Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8333260 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

prekastlar takıldıkca stadın heybeti ortaya cıkıyor daha da bir güzelleşiyor yawww :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı salih

kombine de son durum nedir arkadaşlar daha önce cvplandıysa kusura bakmayın en son 2900 adet denmişti ama

Çevrimiçi Necmi

avatarı olmayan arkadaşlar avatar seçerlerse birde yaşlarını yazarlarsa memnun olurum
böyle insanları tanımakta zorlanıyoruz kiminle ne konuştuğunu bilerek konuşmak daha
iyi sonuç veriyor yaşı küçük olanlarda çekinmesin burası Beşiktaş forumu kimseye çocuk
muamelesi yapılmaz tam tersi daha dikkatli yaklaşılır. :ok:

Çevrimdışı Efe

avatarı olmayan arkadaşlar avatar seçerlerse birde yaşlarını yazarlarsa memnun olurum
böyle insanları tanımakta zorlanıyoruz kiminle ne konuştuğunu bilerek konuşmak daha
iyi sonuç veriyor yaşı küçük olanlarda çekinmesin burası Beşiktaş forumu kimseye çocuk
muamelesi yapılmaz tam tersi daha dikkatli yaklaşılır. :ok:

katılıyorum herkes avatarlarını yüklesin veya güncellesin yaaşlarda yazılırsa çok daha keyifli olur forum  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bütünlemeler ardından staj filan derken bir haftadır uzak kaldım forumdan ara ara girip okumaya çalıştım ama kaçırdığım önemli bir konu var mı ? Numaralı çiçeklere verilmişti bundan başka gelişme var mı ?
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı MUTLU

Yav oruçlu oruçlu aklıma geldi.  Bu kapalıdaki hatalı testere kiriş birkaç basamak yıkıldı ya tekrar beton döküldü falan.  Peki bu 2 defa dökülen betonun maliyeti kime kesildi, BJK İnşaata mı oyak betona mı(sorun betonun alışkanlığını denmişti)  çiçekler inşaatamı???
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı capo di capi

Bütünlemeler ardından staj filan derken bir haftadır uzak kaldım forumdan ara ara girip okumaya çalıştım ama kaçırdığım önemli bir konu var mı ? Numaralı çiçeklere verilmişti bundan başka gelişme var mı ?

Herşey rutin devam ediyor. Ramazan'dan dolayı 130 işçi azalmış durumda. Ekstra bir gelişme şu an için yok.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Efe

numaralı son kuşak bitti ramazan dolayısıyla 130 yakın işçi memleketlerine gitti sayı azaldı numaralıda temelleme sürüyor hafriyatta azda olasa sürüyor şuanlık bunlar hee bide ben kombine aldım 2 gün önce  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Herşey rutin devam ediyor. Ramazan'dan dolayı 130 işçi azalmış durumda. Ekstra bir gelişme şu an için yok.

teşekkür ederim abi cevap için:)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

numaralı son kuşak bitti ramazan dolayısıyla 130 yakın işçi memleketlerine gitti sayı azaldı numaralıda temelleme sürüyor hafriyatta azda olasa sürüyor şuanlık bunlar hee bide ben kombine aldım 2 gün önce  :lol:
teşekkür ederim abi bilgilendirme için özellikle kombine olayı çok önemliydi   :zuhaha: hayırlı olsun :)

Çevrimdışı Efe

teşekkür ederim abi bilgilendirme için özellikle kombine olayı çok önemliydi   :zuhaha: hayırlı olsun :)

sağol  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Efe

maracanada da çıkış kapaıları tribünlerin içinde ve iyi duruyor muntazam yapılmış muntazam yapılınca sıkıntı yok bizde zaten az hiç göze batmayacak  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Taylan Kutlu

kombinemi aldım kapalı üstten  :ebebe: .bu çıkış kapıları fotograflarda, 3d çizmlerde gözüme gözüme girerken stadı canlı gözlerle görünce gayette hoş duruyormuş  :D.

ysariusta

• Ziyaretçi

maracanada da çıkış kapaıları tribünlerin içinde ve iyi duruyor muntazam yapılmış muntazam yapılınca sıkıntı yok bizde zaten az hiç göze batmayacak  :ok:
Maçı izle, keyfini çıkar. Ben bakıyorum stadın ayrıntılarına...  :lol:
Hepten yedik kafayı   :zuhaha:

Çevrimdışı gurbetci kartal

projede yeni acik arkasinda kopruler var taraftarlarin stada girisleri icin.aceba o bolgede degisiklik varmi proje oldugu gibi uygulanabilecekmi?

Çevrimdışı izorlu85

Yav oruçlu oruçlu aklıma geldi.  Bu kapalıdaki hatalı testere kiriş birkaç basamak yıkıldı ya tekrar beton döküldü falan.  Peki bu 2 defa dökülen betonun maliyeti kime kesildi, BJK İnşaata mı oyak betona mı(sorun betonun alışkanlığını denmişti)  çiçekler inşaatamı???

Mabet söylemişti o kiriş hakkında konuşurken. Yapılan kısım teslim alınmadan önce 4 farklı birim tarafından test edilerek kontrolleri yapılarak alınıyormuş. Eğer hatalı bi durum varsa kabul edilmiyormuş ve onarım bedeli hatayı yapan yada yapıda yanlışlık yapan şirket karşılıyormuş bütün giderleri o kısmın...
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı izorlu85

İnönüde Futbolcuların sahaya çıkış tünelinde "This is İnönü No way out." ("Burası İnönü Burdan çıkış yok.") yazıyordu bu yazıyı çatıya yazdırsalar keşke :D

Çevrimdışı izorlu85

Akşam vakti stad da forumda terkedilmiş gibi yavv...

Çevrimdışı TØLGA

sabahda böyleydi ilker hocam mustafa hocam yüklesin resimleri canlanır  :bandit: :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Arkadaslar avatar yüklemeyi mobileden bulamadım yardımcı olacak var mı ?

Çevrimdışı Efe

bir çok kişi burdada yazmıyor gelişme olmadığı için  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Arkadaslar avatar yüklemeyi mobileden bulamadım yardımcı olacak var mı ?

ana sayfaya gir direk profile tıkla forum profiline gir cromedan açarsan masaüstü isteyide işaretleyerek açabilirsin o şekilde oluyor :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ana sayfaya gir direk profile tıkla forum profiline gir cromedan açarsan masaüstü isteyide işaretleyerek açabilirsin o şekilde oluyor :ok:
saolasın hocam

Etiketler: