Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334797 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı cagdas44

@Necmi abi Alexa ile beraber Google analytics istatiğimiz nedir ? Oradaki istatistik direkt reklam teklifine dönebiliyor da :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

tgrt haber de gördüm biraz önce babam çağırdı bizim stadı gösterecek diyor :d

dün sabah yada öğleden sonra çekilmiş @ziyasevik dün söylemişti zaten çekim yapıyorlardı diye.
ihsan bey konuştu
450 civarı işçi var her gün sayı değişiyor.
ocak ayında bitecek şekilde ilerliyoruz tabi herşey zamanında giderse dedi bunu çatı için söyledi
çatı için sözleşmeler yapıldı. fransa da rüzgar testleri yapılacak dedi. (yorum:rüzgar testi yapılmamışsa üretim başlar mı bilmiyorum)

ruzgar testleri simulasyon ile modellenerek yapilir birerbir ölcülerde olmasi gerekmiyor.
101 taipei binasi, burj dubai binalarinin ruzgar tesleri simule edilerek maket uzerinden yapilmis ordan alinan verilere gore binalar insaa edilmistir.
Bizimde stadin maketi ve catisi uzerinden testler ve ayarlamalar yapilmistir.
Ancak belki su tuzladaki hortum olayindan sonra guncelleme yapilir mi bilmiyorum.

Çevrimdışı megiddo

bu kamerayı yağmur yağdığında haberimiz olsun diye mi bu kadar savunmasız yapmışlar acaba?

Çevrimdışı Deniz

Ruzgar testlerinin bundan 3-4 ay once yapilmasi lazimdi cok buyuk hata.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

130 işçi çok fazla bir kayıp.Zaten başkanın dediği gibi 1000'lere çıkamadık hiç ve bu kayıp da etkiledi zaten 1 haftaya yakındır hız bayağı düştü.Tabi işçilerimizin hakkı ona bir şey diyemem.Bu ay pek bir gelişme olacağını düşünmüyorum.Tek istediğim umarım Ramazan sonrası yüklü işçi alımı olup doğru programlandırılır ve bu 1 ayki açığı kapatabildiğimiz kadar kapatalım.

Çevrimdışı smhkcr

Ilk kez mabede ayak bastım.. muhteşem bir stat olacak....

Çevrimdışı Volkan Başaran

@bjk_mabet abi senin yüzünden inşaat müh çift anadal yapma fikri kafama girdi  :lol: .yapsam mı diye çok kararsızım.Ha bi de endüstri müh olabilir .Sayende hayatım okumakla geçecek gibi  :ebebe: :ebebe:

Endüstri Mühendisiyim. Türkiye de sakın ola öle bir hata yapma :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı ALDENYX

umarım beğenirsiniz;
umarım beğenirsiniz;

ELİNE SAĞLIK ...SENİN KÜÇÜK ENİŞTEYİ BİLE UNUTMAMIŞSIN.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı quentine83

ne kadar çok olumsuzluk yaşadık.zaten ramazandan dolayı bir sürü işçimizi eksik,bide yağmur bırakmıyor arkadaş.
Allah tan hedefimi kaba için aralık sonu olarak belirledim de strese girmiyorum.eylül sonu ekim sonu falan yalan olur ...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Deniz

Endüstri Mühendisiyim. Türkiye de sakın ola öle bir hata yapma :)
Türkiyede mühendislik yapılmaz da aslında neyse  :ebebe: :ebebe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı quentine83

bu arada kamerada ki bu yavaşlama acayip uyuz ediyor beni.yok mu bunun bir çaresi ??
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Easthanbool

Ya bu kamera hakkında bir kaç kelam da ben etmek isterim.Yayın başlamadan önce işte büyük yatırım yapılıyor serverlar alınıyor falan denmişti 5000 kişinin aynı anda izleyeceği gibilerinden.Koskoca vodafone kendine ait bir alt yapı oluşturamadı mı ki izlesene üzerinden yayın yapılıyor yoksa ben mi bir şeyler kaçırdım zamanında :) Ya da izlesenenin oynatıcısı mı kullanılıyor acaba kafamda deli sorular.. :flag: :aman:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı quentine83

yada biz gözümüzde abartıyoruz bazı firmaları. o kadar da kurumsal veya profesyonel değilller. burdan o sonuç çıkıyor.yada biz aynı anda 1 milyon kişi falan izliyoruz :lol:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Deniz

Ya bu kamera hakkında bir kaç kelam da ben etmek isterim.Yayın başlamadan önce işte büyük yatırım yapılıyor serverlar alınıyor falan denmişti 5000 kişinin aynı anda izleyeceği gibilerinden.Koskoca vodafone kendine ait bir alt yapı oluşturamadı mı ki izlesene üzerinden yayın yapılıyor yoksa ben mi bir şeyler kaçırdım zamanında :) Ya da izlesenenin oynatıcısı mı kullanılıyor acaba kafamda deli sorular.. :flag: :aman:
O dönemde özgürlüklerle dolu Türkiyem YOUTUBE yi kapattığı için yayını izleseneye verdiler

Çevrimdışı Sedat_BJK

Herkese Hayırlı Cumalar... kazasız belasız bir iş günü olur umarım.. Gerçi kameradan pek bir çalışma yokmuş gibi duruyor.. :(
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi kapalının üst kısmında çatıyı taşıyacak yuvarlak kolonlar için ilk 6 testere kirişin üstünde filiz bırakıldı ama Mustafa'nın resimlerinden gördüğüm kadarıyla diğerlerinde yok. bunun sebebi nedir acaba ? o kolonların altındaki aparatlar ilk önce düşünülmemişti de onlar koyulduktan sonra gerekmi kalmadı ? eğer öyleysede o filizler neden traşlanmadı :)
daha oranın betonu dökülmemiştir kalıplarıda duruyor :)

Çevrimdışı saricasi

aslında arkadaşın dediği doğru .tamamen saçmalık.yada zamanında bi deli taşı atmış 40 akıllı çıkaramamış hesabı.adam gibi bir Beşiktaşlı olsaydı şu anıtlar kurulunun içinde bizim iş çoktan uydurulurdu kılıfına...
Dediğin tam tersi olması lazım adam gibi bjklı olmasaydı,arka kapıların ardından iş çözümlencek olsaydı olurdu.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi Alexa ile beraber Google analytics istatiğimiz nedir ? Oradaki istatistik direkt reklam teklifine dönebiliyor da :evillol:
hiç bakmadım daha google süreci biraz daha uzun sürer site daha tam istediğim gibi
indexlenmedi daha hit almamız gerekiyor reklam için düşünmüyorum daha masraf artar
ve sitenin kendi kendini taşımasını ve bana bağımlı olmamasını sağlamak için daha sonra
düşünür sitede ortak karar alırız daha yeni olduğu için masrafıda oturmadı uzun vadeli düşünmemiştim
stad için bir başlık diye yola çıktım ama Beşiktaş forumuna dönüştürürsek en azından
stadla ilgili biriken bilgilerde kaybolmaz dediğim gibi karar birlikte verilir

Çevrimdışı serti67

kendı kendımıze sarı vınce nazar degdırdık durdu ya laa:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı megiddo

dün takılan prekastlar 1. loca katına tam varmıyordu, 1 basamak altında bitiyordu, şimdi kameradan bakıldığında dün yapılan bölgenin eski açık tarafında o son 1 basamağın da takıldığı görülüyor sanki, hemen yan tarafı 1 basamak aşağıda gibi çünkü, göz yanılması da olabilir  :alala:

Çevrimdışı tayfunyasar

bütün sayfaları okuyamıyorum ama obitaş sahadan çıktı mı? yeni açık neredeyse hiç değişmiyor :D şaka bir yana obitaş ile ilgili ynei bilgiler var mı? Temelin yeni açık'ın tamamına ne zaman yayılacağı vs belirli mi?
Seni düşündüm dün akşam yine!

Etiketler: