Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334021 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

kalabalık bi ekip numaralıya gitti demir için heralde
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2014, 16:00:38 Efe Elaldı ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı saricasi

resmi siteden yalanlandı haber
Ama şu yazılanlar doğru River le bonserviste anlaşılmış, vergi parası istemelerini dolayı uzadı görüşmeler kısa zamanda bitebilir, Son anda parayı basan bir külüb çıkmazsa.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Ama şu yazılanlar doğru River le bonserviste anlaşılmış, vergi parası istemelerini dolayı uzadı görüşmeler kısa zamanda bitebilir, Son anda parayı basan bir külüb çıkmazsa.
ever doğru vergi konusunda ufak bi prüz varmış Klubüyle halledilmeyecek bi problem değil bence

Çevrimdışı berk_bjk

Çevrimdışı izorlu85

Yalanlama KAP ile ilgili olabilir

arkadaşlar oldu bu iş bence. imza attırılmadan tabi yok öyle diyecekler..
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Delgado'yu büyük ümitle beklemiştik sonu hüsran oldu inşAllah ona benzemez akibeti,

neyse stada dönersek, kapalının üst katı neden bu kadar uzun sürüyor? iki üç kiriş bitene kadar neredeyse eski açık iki kat yükseldi

Çevrimdışı yash26

arkadaşlar oldu bu iş bence. imza attırılmadan tabi yok öyle diyecekler..

kap yuzunden yalanlandıç normaldde bu futbolcuyla ılgımız yoktur falan yazıyorlar
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Kameraya bir şey oldu sanırım.Bende ekran gittti.

Çevrimdışı eski inönü

Bu sonbaharda da çok yagmur yagabilir gecen sene hiç yağmamıştı.

Çevrimdışı ALI RIZA

obitaş hızlanmış sanki :) yagmur günü kötü sürprizi oldu

Çevrimdışı brci

Delgado'yu büyük ümitle beklemiştik sonu hüsran oldu inşAllah ona benzemez akibeti,

neyse stada dönersek, kapalının üst katı neden bu kadar uzun sürüyor? iki üç kiriş bitene kadar neredeyse eski açık iki kat yükseldi

Delgado sakatlık yaşamasaydı bu takımda izlediğim en yetenekli adamlardan biriydi gitmesine çok üzülmüştüm

Çevrimdışı demir_kArtAl

allahını kitabını seven şu kamerayı azıcık aşağı çevirsin artık ya, kara kara bulutları görmekten nefret ettim artık, eski açıkta ne oluyor ne bitiyor göremiyoruz.  twitte attım mailde attım kimse umursamıyor arkadaş. aşağıda alemmi yapıyosunuz anlamıyorum ki  :s20: 
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimiçi murat

obitaş hızlanmış sanki :) yagmur günü kötü sürprizi oldu
doğruysa bu yılın haberi ne aday olur. :D

kameranın görüntüsü hızı hepsi berbat  :akuma:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı quentine83

allahını kitabını seven şu kamerayı azıcık aşağı çevirsin artık ya, kara kara bulutları görmekten nefret ettim artık, eski açıkta ne oluyor ne bitiyor göremiyoruz.  twitte attım mailde attım kimse umursamıyor arkadaş. aşağıda alemmi yapıyosunuz anlamıyorum ki  :s20: 

bu işi yapacak adam belli.içerden biri ....mabet...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı frkndgnr

bu işi yapacak adam belli.içerden biri ....mabet...

Kameranın sabit olduğu ve hareket ettirilemeyeceği defalarca söylendi

Çevrimdışı TØLGA

vodafone arenanın üstünde yağmurdan sonra gökkuşağı oluştu yeni inönü abimizden alıntıdır
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ibrahmsr

Bir gün değil her gün..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

2 günlük giftte bile obitaş ilerlemiş işler yolunda demek ki   :ok:

En aktif konu bu diye buraya yazayım dedim. Beyler basketbol takimimizla alakali konularin oldugu bi alan veya konu yokmudur?

Çevrimdışı TØLGA

En aktif konu bu diye buraya yazayım dedim. Beyler basketbol takimimizla alakali konularin oldugu bi alan veya konu yokmudur?

var hocam ana sayfadan basketbol konusunu görebilirsin en altta
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

http://www2.sporx.com/futbol/transfer/turkiye/kartalin-10-numarasi-anlasildi-SXHBQ393612SXQ?utm_source=Facebook_KK&utm_medium=facebookcom&utm_content=daily&utm_campaign=IcerikPaylas

hayırlı olsun inşallah iş yapar...
bence yalan haber kulüp Beşiktaş cumartesine kadar süre tanımıştı vergiyi ödemeyi kesinlikle kabul etmemişlerdi
4.5 M bonservisle ya olur ya olmaz dendi burdan geri adım atacaklarını sanmam

Çevrimdışı tayfun

cümleten iyi akşamlar,başarabilirsem pazar gecesine kadar stad inşaatına da kombine satışlarına da bakmıycam,bi heyecan olsun.zaten kombinelerin satışları az az gidiyor...
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Etiketler: