Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8327198 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

O rampaya sıkışıp kalmazlar inşallah.. :)
sıkıştılar zaten ama çiçekler bu hep rampayla dib dibe gidiyor hiç bir zaman obitaş gibi geniş alan bulamadıki
o eski açığı parça parça yaptırdılar hoş hala bir tarafını rampa kesiyor ama bir yolunu bulurlar obitaş değil sonuçta
şimdi yeni açığa bir avuç toprak atsam obitaş onun kalkmasını bir ay bekler :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Herkes obitaşçı oldu.Sezgin vardı bir aralar pek takılmıyor artık sanırım kalpten gitti  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı If Else

Yok yok şuanki mevcut işçi sayısı :)

:bawling: Gerçekten sahuru beklerken kafa gitmiş, halbuki nasıl da umutlanmıştım  :bandit:  :bandit:  :bandit:

Neyse geç olsun da güç olmasın. Enes ne yap ne et, oradakilere söyle numaralıdan geç bitirmesinler, ne olur  :pray: :pray: :pray:  :icool:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı If Else

Herkes obitaşçı oldu.Sezgin vardı bir aralar pek takılmıyor artık sanırım kalpten gitti  :evillol:

Sezgin daha fazla dayanamadı cidden. Obitaş doz aşımı yaptı herhalde :biggrinking:

Ben Allah'tan Obitaş'ın çaresini buldum, Yeni Açığa hiç bakmıyorum. Tamamen Çiçeklere odaklıyım  :D

Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

yıllardır obitaşçıyız 7 yıldır stada kazma vursun diye obitaşı bekledik :) kalbimizde obitaş kafiyelilirde BEŞİKTAŞ- obiTAŞ :)

Çevrimdışı If Else

Vodafone Arena 05.07.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Konusu: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0

Ellerine sağlık, az buz emek sarf etmiyorsundur, helal olsun  :claps:  :claps:

Çevrimdışı sallapati

time lapse i izledim.. heralde inşaat tarihinin en yoğun günü olmuş.. çok fazla iş yapılmış bugun.. yalnız birşey dikkatimi çekti , prekast yerleştiren vinç 1 tane prekast yerleştirdi sonra paydos yaptı :D

Çevrimdışı Enes Ö

sıkıştılar zaten ama çiçekler bu hep rampayla dib dibe gidiyor hiç bir zaman obitaş gibi geniş alan bulamadıki
o eski açığı parça parça yaptırdılar hoş hala bir tarafını rampa kesiyor ama bir yolunu bulurlar obitaş değil sonuçta
şimdi yeni açığa bir avuç toprak atsam obitaş onun kalkmasını bir ay bekler :evillol:
:D bi insanın adı çıkacağına canı çıksın boşuna dememısler,eşit şartlarda yarışacak keske,esıt şartlar saglansa :)

Çevrimdışı If Else

time lapse i izledim.. heralde inşaat tarihinin en yoğun günü olmuş.. çok fazla iş yapılmış bugun.. yalnız birşey dikkatimi çekti , prekast yerleştiren vinç 1 tane prekast yerleştirdi sonra paydos yaptı :D

Gerçekten inanılmaz iş olmuş bugün. Ramazan başladığından beri bu kadar aktivite görmemiştik. Umarım bu hız aynen devam eder  :busted_cop:

Bu arada bu yeni vinci izlemesi de ayrı bir keyif, uzuyor kısalıyor, heryere erişiyor mübarek  :kop:

Çevrimdışı sallapati

Obitaş zeki ama çalışmayan öğrenci gibi..

Çevrimdışı sallapati

eski açık üst kat dış ilk kolonu kalıplanmış bugün arkadaşlar

Çevrimdışı sallapati

Gerçekten inanılmaz iş olmuş bugün. Ramazan başladığından beri bu kadar aktivite görmemiştik. Umarım bu hız aynen devam eder  :busted_cop:

Bu arada bu yeni vinci izlemesi de ayrı bir keyif, uzuyor kısalıyor, heryere erişiyor mübarek  :kop:

aynen abi , ben time lapse i bir kez vinç için bir kez hafriyat için , bir kez de diğer betonlama ve diğer işçiler ne yapmış diye 3 kez izliyorum :D :D

Çevrimdışı Haldun

100 kişiyle yapılacak işi 20 kişiye yaptırmak çok ayıp birşey gerçekten obitaşadır lafım

Çevrimdışı smhkcr

aynen abi , ben time lapse i bir kez vinç için bir kez hafriyat için , bir kez de diğer betonlama ve diğer işçiler ne yapmış diye 3 kez izliyorum :D :D

:lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı ikay yusuf

obitas isci sikintisi cekiyosa makedonyadan gondereyim bi zahmet:PPP
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimiçi Necmi

:D bi insanın adı çıkacağına canı çıksın boşuna dememısler,eşit şartlarda yarışacak keske,esıt şartlar saglansa :)
iyide şartları eşitlemek obitaşın elinde işin fazlaysa fazla adam çalıştırırsın işe göre adam çalıştırırsan bir sorun
olmaz şöyle bir inşaatı tepeden seyret çiçeklerde paslanmış demir görüyormusun demiri bağladıkları an kalıplıyorlar
ama obitaş demirin önce sarı sonra kahverengi olmasını bekliyor neden çünkü yeterli kalıpçısı yok sen çiçeklerin
eski açıktaki işinin kolaymı olduğunu sanıyorsun bir dolaş oraları gör içerde neler yapmışlar her taraf detay
ve dört tribün içersindeki en zor tribüne numaralıya başladılar geçinde görelim biraz insaf obitaş işe başladığında
çiçekler kapalının ilk loca katının tavanının kalıbına başladı siz bir tribün yapana kadar 3 tribün bitirecekler
yiğidi öldür hakkını yeme

Çevrimdışı ikay yusuf

makedonya rakısı gönder.Ciğerlerine kadar yakar.İçmiştim 2 gün uyutmadı meret. :s20:

ev yapimi sarisindan mi ictin?
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı Factatum

Yeni açığın ikinci katının epey bir kısmı, birinci katın üzerine gelecek. Sanırım o yüzden ikinci katı taşıyacak kolonlarda çelik direk desteği var. Ve galiba kiriş kısmına da -tribün eğiminde- çelik direk eklenecek. Yanlış mıyım?

Çevrimdışı sallapati

Obitaş ın iyi olduğu 2 konu var , tek yüz perde beton bir de temel atma...

Çevrimdışı smhkcr

Güney tribününde betona devam. Allah kolaylık versin...Saat 2:30..

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı ALI RIZA

Valla rengi sarı gibiydi gece içtim tam bilmiyorum ev yapımı mıydı.makedonyalı bir kız içirdi Milena ismi de :D.İki gün midem yandı ilk gece uyutmadi dedim herhalde mide kanaması geçiriyorum kezzap verdi bu kız.sonra ondan intikamımı aldım da neyse  :bandit: :evillol:
Paça içseydin geçerdi :)  :ok:
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2014, 02:46:07 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı Factatum

Galiba üstüne çelik direklerle kirişler böyle olacak.  :ok:
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2014, 02:46:52 Factatum ]

Çevrimdışı FARUK

eski açık üst kat dış ilk kolonu kalıplanmış bugün arkadaşlar

hatta bir kolonu tek parça halinde koymuşlar gibi baya bir uzun

Çevrimdışı ogcet

konuyu dhden beri takip ediyorum. üye olmak bugüne kısmetmiş. herkese selamlar.

not: bazı arkadaşlar konuyu sabote etmeye başladığı için üye oldum. kişisel sohbetler hoş oluyor ama bazen işin cılkı çıkıyor. lütfen dikkat edelim. iyi geceler.

Etiketler: