Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8331632 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Salih A.

pazarlık sünnette kurban da pazara sona sıkıntılı mallar kalıyor necmi abi, iki maç sonra tribünlerden hay bunu alanın şeklinde nidalar yükselmeye başlıyor
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi murat

abi bize esas lazım olan forvet ohen gibi biri..onun kadar ağır olamamalı ama ondaki bitiricilik kimde vardı
yapma ohen nedir. :evillol: ona yürüyen odun mu ne öyle birşey deniyordu.enner valencia yı çok beğendim dünya kupasında.yedeğinide akhisardan omar niasse yapalım.top taşıyıcı kanatlarda oynayabilen bir forvet istiyorsak mitroğlu yerine samaras diyorum.mitroğlu almeida efekti yaratır.hem sakatlık konusunda hem oyun stili olarak.

Çevrimiçi Necmi

güzel abim alma birşey demiyoruz da dany, sezer, gökhan vs gibi adamlara da o parayı verme ki bende sana bana oyuncak almadın ama gidip parayı kumarda yedin demiyeyim :)
dany konusunda yerden göğe haklısın taraftara ramen aldılar
ben alınacağı zaman söyledim bunu alan bununla birlikte gitsin
ben Beşiktaşlıyım diyen hiç kimse danyi kulübün kapısından sokmaz
sezer kötü bir futbolcu değil ama bize uymaz bu belliydi iki transferde
rakiplerimizi rahatlatan bizi krize sokan transferdi şimdi sıkıntı Eneramo
artık Beşiktaş forması giyme şansı yok öyle bir hata yaparlarsa her ;Beşiktaşlıyı
karşılarına alırlar ama bunların ötesinde geçen sene çok iyi oyuncularda kazandık
her transfer tutacak diye bir kural yok biraz taraftarı dinleyip o oyuncuları almasaydılar
çok iyi transfer yapmış olacaklardı onların dışında aldıkları oyuncular katkı sağladı
bu senede onların üzerine 3 kaliteli isim çok şey katar

Çevrimdışı Geovani

Geçen sene g.töreye verilen şans kerim frei ya verilmeli yokluk zamanı 3 kusur milyon euro verdik bonservisine.....vee biliçin tutucu yapısından vazgeçmesi bence en önemlisi....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimiçi murat

Geçen sene g.töreye verilen şans kerim frei ya verilmeli yokluk zamanı 3 kusur milyon euro verdik bonservisine.....vee biliçin tutucu yapısından vazgeçmesi bence en önemlisi....
haklısın geovanni +1903.biliçi beğensemde daha üst düzey bir teknik direktör değil.çokça hatalar yapıyor ve hatalarda ısrar ediyor.

Çevrimdışı Salih A.

ramazan dan son bi büyük ile biliç'i ziyarete gitmek lazım hem bunları anlatırız.

Biliç te gereksiz bir tutuculuk ve oyunu okumada ciddi noksanlar var

Çevrimiçi Necmi

haklısın geovanni +1903.biliçi beğensemde daha üst düzey bir teknik direktör değil.çokça hatalar yapıyor ve hatalarda ısrar ediyor.
erken konuşmamak lazım geçen sene ilk senesiydi başarı istiyordu
riske girmek istemedi Türkiye dengelerini bilmiyordu bu sene çok daha
tecrübeli bir şekilde lige girecek takımı tanıyor eksiklerini biliyor
kendini gösterme senesi ben bu sene biliçden ümitliyim geçen seneki hataları yapmayacaktır.

Çevrimiçi Necmi

erken konuşmamak lazım geçen sene ilk senesiydi başarı istiyordu
riske girmek istemedi Türkiye dengelerini bilmiyordu bu sene çok daha
tecrübeli bir şekilde lige girecek takımı tanıyor eksiklerini biliyor
kendini gösterme senesi ben bu sene biliçden ümitliyim geçen seneki hataları yapmayacaktır.
bu konuşmaları transfer başlığında yapsaydık iyiydi :bandit:

Çevrimdışı Geovani

hakkaten abi dışarıdan okuyanlara ayıp oldu  :) olmadı sil necmi abi bizbizeyiz kim alınacak  :D transfer başlığında devam edelim

Çevrimiçi murat

hakkaten abi dışarıdan okuyanlara ayıp oldu  :) olmadı sil necmi abi bizbizeyiz kim alınacak  :D transfer başlığında devam edelim
@Necmi abi evet transfer bölümüne geçelim.orasıda canlansın biraz.

Çevrimdışı Thuggie

Altyapi tesislerini görmemiz mümkün mü? Ayrica ne kadara mal oldu yenileme?

Çevrimiçi Necmi

silmek olmaz biz bize olsak bile mesaj silmeyi adet haline getirmemeliyiz
onun yerine daha dikkatli davranıp konuları başlığında tartışmak hem arayanın aradığını
bulması hemde forumun geleceği açısından hemde dışardan takip edenlerin zorlanmaması açısından
çok daha iyi olur

Çevrimdışı Salih A.

silmek olmaz biz bize olsak bile mesaj silmeyi adet haline getirmemeliyiz
onun yerine daha dikkatli davranıp konuları başlığında tartışmak hem arayanın aradığını
bulması hemde forumun geleceği açısından hemde dışardan takip edenlerin zorlanmaması açısından
çok daha iyi olur
abi içimi dökmüş oldum :) benim mesajları silebilirsin bundan sonra dikkatli oluruz bu konuda

Çevrimiçi Necmi

abi içimi dökmüş oldum :) benim mesajları silebilirsin bundan sonra dikkatli oluruz bu konuda
olur arada bir ama fazlada konu dışı yapmamak lazım :ok:

Çevrimdışı salih

sizle paylaşmadan edemiyecem konuyla alakasız ama yüzünüzde tebessüm olacağından eminim ..bu satte hasta çocuk odama geldi 7 yaşında.. kan aldımm acımadı demi canın dedim... ben beşiktaşlıım abii birşey olmaz ..bu kelimeyi duydumya bittim yemin ediyorumm ..bi nöbet daha tutarım. :)

Çevrimiçi Necmi

sizle paylaşmadan edemiyecem konuyla alakasız ama yüzünüzde tebessüm olacağından eminim ..bu satte hasta çocuk odama geldi 7 yaşında.. kan aldımm acımadı demi canın dedim... ben beşiktaşlıım abii birşey olmaz ..bu kelimeyi duydumya bittim yemin ediyorumm ..bi nöbet daha tutarım. :)
:) işte Beşiktaşlı böyle olunuyor :tabe:

Çevrimdışı Geovani

BEŞİKTAŞLI olmak başka bişey kardeşim güzel anektod  :ok:

Çevrimdışı Aykutt

İyi sabahlar bu hafta sonu beton dökümü yapılacak sanırım kameranın önündeki alanı onun için hazırlıyorlar diye düşünüyorum.Öte yandan obitaşta da hareketlenme var gibi her gün farklı değişiklikler görülmesi dileğiyle o bölge için çünkü alan genişletildi.Ramazan dolayısıyla bir çok işçinin gitmesi bayram dönüşü işçi sayısında görünür düzeyde işçi alımı olması dileğiyle iyi sabahlar.

Çevrimiçi Necmi

sabahçılar nöbeti devralsın bana iyi geceler yarın iş var :by2:

Çevrimiçi murat

İyi sabahlar bu hafta sonu beton dökümü yapılacak sanırım kameranın önündeki alanı onun için hazırlıyorlar diye düşünüyorum.Öte yandan obitaşta da hareketlenme var gibi her gün farklı değişiklikler görülmesi dileğiyle o bölge için çünkü alan genişletildi.Ramazan dolayısıyla bir çok işçinin gitmesi bayram dönüşü işçi sayısında görünür düzeyde işçi alımı olması dileğiyle iyi sabahlar.
genel olarak büyük beton dökümleri haftasonu yapılıyor.eski açık cumartesi pazar beton dökümü olur.yeni açık için birşey diyemeyeceğim.

Çevrimdışı Erdinç

Çevrimdışı metin06carsi

Benim yavru kartalinda geceden beri ateşi biraz yüksek boğazlarımda acıyor diyo az sonra bende onu doktora götürücem formasını giydi hazır kıta bekliyor

Çevrimdışı frkndgnr

Bizde kpss emanetcisi olarak beklemekteyiz bankta. :bawling: :uyucam:

Çevrimdışı mert_

Benim yavru kartalinda geceden beri ateşi biraz yüksek boğazlarımda acıyor diyo az sonra bende onu doktora götürücem formasını giydi hazır kıta bekliyor

çok geçmiş olsun karakartala, sanırım dondurmaya yüklenmiş biraz.

Bizde kpss emanetcisi olarak beklemekteyiz bankta. :bawling: :uyucam:

o da kutsal bir görevdir :)

bugün şeref bey'de çalışmalar iyi gidiyor görünüyor, her bölümde ciddi bir hareketlilik var.

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Etiketler: