bir şey yapmadım hocam kendisi doğuştan fenomen zaten :icool: geçen bekledik uğramayınca herhalde sezgin hocam yine soşiye gitti dedim :)

Çevrimdışı FARUK

çiçeklerin eski açık numaralı köşedeki vincine fazladan 1 kişi tırmandı biraz önce vinç çalışıyordu zaten resim atmak için çıkmıştır umarım :D

Çevrimdışı mert_

toplantıya gidenler eski açığın önünden topluca kameraya el sallasa biz de ss alsak ne güzel bir anı olurdu :)

Çevrimdışı mehmetthedum

Kapalının 14 üncü ve son kirişini bir türlü kalıplamadılar. Tribün bütünlüğü olaydı iyiydi bir an evvel.

Bir sorum var, kapalı için üretilen ve kullanılan kiriş kalıpları numaralıda da kullanılabilecek mi? Eğer öyleyse numaralı daha hızlı olur sanki.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Acaba numaralının şu bölümüne ne zaman temel atılır?

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

ben bir şey yapmadım hocam kendisi doğuştan fenomen zaten :icool: geçen bekledik uğramayınca herhalde sezgin hocam yine soşiye gitti dedim :)

Uykuya yenik düştüm o gece. :) Ağustos'ta yüksek ihtimal tekrar gidicem.

Bu arada bugün toplantı var. Biraz daha uyusam fena olmaz. Sabahın köründe şeytan mı kaşıdı ne hemen uyandım. 1-2 saat daha uyuyim da bu seferki toplantıyı da kaçırmak istemiyorum. :) Herkese keyifli forumlar.

Çevrimdışı Efe

Eyvallah hocam. Ben de aranızda bulunmaktan mutluyum. Saygılar.
Sezgin hoşgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Sezgin hoşgeldin

Hoşbulduk Efe hocam. İstanbul'da mısın? Bugün toplantıya katılabiliyor musun?

Çevrimdışı Efe

Hoşbulduk Efe hocam. İstanbul'da mısın? Bugün toplantıya katılabiliyor musun?

Sezgin hafta sonlari calisiyorum bugun yokum ama 16 temmuzda ordayim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mert_

Uykuya yenik düştüm o gece. :) Ağustos'ta yüksek ihtimal tekrar gidicem.

Bu arada bugün toplantı var. Biraz daha uyusam fena olmaz. Sabahın köründe şeytan mı kaşıdı ne hemen uyandım. 1-2 saat daha uyuyim da bu seferki toplantıyı da kaçırmak istemiyorum. :) Herkese keyifli forumlar.
Allah rahatlık versin, evet kaçırma sezgin hocam güzel bir ortam olacaktır, şimdilik biz de öyle uzaktan uzaktan bakabiliyoruz ancak :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım. wowTurkey'den Sezgin ben. Beşiktaş aşkına yeni forum hayırlı olsun. Galiba 465 sayfayı tek tek okusam iyi olacak. Çok şey kaçırmamışımdır umarım. :)

Sezgin Hocam Hoşgeldin  :tabe:

Çevrimdışı Efe

Eski acik tamamlanmis yeni acikta betonlama suruyor numaralu betonlamaya hazir hale geliyor eski acikta kamera yan tarafta demirciler calisiyor hafriyatla ilgili bi gelisme yok suan :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Kapalının 14 üncü ve son kirişini bir türlü kalıplamadılar. Tribün bütünlüğü olaydı iyiydi bir an evvel.

Bir sorum var, kapalı için üretilen ve kullanılan kiriş kalıpları numaralıda da kullanılabilecek mi? Eğer öyleyse numaralı daha hızlı olur sanki.

benim tahminim 14. kiriş ile eski açığın ilk kirişini aynı anda kalıbını hazırlayıp yapacakları yönünde eski açık ilk sütunu bekleniyordur çünkü çoğu iskeleyi söktüler malzeme sıkıntısı yok gibi

kalıplara gelince alt kat testerelerinde hazır kalıpları kullanmadılar burda kullanırlar mı bekleyip görmek lazım

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Sezgin hafta sonlari calisiyorum bugun yokum ama 16 temmuzda ordayim
16 Temmuz'da da(Çarşamba gününe denk geliyo) ben işteyim. Seninle de yüzyüze tanışmak isterdim. Başka zamana kısmetse. :ok:

Allah rahatlık versin, evet kaçırma sezgin hocam güzel bir ortam olacaktır, şimdilik biz de öyle uzaktan uzaktan bakabiliyoruz ancak :)
Sağolasın hocam. Şimdilik ama... :)

Sezgin Hocam Hoşgeldin  :tabe:
Tüm sevdiklerimiz buradaymış. Çok mutlu oldum. H.b. Mustafa Hocam. :ok:

Tekrar keyifli forumlar.
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2014, 11:41:33 Sezgin Cengiz ]

Çevrimdışı ugurkartalizma

Herkese iyi pazarlar.Çalışmalar oldukça hızlanmış bu hafta  :lol:

Çevrimdışı Efe

16 Temmuz'da da(Çarşamba gününe denk geliyo) ben işteyim. Seninle de yüzyüze tanışmak isterdim. Başka zamana kısmetse. :ok:

Tekrar keyifli forumlar.

Tekrar keyifli forumlar.
Zaten kombine aldim sıkca gelmeye calisacagim o zaman gorusuruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Acaba numaralının şu bölümüne ne zaman temel atılır?

Orada hafriyat bitmedi heralde bi kac gun daha surecek temele hazir hale gelmesi o bolumde betonlansa kolonlar yukselse artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: