Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8339218 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Stadın çatısı membransa yeni açığın çatısıyla aynı görüntüye mi sahip olacak ?

Bugün itü stadyumuna baktım sanırım onun da çatısı membrandan yapılmış ve pek hoş durmuyordu

O kadar adi bişey olmaz,buzlu cam gibi demişti mabet

Çevrimdışı mert_

Stadın çatısı membransa yeni açığın çatısıyla aynı görüntüye mi sahip olacak ?

Bugün itü stadyumuna baktım sanırım onun da çatısı membrandan yapılmış ve pek hoş durmuyordu

hocam membran denilen şeyin 50 farklı çeşidi ve kalite seviyesi var. alianz arena'nın kaplaması da membran diye geçiyor mersin stadınınki de, commerzbank arenanın kaplamasın da membran diye geçiyor bizim buradaki halı sahanın üzerindeki de :)

Çevrimdışı Kadir Akdağ

ne kadarda çok taktınız çatıya ilginç

Çevrimdışı yigitcan1903

Yıkılanlar,büyük hayal kırıklığına uğrayanlar var :D

Çevrimdışı empisayn

Gönül ister ki maketteki gibi şeffaf yapalım çatıyı ama farketmez sağlıklı olsun da  :D
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Efe

Yıkılanlar,büyük hayal kırıklığına uğrayanlar var :D

çatı bittiğinde yıkılanlar teklarardan eskiye dönerler otelin ordanbakıldığında harika bir görüntü olacak :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

kapalı attta maksimum 30 adet prekast kaldı yerleştirilecek... sonra loca katına geçilir heralde

Çevrimdışı AvrupaKartalı

çatı bittiğinde yıkılanlar teklarardan eskiye dönerler otelin ordanbakıldığında harika bir görüntü olacak :ok:
insAllah
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı mert_

kceptel sana gelsin bunlar :)

:D :D süpermiş hocam bunlar, pembeli ile küçük enişteden iyi bir çift olurdu :)

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı mert_

abi enişteye yamuk yapıyorlar

:D :D tam da pembeli küçük enişteyle yakışır dedim olaya bak  :D yeşillinin böyle olayları yoksa onu alalım :)

Neden takılmasın kardeşim, nesi ilginç? Bu projenin en can alıcı kısmı çatısı değilmi? Siz önceki açıklamları, tanıtımı hiçe sayıp projede böyle radikal değişikliğe gidiyorsanız bunun bir izahatı olması gerek.

Oyun Başlasın.!!!

Çevrimdışı demir_kArtAl

yalnız bu sarı vinç iyi iş çıkartıyor sanki :ok:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı cagdas44

Fotoğraflarda stat konusunda eskilere giderken çok gitmişim işte sonuç  :D

Dolmabahçe Sarayı Has Ahırları zamanından bir fotoğraf

Çevrimdışı Efe

Fotoğraflarda stat konusunda eskilere giderken çok gitmişim işte sonuç  :D

Dolmabahçe Sarayı Has Ahırları zamanından bir fotoğraf

nerden nereye şimdi nasıl bir yapı olacak orda resmi görenler hayret içinde kalır  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı karakartalım

bilen bi arkadaş varsa trabzon,bursa,konya ve vodofone arena stadlarının uzunluğunu genişliğini yüksekliğini sahaya yakınlık uzaklık ve merdiven sayısı gibi özelliklerini karşılaştırabilirmi acaba burada ben çok merak ediyorum diyer arkadaşlarda görmüş olur hem. :iscrewy:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı megiddo

prekastlar 1. locanın zeminine kadar dayandı sanırım, tribün çıkışları arkası gibi 2 merdiveni boş bırakmadılar bu sefer, alayına kadar döşüyorlar :) kamera yanıltmıyordur beni umarım.

Çevrimdışı Emre.Guler

Dün çekilen resimle kıyaslandığında bugün kırmızı ile işaretlediğim yerlerin prekastlarını yapmışlar eskiye göre hızlı ilerliyor bence. Aynı hızla giderlerse 2 günde alt kat tamamen biter

Çevrimdışı Efe

Forum sesiz aksam fotolar geldiginde coşar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı A_Aydin

MASRAF NEKADAR ALIYORLAR
Masraf almıyorlar.1000 tl yi 1000 tl olarak ödüyorsun 12 ayda.

Çevrimdışı Efe

Benim kızın maç sonundaki hali.

yıkıldı yenisi yapıldı sevinsin artık :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Furkan Sarper

Çevrimdışı quentine83

prekastçılara dünyanın lafını ettik.hemen utandırdılar bizi.demek ki bi mazeretleri varmış adamların... :super:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

şuan eski açıkta demirciler çalışıyor yarın kameraların önündeki bölümün demirlemesi biter beton dökülür gibi görünüyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: