Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8331581 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi bir sezonu ewden uzakta geçirdik. Burada gecenin 3ünde kolon kiriş kovalıyoruz. Hepimiz inşaat mühendisi olduk. Özledik. Ama kombine satılmıyor. Şu anda 20000 leri satmış olmamız gerekirdi. Fiyatlar da makul. Passoyu alacaksınız arkadaşlar. Bu işin alerjisi falan yok artık. Başkanı zerre kadar başarılı bulmuyorum, ancak 8-10 yıldır kazma vurulacak stadı bu noktaya bu imkanlar ile getiren de odur. Biri lütfen şu ana kadar harcanan parayı telaffuz edebilir mi? İnsanlar işin ciddiyetini anlasın...
Açık söyleyeyim yapılan transfere göre bilet alana ben taraftar demem taraftar biletini formaya alır
diğerleri sadece seyircidir. Kombine konusunda bir şey diyemem alabilen olur alamayan olur.
ama olimpiyat uzak diye kombine almayanıda kusura bakmasın Beşiktaş taraftarı diye adlandırmam.
Efeye bakın Bursada oturuyor kombinesini aldı ve ordan maça gelecek Beşiktaşlıyım demek kolaydır
ama Beşiktaş taraftarı olmak zordur.

Çevrimdışı smhkcr

Sanırım forumda 6-7 kişiyiz : ))) Saat 4e geliyor. Müsaade istiyorum arkadaşlar...

Çevrimdışı smhkcr

Açık söyleyeyim yapılan transfere göre bilet alana ben taraftar demem taraftar biletini formaya alır
diğerleri sadece seyircidir. Kombine konusunda bir şey diyemem alabilen olur alamayan olur.
ama olimpiyat uzak diye kombine almayanıda kusura bakmasın Beşiktaş taraftarı diye adlandırmam.
Efeye bakın Bursada oturuyor kombinesini aldı ve ordan maça gelecek Beşiktaşlıyım demek kolaydır
ama Beşiktaş taraftarı olmak zordur.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Salih A.

yönetimin transfer konusunda ki beceriksizliği diyorum artık çünkü başka izahı yok kombineleri etkliyor. hatta beşiktaşlı herhangi bir yönetici veya sorumlu çıkıp transfer ile ilgli açıklama yaptıkca daha da gıcık oluyorum.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi murat

8 senede çıkmayan ses 2 yılda 10 kat daha fazla çıkıyor anlatmaya da çalışıyorum çoğu forumda olanı bitenii .bi küfür yemediğimiz kalıyor murat abii
biz buradaki kardeşlerimize anlatamıyoruz.başkan şakşakçısı yapıldık.yapılan hatalar para olsa zaten yapılmazdı.en iyisini alırdık.para olmadığı için ucuzuna kaçılıyor.ucuza kaçtıkçada hata yapılıyor.mali durum belli.pahalısına güç yetmiyor.

Çevrimiçi murat

yönetimin transfer konusunda ki beceriksizliği diyorum artık çünkü başka izahı yok kombineleri etkliyor. hatta beşiktaşlı herhangi bir yönetici veya sorumlu çıkıp transfer ile ilgli açıklama yaptıkca daha da gıcık oluyorum.
:iscrewy:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı salih

biz buradaki kardeşlerimize anlatamıyoruz.başkan şakşakçısı yapıldık.yapılan hatalar para olsa zaten yapılmazdı.en iyisini alırdık.para olmadığı için ucuzuna kaçılıyor.ucuza kaçtıkçada hata yapılıyor.mali durum belli.pahalısına güç yetmiyor.
renklilerin gazına geliyor arkadaşlar stad bitsin kombine satılsın borclar azalıp zaten başarı gelirr bunada çok bi zaman kalmadı yakındır inanıyorum tüm kalbimle yüzüncü yıldan önce kaç sene bekledik şampiyonluğu bu kadar borcun altında davalar   
diz boyu 1 sene daha sabredilmiyo ya insanın zoruna giden o

Çevrimdışı Salih A.

:iscrewy:
Sevgili Murat abi paran yoksa almazsın yok paramız alamıyoruz dersin konu kapanır fakat yönetim maalesef bunu yapmıyor aksine camiayı rezil ediyor.  Sen cebinde 10 bin ile ferrari almaya gidersen hasstur derler adama talip olma adını çıkarma

Çevrimiçi Necmi

Sanırım forumda 6-7 kişiyiz : ))) Saat 4e geliyor. Müsaade istiyorum arkadaşlar...
iyi geceler :)

Çevrimdışı merttokeer

pazar günü toplantıya burda muhabbete fazla katılmayanlar da gelebiliyor mu? :))

Çevrimdışı Semih

Sevgili Murat abi paran yoksa almazsın yok paramız alamıyoruz dersin konu kapanır fakat yönetim maalesef bunu yapmıyor aksine camiayı rezil ediyor.  Sen cebinde 10 bin ile ferrari almaya gidersen hasstur derler adama talip olma adını çıkarma

hele bi yapılsın da transferler ondan sonra eleştiricekseniz eleştirin. hiç kimse alınmıcakmış gibi konuşuyorsunuz
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi murat

yönetim bir tane de olsa şanına yakışır transfere imza atmak istiyor.bazen para da olmasa sponsor filan veya oluşacak sinerji veya ne bileyim yıldız da yıldız diye direten araftara güvenerek girersin bu işlere.malesef yıldız isterken fütursuz olan taraftar destek diyince ortalıktan kayboluyor.şu an kombinelerin yarısı satılmış olsaydı belki transferi bitirmiş olacaktık.

Çevrimiçi murat

pazar günü toplantıya burda muhabbete fazla katılmayanlar da gelebiliyor mu? :))
tabiki.imkanı olan herkezi bekliyoruz.

Çevrimdışı Burak2

yönetim transfer konusunda neye kime göre beceriksiz. motta ya verilen para ortada.

geçen sene de berbat transfer yaptık dediler. tolga atiba motta pedro franco berbat ise söylenecek fazla söz yok. millet feda yı çarpıttı da başkan fakir edebiyatı yapıyor diye eleştirildi. paramız yok dese neler olur kim bilir. bu adama edilen lafın çeyreği yd ye edilmedi be. ibra etmeyene hain dendi. diego ve ronaldinho yu alamadığımıza ise çok sevindim iyi ki para yokmuş  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

olan imkanları sonuna kadar zorlamasımı kötü dünya futbolu ekonomik krizdeyken
futbolculara düşük bonservis ödemeye çalışmasımı kötü ne kadar kolay rezil oluyorsunuz
bu bir ticarettir pazarlıkta sünnettir alırsın alamazsın ama en azından ödeyemiyeceğin paraları
vermezsin çocuk dışarda oyuncak ister ama babasının cebinde o oyuncağı alacak para varmı bilmez
umrundada değildir yerlere yatar aldırıncaya kadar bizim taraftarda bunlara benziyor işleri güçleri
renklilerle sidik yarıştırmak ondan sonra kulüp dibe vurduğunda vay efendim kulübü batırdılar
diye yaygara kopar dert Beşiktaş değilki birilerine hava atmak

Çevrimdışı Salih A.

yönetim bir tane de olsa şanına yakışır transfere imza atmak istiyor.bazen para da olmasa sponsor filan veya oluşacak sinerji veya ne bileyim yıldız da yıldız diye direten araftara güvenerek girersin bu işlere.malesef yıldız isterken fütursuz olan taraftar destek diyince ortalıktan kayboluyor.şu an kombinelerin yarısı satılmış olsaydı belki transferi bitirmiş olacaktık.
elbette birileri alıanacktır kimse alınmayacak demiyorum ama olay bu noktaya düştüğünde yani illa birini alalım noktasına geldiğinde karşımızda oyuncu olarak kimi buluyoruz gökhan süzen serdar kurtuluş vs. ya para yoksa alma arkadaş var olan 3 kuruşuda çöpe atma alt yapıdan oyuncu çıkaracam de kimse transfer bekleemesin de eyvallah ama böyle olmuyor durum. yönetim ekonomik anlamda başarılı ciddi sorunları çözdü stad konusunu konuşmaya bile gerek yok senelerdir doğru düzgün maket bile yoktu ama transfer konusunda malesef yönetim başarısız ve bu başarısızlığı taraftartı takımdan soğuttuğu için anlık durumumuz da dahi kombine sattıramıyor sorun bu anlatmak istediğim bu

Çevrimdışı salih

futbolculara düşük bonservis ödemeye çalışmasımı kötü ne kadar kolay rezil oluyorsunuz
bu bir ticarettir pazarlıkta sünnettir alırsın alamazsın ama en azından ödeyemiyeceğin paraları
vermezsin çocuk dışarda oyuncak ister ama babasının cebinde o oyuncağı alacak para varmı bilmez
umrundada değildir yerlere yatar aldırıncaya kadar bizim taraftarda bunlara benziyor işleri güçleri
renklilerle sidik yarıştırmak ondan sonra kulüp dibe vurduğunda vay efendim kulübü batırdılar
gece saat 3 50 belkide günün en güzel sözüü abi son cümlen noktası virgülüne kadar katılıyorumm ....

Çevrimdışı Salih A.

güzel abim alma birşey demiyoruz da dany, sezer, gökhan vs gibi adamlara da o parayı verme ki bende sana bana oyuncak almadın ama gidip parayı kumarda yedin demiyeyim :)

Çevrimdışı EmreTkgz42

işin özeti budur o çocukca davrananlar da biraz akıllarını başlarına alıp düşünseler daha bi önceki başkanın dönemini, aynı yanlışlar yapılsın istiyorlar klüp batsın umurlarında değil.

Çevrimiçi Necmi

yönetim transfer konusunda neye kime göre beceriksiz. motta ya verilen para ortada.

geçen sene de berbat transfer yaptık dediler. tolga atiba motta pedro franco berbat ise söylenecek fazla söz yok. millet feda yı çarpıttı da başkan fakir edebiyatı yapıyor diye eleştirildi. paramız yok dese neler olur kim bilir. bu adama edilen lafın çeyreği yd ye edilmedi be. ibra etmeyene hain dendi. diego ve ronaldinho yu alamadığımıza ise çok sevindim iyi ki para yokmuş  :bandit:
katılıyorum :ok:
ve özellikle mottonun bonservisinin alınmasına sevindim
gökhan töre ye o paranın verilmesine kesinlikle karşıyım
geçen sene en beğendiğim oyuncu olmasına ramen bu sene
olmasada olur kerim onun yerini doldurur sadece çok iyi bir sağ bek
olmazsa olmaz yada iyi bir ön libero alıp atibayı sağa çekecekler
yunanlı forveti tutmadım cenkden fazlası yok bize kapalı savunma içersinde
etkili olabilecek kıvrak bir forvet lazım bu daha çok kontra oyuncusu gibi

Çevrimdışı salih

güzel abim alma birşey demiyoruz da dany, sezer, gökhan vs gibi adamlara da o parayı verme ki bende sana bana oyuncak almadın ama gidip parayı kumarda yedin demiyeyim :)
aralarında bi dany ye niye alınıyor dedik sezer ve gökhan süzene o kadar yaygara koparmadık kii tutsa veya kavga olmasa başka birşey konuşuyordukk ..geçmişimiz çok parlak olup şimdi birden böyle kötü transferler yapıyoruz kii hiç birisi sebeb değil 3 bin kombineye abii  veya formya veya bu kadar ağza alınmaycak sözler söylemye başkana .nacizane sana demiyorum tabikide..umarım yanlış anlaşılmamışımdır

Çevrimiçi murat

beşiktaşın başarılı olduğu kadrolara bakın nereden kimler gelmiş şampiyon olmuşuz.tümer, ilhan yıldız mıydılar.feyyaz avcılardan metin kocaeliden.bu takım real madritten de oyuncu getirdi sonuç ortada.biraz takımımıza sahip çıksak destek olsak.yeni nesil biraz beşiktaşın özünden uzaklaştı.yd veya ünal aysal tarzı başkan istiyorlar.kulübü borç içinde yüzdürsün.bize süleyman seba,baba hakkı .ahmet şerafettin bey gibi başkanlar yakışır.

Çevrimdışı Burak2

katılıyorum :ok:
ve özellikle mottonun bonservisinin alınmasına sevindim
gökhan töre ye o paranın verilmesine kesinlikle karşıyım
geçen sene en beğendiğim oyuncu olmasına ramen bu sene
olmasada olur kerim onun yerini doldurur sadece çok iyi bir sağ bek
olmazsa olmaz yada iyi bir ön libero alıp atibayı sağa çekecekler
yunanlı forveti tutmadım cenkden fazlası yok bize kapalı savunma içersinde
etkili olabilecek kıvrak bir forvet lazım bu daha çok kontra oyuncusu gibi

abi bize esas lazım olan forvet ohen gibi biri..onun kadar ağır olamamalı ama ondaki bitiricilik kimde vardı

Çevrimdışı Salih A.

aralarında bi dany ye niye alınıyor dedik sezer ve gökhan süzene o kadar yaygara koparmadık kii tutsa veya kavga olmasa başka birşey konuşuyordukk ..geçmişimiz çok parlak olup şimdi birden böyle kötü transferler yapıyoruz kii hiç birisi sebeb değil 3 bin kombineye abii  veya formya veya bu kadar ağza alınmaycak sözler söylemye başkana .nacizane sana demiyorum tabikide..umarım yanlış anlaşılmamışımdır
şöyle düşünmek lazım paramız yok değilmi evet yok paramız eyvallah kombinemide aldım formalarımıda aldım şükür e peki o zaman yalçın'ı ne diye almaya çalışıyorsun moledo yu alma ama yalçınıda alma git alt yapıdan iki adam çıkar tutarsa ne ala tutmazsa da kimseye parayı çarçur ettin diye hesap vermezsin anlatmak istediğim bu

Etiketler: