Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8327728 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Szgn_26

İş nedeniyle uzaktan takip yapıyorum oek fırsat olmuyor buraya artık sadece fotolara bakmaya ve yenı bsyler varmı onlara bakıyorum obitaş bıraktığımız gibi rampa tarafıyla aşk yaşıyo bi ordan girdi bi başka yerden girdi görende iş yapıyolar sanır halbuki daha yeni açığın çeyreği yok ortada çok bahar kış eskitiriz biz bunlarla yazmayınca iyiydi aslında nereye kdr sabır bilmiyoruz obitaşın tek derdi rampaymış rampa kalktı nasılda çoştular her yer demir her yer kolon oldu göz gözü görmüyo neyse Allah büyük diyelim çiçeklere selam ve saygılar onlarda üst katı bitirsinler artık ya çiçeklerde üst katta çok oyalandı inşllh bir an önce biter de numaralı tarafına doğru kayarlar

Çevrimdışı ALI RIZA

konuyu dhden beri takip ediyorum. üye olmak bugüne kısmetmiş. herkese selamlar.

not: bazı arkadaşlar konuyu sabote etmeye başladığı için üye oldum. kişisel sohbetler hoş oluyor ama bazen işin cılkı çıkıyor. lütfen dikkat edelim. iyi geceler.
Öncelikle Hoş geldiniz...!

Çevrimdışı Deniz

İş nedeniyle uzaktan takip yapıyorum oek fırsat olmuyor buraya artık sadece fotolara bakmaya ve yenı bsyler varmı onlara bakıyorum obitaş bıraktığımız gibi rampa tarafıyla aşk yaşıyo bi ordan girdi bi başka yerden girdi görende iş yapıyolar sanır halbuki daha yeni açığın çeyreği yok ortada çok bahar kış eskitiriz biz bunlarla yazmayınca iyiydi aslında nereye kdr sabır bilmiyoruz obitaşın tek derdi rampaymış rampa kalktı nasılda çoştular her yer demir her yer kolon oldu göz gözü görmüyo neyse Allah büyük diyelim çiçeklere selam ve saygılar onlarda üst katı bitirsinler artık ya çiçeklerde üst katta çok oyalandı inşllh bir an önce biter de numaralı tarafına doğru kayarlar
Efsane geri döndü Sezgin kalpten gitmemiş  :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ogcet

Öncelikle Hoş geldiniz...!

teşekkür ederim, hoşbulduk. işinize karışmış gibi oldum biraz  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

teşekkür ederim, hoşbulduk. işinize karışmış gibi oldum biraz  :)
hayır burada herkes istediği fikri söylemekte serbest...! farkımız diğer sitelerden ayıran özelliğimizdir burası bizim evimizdir...  :super:

Çevrimdışı Serkan7738

OBİT'AŞK ("V")
                  V

Çevrimdışı eski inönü

Hoşgeldin Sezgin  :lol:

Çevrimdışı axioma

Merhabalar.

Beton öncesi demirlerin üzerine serilen şeritler nedir? Ne işe yarar?

Beyaz torbaların içinde ne var?

Selamlar,
o şeritler aslında galvaniz kaplı bakır şeritler, topraklama için kullanılıyorlar, temel demirlerine bağlamsının sebebi faraday kafesi olıuşturmak için.

Çevrimdışı Enes Ö

iyide şartları eşitlemek obitaşın elinde işin fazlaysa fazla adam çalıştırırsın işe göre adam çalıştırırsan bir sorun
olmaz şöyle bir inşaatı tepeden seyret çiçeklerde paslanmış demir görüyormusun demiri bağladıkları an kalıplıyorlar
ama obitaş demirin önce sarı sonra kahverengi olmasını bekliyor neden çünkü yeterli kalıpçısı yok sen çiçeklerin
eski açıktaki işinin kolaymı olduğunu sanıyorsun bir dolaş oraları gör içerde neler yapmışlar her taraf detay
ve dört tribün içersindeki en zor tribüne numaralıya başladılar geçinde görelim biraz insaf obitaş işe başladığında
çiçekler kapalının ilk loca katının tavanının kalıbına başladı siz bir tribün yapana kadar 3 tribün bitirecekler
yiğidi öldür hakkını yeme

Şimdi şöyle gireyim konuya,kolonların hepsi orda duruyor paslanmış çok güzel,yerlerine koyucak kolon filizi varmı yeterli sayıda ? yok,peki kolon filizi olması için temel olması lazım bunun için greboton atılıp temel örülmesi ? Grobetonu kim atıyor bjk inşaat a.ş,bunu atamadılar diyelim hafriyattan dolayı hafriyatı aldırıcak firmayı yöneten kim bjk inşaat aş ?, Bunları sorumlular yapmadıktan sonra kolonları nereye dikelim ? ,kolonun yerine hemen konulması ne değiştircek işçiler etriye örümüne başlamadıktan sonra..Şuanki mevcut bölge için kalıpçı sayısı ve kalıp idealin biraz altı malzeme tedarik edilmesi bekleniyor..

Çiçekler gibi imalat yapsak,şuan 14,50 kotundan denizi seyrediyor olurduk..
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2014, 03:02:48 Enes Ö ]

Çevrimiçi Necmi

Valla rengi sarı gibiydi gece içtim tam bilmiyorum ev yapımı mıydı.makedonyalı bir kız içirdi Milena ismi de :D.İki gün midem yandı ilk gece uyutmadi dedim herhalde mide kanaması geçiriyorum kezzap verdi bu kız.sonra ondan intikamımı aldım da neyse  :bandit: :evillol:
Deniz pes diyorum artık forumda her muhabbeti yapmıştık ama bir içki muhabbeti yapmamıştık
artık eksiğimiz kalmadı biraz dikkat edin konu dışıda konu içinde kalsın konu dışına çıkarız Beşiktaş muhabbeti yaparız
ama bu kadarı fazla çünkü bundan sonrasında gelecek muhabbette bellidir bırakın konuyu staddan uzaklaştırmayı
Beşiktaştan bile uzaklaştırdınız

Çevrimdışı ogcet

Deniz pes diyorum artık forumda her muhabbeti yapmıştık ama bir içki muhabbeti yapmamıştık
artık eksiğimiz kalmadı biraz dikkat edin konu dışıda konu içinde kalsın konu dışına çıkarız Beşiktaş muhabbeti yaparız
ama bu kadarı fazla çünkü bundan sonrasında gelecek muhabbette bellidir bırakın konuyu staddan uzaklaştırmayı

:claps:

Çevrimdışı Deniz

abi gece yarısı olduğu için bazı konu dışı eğlence muhabbetleri dönüyor bu genelde olan birşey ama yapılmaması gerekiyor madem bir daha yapılmaz.Rahatsız olduğunuz Mesajları silebilirsiniz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Stadda dikkaimi çekti ışıklandırma baya artmış ayrıca daha aydınlık olmuş...! gece çalışmasına uygun olmus neredeyse

Çevrimdışı eski inönü

@Enes Ö hocam yeni açık ne zaman bitecek nabız yokladın mı hiç?

Çevrimdışı Geovani

necmi abi veya enes biliyodur cevabını yeni açık dönüşten diğer tarafa kaç testere kiriş var eski açıkta 7 sanırım
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Deniz

konu dışı mesajları sildim.iyi geceler.

Çevrimiçi Necmi

Şimdi şöyle gireyim konuya,kolonların hepsi orda duruyor paslanmış çok güzel,yerlerine koyucak kolon filizi varmı yeterli sayıda ? yok,peki kolon filizi olması için temel olması lazım bunun için greboton atılıp temel örülmesi ? Grobetonu kim atıyor bjk inşaat a.ş,bunu atamadılar diyelim hafriyattan dolayı hafriyatı aldırıcak firmayı yöneten kim bjk inşaat aş ?, Bunları sorumlular yapmadıktan sonra kolonları nereye dikelim ? ,kolonun yerine hemen konulması ne değiştircek işçiler etriye örümüne başlamadıktan sonra..Şuanki mevcut bölge için kalıpçı sayısı ve kalıp idealin biraz altı malzeme tedarik edilmesi bekleniyor..

Çiçekler gibi imalat yapsak,şuan 14,50 kotundan denizi seyrediyor olurduk..
masal anlatma bana niye hafriyat bekliyorsun grobeton bekliyorsun çünkü elinde kalıpçı yok
dikine çıkamıyorsun demircilerinde temel atacak alan bulamayınca tıkanıyor kalıpçın olsa dikine çıksa
bu problemlerin hiç biri olmayacak netekim 20 tane kalıpçı geldi yapı yukarı doğru tırmanmaya başladı
ne zamana kadar eldeki kalıpçılar gidene kadar sonra gene durdu burdaki sorun alan açılmaması değil
obitaşın elinde demircilerini yürütecek kadar kalıpçısının olmaması hiç bir zamanda olmadı salla pati
az önce ne dedi obitaş tek yüz perde ve temelde iyi dedi neden çünkü temelde kalıpçıya ihtiyaç yok
tek yüz perdedede logo kalıp kullandığı için dizip gidiyor fazla elemana ihtiyaç duyulmuyor birde
oval kolonlarıda hızlı yapıyorsunuz çünkü ondada kalıpçıya ihtiyaç duyulmuyor ama iş tabla kalıbına gelince
ve testere kirişlerine aynen stop bunlar olmayıncada iş çıkmıyor yoksa obitaş kötü iş yapmıyor
adamı olursa bayağı seri iş çıkartıyor daha önce sıkıntı hafriyattı bitti şimdi mazaret grobeton oldu
çok bir şey kalmadı yakında bütün alan grobeton olur bakalım o zaman mazaret ne olacak
birde anlamadığım grobetonu niye obitaş yapmıyor izolasyonu tamam ayrı bir firma yapıyor
ve en başından beri sorunlular ama emin ol benim gördüğüm her yerde izolasyoncularda hep sorun çıkar
ama bu işi yavaşlatmaz

Çevrimdışı GkhnDsc1903

hayırlı geceler hayırlı sahurlar :)
stadımızın Maşallahı var :)
fotoğraf ve bilgi paylaşan herkese teşekkürler...gizliden sessizce takipteyiz:)
Ölüm Yaşam Siyah Beyaz

Çevrimdışı ALI RIZA

necmi abi veya enes biliyodur cevabını yeni açık dönüşten diğer tarafa kaç testere kiriş var eski açıkta 7 sanırım
9-10 tane sanırım...!
[img width=500 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-05.07.2014-067.jpg[/img]

Çevrimiçi Necmi

abi gece yarısı olduğu için bazı konu dışı eğlence muhabbetleri dönüyor bu genelde olan birşey ama yapılmaması gerekiyor madem bir daha yapılmaz.Rahatsız olduğunuz Mesajları silebilirsiniz.
silmem Deniz her kes kendi sözüne sahip çıkacak bizde hataya düşüyoruz bazen
ama inanki siteyle uğraşırken konuların gerisinde kaldım takip etmem gerekiyordu
o zaman konuyu dışardan takip edenlere hak verdim neler neler konuşuluyor
oku oku bitiremiyorsun birde forumun daha sağlıklı bir şekilde oturması için
konuları birbirinden ayırmak lazım wow veya DH gibi tek sayfada yürüdüğümüz bir yer değil burası evimiz diyorsak
salonu yatak odasını mutfağı banyoyu birbirinden ayırmamız gerekiyor
düzen olmazsa burda çoğunluğu sağlayamayız bu olmazsada forumun geleceği olmaz
yani aslında buranın geleceğini belirleyecek olan sizin burdaki tavrınız ben yapabileceğimi yaptım
binayı diktim burayı yaşanabilecek hale getirecek olan sizlersiniz @Deniz

Çevrimiçi murat

yarın enes bayağı bir terleyecek.obitaşçılardan kimler geliyor?

Çevrimdışı brci

ya biraz konuyu dağıtıcam özür dilerim ama insta da bi foto gördüm gökhan töre kendi hesabından yalvarmıs resmen bonservisimi alın diye yeni sezonda yeni stadda Beşiktaş seyircisinin önünde oynamak istiyorum yazmıs .. gerçekten kötü oldum bana Pascalın zorla Beşiktaştan alıkoyulmasnı hatırlattı bişey olsa alsak ya sıkntı yaptm şmdi  :bawling:

Çevrimiçi Necmi

yeni açıkta 7 tane köşelerdede 10 veya 11 tane olacak çıkış olan yerdede bir eksik oluyor
yani eski açıkla aynı

Çevrimiçi Necmi

ya biraz konuyu dağıtıcam özür dilerim ama insta da bi foto gördüm gökhan töre kendi hesabından yalvarmıs resmen bonservisimi alın diye yeni sezonda yeni stadda Beşiktaş seyircisinin önünde oynamak istiyorum yazmıs .. gerçekten kötü oldum bana Pascalın zorla Beşiktaştan alıkoyulmasnı hatırlattı bişey olsa alsak ya sıkntı yaptm şmdi  :bawling:
iyide o zaman anlaşsın ayak diretiyordu gs kartı bitincemi yalvarmaya başladı
yönetim ne dedi töreyle anlaşamıyoruzki bonservis pazarlığı yapalım gs kozu
bitince şimdi taraftar kozunu kullanıyor :bandit: aslında bütün ipler kendi elinde
isterse olur

Etiketler: