Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8328309 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Geceleri sadece betob dökümü var,ıscı sayısı önümüzdeki günlerde artıcak,1500 m3 az geldi sanırım :))

senin izlenimlerini alalım.çalışma şartları vs.nerede kalıyorsun enes?

Çevrimdışı Deniz

Enes özel değilse obitaşta ne olarak çalışıyorsun ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Vodafone Arena 05.07.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Konusu: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Vodafone Arena 05.07.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Konusu: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0
numaralıda kırıp kırıp hafriyat yapmışlar kaya zorlu gerçekten yarın sabahtan itibaren numaralıda hafriyat sürer
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Enes Ö

senin izlenimlerini alalım.çalışma şartları vs.nerede kalıyorsun enes?
İstanbulda yaşıyor ailem zaten,aılemle kalıyorum,yarın toplantıda konuşuruz :)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

time laps eline sağlık.izlemeden yatamıyorum.çiçekler yine güzel çalışmış.

Çevrimiçi murat

forma resmini ilgili konuya düşünmüştüm buraya kısmet olmuş.

Çevrimiçi Necmi

Geceleri sadece betob dökümü var,ıscı sayısı önümüzdeki günlerde artıcak,1500 m3 az geldi sanırım :))

Enes sen girdiğinden beri obitaşda bir kıpırtı görüyorum napıyorsun kamçı falanmı kullanıyorsun :bandit:
gerçi girdiğinden beri kalıp yapmıyorlarki sürekli temelde çalışıyorlar :evillol: bunların derdi
kalıpla zaten :D

Çevrimdışı Enes Ö

Enes sen girdiğinden beri obitaşda bir kıpırtı görüyorum napıyorsun kamçı falanmı kullanıyorsun :bandit:
gerçi girdiğinden beri kalıp yapmıyorlarki sürekli temelde çalışıyorlar :evillol: bunların derdi
:D teşekkürler abı,kalıplama aslında iyi gıdıoda kalıpcılar Demircilerın hızına ayyak uyduramıyor,kalıpcı girişi olucak inşallah beklıyoruz

Çevrimdışı tayfun

esli açıkda betonlama var,sahura kadar devam.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Efe

abi numaralıyla beraber bitirsinlerde başka bişey istemiyorum  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Enes Ö

Efe abı bize biraz daha sallarsan 50 kalıpcı 60 demirci ile 16 temmuzda karsılama töreni düşünmeye başlıcam :P :D

Çevrimiçi Necmi

Efe abı bize biraz daha sallarsan 50 kalıpcı 60 demirci ile 16 temmuzda karsılama töreni düşünmeye başlıcam :P :D
obitaş hiç o kadar adamı görmüşmü acaba :evillol:

Çevrimdışı Efe

fark etmez istersen 100 kalıpçı olsun ama pek bulamazsın bence  :D harbi kalıpçılar nerde  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı If Else

Enes, gecenin bu saati yanlış mı anlıyorum yoksa gerçekten 16 temmuz'da Obitaş'a 50 kalıpcı 60 demirci mi gelecek  :ebebe:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimiçi Necmi

onların numaralıyla birlikte bitirmesi için çiçeklerin bayağı ağırdan alması lazım :D
doktor obitaş için ne yerse yesin demiş bıraktım kendi hallerine :bandit:

Çevrimdışı Enes Ö

Enes, gecenin bu saati yanlış mı anlıyorum yoksa gerçekten 16 temmuz'da Obitaş'a 50 kalıpcı 60 demirci mi gelecek  :ebebe:
Yok yok şuanki mevcut işçi sayısı :)

Çevrimdışı Enes Ö

onların numaralıyla birlikte bitirmesi için çiçeklerin bayağı ağırdan alması lazım :D
doktor obitaş için ne yerse yesin demiş bıraktım kendi hallerine :bandit:
O rampaya sıkışıp kalmazlar inşallah.. :)

Çevrimdışı smhkcr

Çevrimdışı Deniz

Obitaş stadın altında altın bulsa yine 50 kalıpçı 60 demirci daha işe sokmaz  :ebebe:

Çevrimdışı ALI RIZA

Allah nazardan korusun obitaşı...! emekleri boşa gitmesin  :super:

Etiketler: