Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8328759 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı theteamofvictory

İşçilerimize bu mübarek ayda kolaylıklar diliyorum.

Mustafa emeklerine sağlık. Hergün farklı açılardan bakıyoruz sayende.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bu catilar mecbur normal tribunlerden daha yuksekte olmalilar gerdirme cati maracana stadina bakarsan anlarsin ayrica cam olayi bu catilarda olamaz cati celik oldugu icin esniyor sicaktan soguktan mebran kaplamanin biraz isik gecireni olsa yeterli oylede olacak gibi gorunuyor  :ok:
Ben yan taraftaki boşluklara cam söylemiştim çatının mükemmel olacağından şüphem yok zaten :D

Çevrimdışı mert_

Küçük enişte bugün formundaymış yine. acımamış rampanın ordaki molozlara  :kar:

reyiz gelince diğerleri kenara çekilir;

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Abiler arkadaşlar şimdi çatının kaplamasi nasil olcak sahip oldugumuz bilgi nedir ptfe membran etfe terimleri nelerdir kisaca özet geçecek varmi  :busted_cop:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

05.07.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

haklsın abi  belki akşam ki iftar için yemekhaneye koyabilirler diye düşündüm tatlıları ama tabiki siz bilirsiniz :) sadece güzel bir jest olabilirdi onlar için , ama ramazan dan sonra yapabiliriz ole bir organizasyon ?
Evet Ramazan sonrası düşünelim bunu :ok:

Çevrimdışı Salih A.

Evet forma buysa siyah formaya devam :bandit:
sizde http://besiktasarena.com/index.php?topic=27.new#new
bu başlıkta konuşursanız daha iyi olacak diğer başlıklarıda canlandırmaya uğraşıyoruz
hani orda adam yoksa buraya mesaj atıp çağırabilirsiniz :ok:

abi siteye bide derbeder bölümü açında hatundan ayrılıp içip gelenler orda takılsın olmaz mı
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

hahahaha bu süpermiş :D
Eyvallah abi.. 1001. olabilseydik iyiydi yarınki etkinlikte ama uzağız.. :(
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Necmi

Eyvallah abi.. 1001. olabilseydik iyiydi yarınki etkinlikte ama uzağız.. :(
canın sağ olsun esas arenanın açılışında olman güzel olur açılışı kaçırmak fena koyar :)

Çevrimdışı LifesGood®

Geri kaldım biraz, ufak bir özet istesem acaba. Mesela betonlama nerelere yapılıyor sanırım büyük bir alan betonlanacak bu gece. Ayrıca sahanın içerisinde kumdan bir dağ görüyorum sanki onlar ne için kullanılacak ?

Çevrimdışı TØLGA

Geri kaldım biraz, ufak bir özet istesem acaba. Mesela betonlama nerelere yapılıyor sanırım büyük bir alan betonlanacak bu gece. Ayrıca sahanın içerisinde kumdan bir dağ görüyorum sanki onlar ne için kullanılacak ?
yeni açıkda temel betonnu var hocam arka tarafta büyük bir alan fotoları incelersen görebilirsin
eski açıkdada kameranın önündeki alan betonlanıyor :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı aviator

Merhabalar.

Beton öncesi demirlerin üzerine serilen şeritler nedir? Ne işe yarar?

Beyaz torbaların içinde ne var?

Çevrimdışı TØLGA

Merhabalar.

aramıza hoşgeldin öncelikle :tabe:

@Necmi abi aydınlatablir bu konu hakkında biliyordum ama bende unuttum :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Enes Ö

Çevrimdışı murat

Yeni acıktakı beton show nasıl? :D
show kısmı iyi de birde icraati görsek. :evillol: ekipte azalma varmı enes?geceleri demir örüyormu obitaş?

Çevrimdışı ALI RIZA

çifte pompala :) bugun beton passo süper olacak...!

Çevrimdışı Efe

betonlama tüm gece sürecek yeni açıkta yarında devam eder :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Merhabalar.

hoş geldin aramıza o şeritlerle yerleri 8 metre kare civarı eşit bölüyorlar
o torbalardaki malzemede betonun priz yapmasını ve bağlayıcılığını arttıran
bir karışım 8 metre kareye bir torba gibi onu serip betonu döküyorlar

Çevrimdışı ALDENYX

Yeni acıktakı beton show nasıl? :D

ENES KARDEŞİM SON ÜÇ GÜNDÜR ÇOK İYİSİNİZ...sağ köşe taraf benim için %70 bitti gibi.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Enes Ö

show kısmı iyi de birde icraati görsek. :evillol: ekipte azalma varmı enes?geceleri demir örüyormu obitaş?
Geceleri sadece betob dökümü var,ıscı sayısı önümüzdeki günlerde artıcak,1500 m3 az geldi sanırım :))

Çevrimdışı Efe

Geceleri sadece betob dökümü var,ıscı sayısı önümüzdeki günlerde artıcak,1500 m3 az geldi sanırım :))

valla 4 ayınız var bitirdiniz bitirdiniz yoksa baskına geliriz ilk akşam forum olarak :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

vay be obitaş ihaleyi ilk aldığında haziran sonu tribünü teslim eder deniliyordu.Şimdi o günlere gidiyorum da ne kadar iyimsermişiz hepimiz  :ebebe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Etiketler: