Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8332182 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 04.07.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Konusu: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0
Eline sağlık herhalde bittiğinde hepsini birleştireceksin harika bir çalışma olacak :)

Eline sağlık herhalde bittiğinde hepsini birleştireceksin harika bir çalışma olacak :)
fazla takip edemeyenler için harika valla. emeğinize yüreğinize sağlık.

Çevrimdışı smhkcr

avatarı olmayan arkadaşlar avatar seçerlerse birde yaşlarını yazarlarsa memnun olurum
böyle insanları tanımakta zorlanıyoruz kiminle ne konuştuğunu bilerek konuşmak daha
iyi sonuç veriyor yaşı küçük olanlarda çekinmesin burası Beşiktaş forumu kimseye çocuk
muamelesi yapılmaz tam tersi daha dikkatli yaklaşılır. :ok:

:ok:

Çevrimdışı eski inönü

@Efe Elaldı hocam eski açık tablanın demir işi bitti mi çalışma yok 1-2 saattir

Çevrimdışı Deniz

Benim içinde aynı duygular geçerli Deniz o yüzdende en sert şekilde eleştirmeliyiz
ama küfür aciz insanların silahıdır ve hiç bir Beşiktaşlı aciz değildir. Ne şekilde olursa olsun
Beşiktaşımızın makamını işgal etmiş birinin arkasından küfür etmek bize yakışmaz
üslup ne kadar düzgün olursa emin ol eleştiri o kadar hedefini bulur saygı duy demiyorum
sadece küfür hakaret yanlış hadi onuda geçtim burda söyleyerek burayada saygısızlık etmiş olursun :D
bak burda bir kalite kendini göstermeye başladı ama böyle üslup kullanırsak buranın
seviyesini aşağıya çekmiş olmazmıyız bir düşün sonra kararını ver :) @Deniz
Necmi abi aslında o laf küfürden ziyade bir kinaye .Argo denilebilir  :tabe: .O kadarcık da hakkımız olsun 500 milyon borç bırakmış gitmiş adam iki kelam edemeyecez mi  :evillol: .Neyse dilimi tutayim yine de ben  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı megiddo

Kpss ye girenlere başarılar inşallah emeklerimizin karşılıgını alırız.
eyvallah kardeş sağol, iki gun boyunca 3 oturuma girecem pazar aksamina kadar foruma da ugrayamacam, allah herkese dilediğini nasip eder inşallah.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi aslında o laf küfürden ziyade bir kinaye .Argo denilebilir  :tabe: .O kadarcık da hakkımız olsun 500 milyon borç bırakmış gitmiş adam iki kelam edemeyecez mi  :evillol: .Neyse dilimi tutayim yine de ben  :)
:) bencede dilini tut :bandit:

Çevrimdışı Deniz

3081 çok az bir rakam.sanırım sezon başlayana kadar 10 bini zor görecez
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

eyvallah kardeş sağol, iki gun boyunca 3 oturuma girecem pazar aksamina kadar foruma da ugrayamacam, allah herkese dilediğini nasip eder inşallah.
sen buraları kafana takma pazar akşamı özet geçeriz
Başarılar dilerim  :ok:

Çevrimdışı smhkcr

3000 kombine taraftar açısından skandaldır. Bunun hiç bir açıklaması olamaz arkadaşlar. Fiyatlar gayet uygun..

Çevrimdışı Deniz

3000 kombine taraftar açısından skandaldır. Bunun hiç bir açıklaması olamaz arkadaşlar. Fiyatlar gayet uygun..
Taraftarın passoya alerjisi var.Kombineye teşvik etmek için 2-3 transfer bombası patlatılmalı başka yolu yok malesef.millet Yalçın Ayhanı rahat koltuğumda lig tvden de izlerim diyor olimpiyat çilesini çekmektense.Taraftarı oraya çekecek topçular alınmalı.

Çevrimdışı salih

2422 m² olur umarım :D
@salih
necmi abi 17 milyon avrocuk çatımızı kapattın ama olmazki  :D

Çevrimiçi Necmi

3081 çok az bir rakam.sanırım sezon başlayana kadar 10 bini zor görecez
Başkan kombineleri bu sene bu şartlarda satamasın seneye çok pahalı satacaktır.
zaten öylede olmalı Beşiktaşın ihtiyacı olduğunda fedakarlık yapamıyorsan
stad açıldıktan sonrada kombine fiyatlarına itiraz etmeyeceksin stadın %70 i kombine satıldıktan
sonra bilet fiyatları ateş pahası olur

Çevrimiçi Necmi

necmi abi 17 milyon avrocuk çatımızı kapattın ama olmazki  :D
ne yapayım kardeş 360 skorboart un ölçüsü o kadar tutuyor zaten merak etme
parasıda öyle tutar çatı kadar pahalıymış :D
kendine bir avatar ayarla böyle insan duvarla konuşuyor gibi oluyor birde yaşınızı bilsek iyi olur :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Başkan kombineleri bu sene bu şartlarda satamasın seneye çok pahalı satacaktır.
zaten öylede olmalı Beşiktaşın ihtiyacı olduğunda fedakarlık yapamıyorsan
stad açıldıktan sonrada kombine fiyatlarına itiraz etmeyeceksin stadın %70 i kombine satıldıktan
sonra bilet fiyatları ateş pahası olur

Valla ben de kombine almayan taraftara sinirliyim.Tamam transfer yok ama bu kombineler 2 sezonluk ve taraftarın stada yardımı için güzel bir fırsat.İmkanı olan alsın.Olimpiyat uzakmış yakınmış bahane hepsi.çok çok alırsın kombineni maça gitmezsin amaç kulübe yardım değil mi seneye gider dolmabahçede izlersin.Çok üzülüyorum işin bu duruma gelmesine.

Çevrimdışı smhkcr

Necmi abi bir sezonu ewden uzakta geçirdik. Burada gecenin 3ünde kolon kiriş kovalıyoruz. Hepimiz inşaat mühendisi olduk. Özledik. Ama kombine satılmıyor. Şu anda 20000 leri satmış olmamız gerekirdi. Fiyatlar da makul. Passoyu alacaksınız arkadaşlar. Bu işin alerjisi falan yok artık. Başkanı zerre kadar başarılı bulmuyorum, ancak 8-10 yıldır kazma vurulacak stadı bu noktaya bu imkanlar ile getiren de odur. Biri lütfen şu ana kadar harcanan parayı telaffuz edebilir mi? İnsanlar işin ciddiyetini anlasın...

Çevrimdışı smhkcr

Hepimizin elinde 2000 TL lik telefon var, 800 TL lik kale arkası tükenmemiş. Lafa gelince çok seviyoruz, ölüyoruz bitiyoruz. Neymiş taksit yokmuş. Onun da yöntemini anlattı bir çok arkadaş. Bahane bahane bahane...

Çevrimdışı Deniz

Necmi abi bir sezonu ewden uzakta geçirdik. Burada gecenin 3ünde kolon kiriş kovalıyoruz. Hepimiz inşaat mühendisi olduk. Özledik. Ama kombine satılmıyor. Şu anda 20000 leri satmış olmamız gerekirdi. Fiyatlar da makul. Passoyu alacaksınız arkadaşlar. Bu işin alerjisi falan yok artık. Başkanı zerre kadar başarılı bulmuyorum, ancak 8-10 yıldır kazma vurulacak stadı bu noktaya bu imkanlar ile getiren de odur. Biri lütfen şu ana kadar harcanan parayı telaffuz edebilir mi? İnsanlar işin ciddiyetini anlasın...
Forzada bir arkadaş sürekli gelir gider tablosunu yayınlıyordu.Stada harcanan para da yazıyordu.Birkaç güne güncel olanı yayınlar buraya koyarım

Çevrimdışı Deniz

Hepimizin elinde 2000 TL lik telefon var, 800 TL lik kale arkası tükenmemiş. Lafa gelince çok seviyoruz, ölüyoruz bitiyoruz. Neymiş taksit yokmuş. Onun da yöntemini anlattı bir çok arkadaş. Bahane bahane bahane...
telefona da taksit yok artık  :ebebe:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Başkan ya da yöneticilerden ulusal bir kanalda kombine ile ilgili bir açıklama duyan oldu mu? Ben duymadım. Yönetim de işin üzerine pek düşmüyor. Başkan çıkıp dese ki taraftarımıza her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Fikir geliştirmiyorlar. Benim aklıma gelen, ilk başta dernekler harekete geçirilsin 2 kişi 1 kombine alsın hatta 3 kişi 1 kombine alsın. Ne de olsa devir edilebiliyor.  büyük şehirlerden organizasyonlar yapılsın, İstanbul dışından kombine alacaklar için maç günleri otobüs kaldırılsın. ama her nedense hiç kimseden ses seda yok. şimdi değilse ne zaman... :(
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi murat

tahmini 50 milyon tl kadardır.en az iki katı para daha harcanacak.klüpte para yok ,kombine satılıyor ilgi az ve taraftarımız hala yıldız transfer peşinde.

Çevrimdışı smhkcr

telefona da taksit yok artık  :ebebe:

Doğru taksit yok. Ama anında kredi çıkarıyor sana o telefonu alman için. 36 ay vadeli bile ödeyebiliyorsun : )) Türk' e engel mi olur ??

Çevrimdışı FARUK

tahmini 50 milyon tl kadardır.en az iki katı para daha harcanacak.klüpte para yok ,kombine satılıyor ilgi az ve taraftarımız hala yıldız transfer peşinde.

stada şuana kadar 72milyon TL harcandığını söyledi başkan en son

Çevrimdışı salih

8 senede çıkmayan ses 2 yılda 10 kat daha fazla çıkıyor anlatmaya da çalışıyorum çoğu forumda olanı bitenii .bi küfür yemediğimiz kalıyor murat abii

Çevrimdışı smhkcr

stada şuana kadar 72milyon TL harcandığını söyledi başkan en son

Buyur hocam. 24 milyon yuuro. Belki kuru değiştirirsem daha net anlar bazı arkadaşlar  : )) Siz de 900 TL ye kombine alın artık da...

Etiketler: