Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8332580 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı izorlu85

@izorlu85 hocam da girecekti inşallah hepiniz için başarılı geçen bir sınav olur da emeklerinizin karşılığını alırsınız. iyi bilirim zor bir süreçtir; hazırlığı, sınav anı, puanı beklemek, puanının yeteceği kadro sayısı, tercihler, onun sonuçları vs vs vs. ama şimdi sadece sınava yoğunlaşma zamanı, Allah zihin açıklığı versin @Kartal1903 hocam...

Unutmayan Tüm dostlara sonsuz teşekürler bu gece nasıl uyuyacağım bilmiyorum karın ağrısı başladı stresimi dagıtam diye  bi foruma baktım...

Bu akşam çok fazla netde kalmayacam duaları iyi temennilerini yollayan @Kceptel ve tüm dostlardan Allah gani gani razı olsun...
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Factatum

Öyle sanıyorum ki; aralık-ocak gibi inşaatın kabası biter. Çatıydı, mekaniğiydi, ince işçiliğiydi falan derken 19.03.2015'te 112. yaşımızı kutlarken açılışımızı yaparız.  :ok:

Çevrimiçi Necmi

Öncelikle kendime olmak üzere  :D yarın KPSSye girecek arkadaşlara başarılar dilerim.Allah yar ve yardımcımız olsun  :ok:
Bu gün erken yatın her şeyden önce dinlenmiş olmak lazım
umarım yarın harcadığınız eforun karşılığını alacak bir sonuç olur
@Kartal1903 @izorlu85 ve katılacak diğer arkadaşlara başarılar diliyorum

Çevrimdışı Efe

Öyle sanıyorum ki; aralık-ocak gibi inşaatın kabası biter. Çatıydı, mekaniğiydi, ince işçiliğiydi falan derken 19.03.2015'te 112. yaşımızı kutlarken açılışımızı yaparız.  :ok:

Aralik - ocak cok gec ekim sonu bilemedin kasim ayi icinde bitmeli kaba catiya gecmeliler yoksa yeni sezonda acilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Unutmayan Tüm dostlara sonsuz teşekürler bu gece nasıl uyuyacağım bilmiyorum karın ağrısı başladı stresimi dagıtam diye  bi foruma baktım...

Bu akşam çok fazla netde kalmayacam duaları iyi temennilerini yollayan @Kceptel ve tüm dostlardan Allah gani gani razı olsun...

Hayırlısı olsun kardeş inş. umut ettiğin yere kavuşursun.
Özel sektördeki şeref yoksunu insanlarla uğraşmak hayat boyu strese sokuyor.

Çevrimdışı capo di capi

Mükemmel bir tarih ve muhteşem bir açılış olur.  :ok:
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Factatum

Aralik - ocak cok gec ekim sonu bilemedin kasim ayi icinde bitmeli kaba catiya gecmeliler yoksa yeni sezonda acilir

Açıkçası ben ikinci sezonun tam başına yetişeceğini pek sanmıyorum. Klasik murphy yasası; bir şeyin ters gitme ihtimali varsa, ters gider. Bir de bizim bedevi şansımızı ekle  :evillol:

Geç olsun, güç olmasın Hocam. Kazasız belasız açalım stadı. İkinci devre zaten ocak sonunda başlayacak. En fazla 1,5 ay kayıp olur.

Çevrimdışı TØLGA

alt kat prekastlaroı bitsinde üst kat prekastlarıda konulsun stadın heybeti cıkacak ortayaa :ebebe: :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

25 dakika gecti acayip bi mac oluyor brezilya diger maclardan cok farkli oynuyor kitlendim resmen
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kpss ye girenlere başarılar inşallah emeklerimizin karşılıgını alırız.

Çevrimdışı Sezai

Şu numaralı temeli bitsin çok hızlı yükselecek inşallah.

Çevrimdışı eski inönü

Kaba bittikten sonra oynanır hale gelmesi için en az bi 3-4 ay eklemek lazım. Çatının iskeleti artı zemin için.

Çevrimdışı Deniz

Kaba bittikten sonra oynanır hale gelmesi için en az bi 3-4 ay eklemek lazım. Çatının iskeleti artı zemin için.
aynen.o da çatı hemen gerdirilebilirse.ben gelecek sezon yeni stadda maç oynamayı çok zor görüyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cccilluminaticcc

saha zemini bi bana mı küçük geliyor yoksa herkeste mi öyle sanki uzunluk olarak kısa gibi  :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

04.07.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:

Çevrimdışı eski inönü

aynen.o da çatı hemen gerdirilebilirse.ben gelecek sezon yeni stadda maç oynamayı çok zor görüyorum
Nisan'da maç oynanabilir belki. Ama Ocak-Şubat hayal tabiki de. gidişata gore tabi.

Çevrimdışı EmreTkgz42

eline sağlık inşaatı devam eden stadyumlar bölümünü güzel organize ettin @EmreTkgz42
Teşekkürler necmi abi inşallah forumumuz için yararlı olur.

burcun sitesinde konumuz rekor kırmıştı el atında şu fotoğrafada rekor kırdıralım çekemeyenler biraz daha çatlasın beğenelim :bandit:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=824158747601892&set=a.719138301437271.1073741848.197947396889700&type=1&theater

Çevrimiçi Necmi

saha zemini bi bana mı küçük geliyor yoksa herkeste mi öyle sanki uzunluk olarak kısa gibi  :D
saha uzunluğu 120.90 metre 105 metre korner cizgileri arasındaki mesafe
saha genişliği  80.30 metre 68 metre taç çizgileri arasındaki mesafe
çıplak gözle gör resimlerde mesafe aldatıcı  :ok:

Çevrimiçi Necmi

Teşekkürler necmi abi inşallah forumumuz için yararlı olur.
o şehirlerde yaşayan arkadaşlar takip edip bilgiyle altını beslerse çok yararlı kaynak olur :)

Çevrimdışı Deniz

Nisan'da maç oynanabilir belki. Ama Ocak-Şubat hayal tabiki de. gidişata gore tabi.
ağustostan çıktık yola ekim oldu ocak oldu git gide 2 şer 3 er ay gidiyoruz :D.Bence ağustostan önce bitmez stad
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

ağustostan çıktık yola ekim oldu ocak oldu git gide 2 şer 3 er ay gidiyoruz :D.Bence ağustostan önce bitmez stad
stadyumun numaralı tarafında ki korkuluklar da yazılar var Ağustos'a yetiştirin yoksa askere  gidicem yazmışlardı nerdeler acaba  :D

Çevrimdışı altan0348

stadın çatısı nerde yapılıyor ve hangi firma aldı? yapımına ne zaman başlandı bu çatının? kaba inşaat biterse ki ekim gibi biter, çatıyı üstüne geçirirsek tamamdır. ramazan bayramından sonra bir hızlanma bekliyorum.

Çevrimdışı yigitcan1903

Saha boyutundan suphe duyan arkadaslar icin kamyonlari dizip olcum yapan bi arkadas vardi
onu cagiralim supheleri gidersin  :D

Çevrimdışı Factatum

Olay tamamen duygusal   :bandit: 
Yönetimin elinde sıcak para yok. Maalesef transfer bile yapamaz haldeyiz. Baksana peşinat ödemede zorlanıyoruz.

İnşaat için kredi alıp 1500 çalışanla 3 vardiya çalışılsa, Ocak'ta açılış belki mümkün olabilir. İnşaat Galatasaray'ın ki gibi yarım kalmasın da, biz Mart'a razıyız.

Etiketler: