Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8340713 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Kadir Akdağ

Çevrimdışı Atakan Uzun

galatasarayın kombineleri yeni çıkmasına rağmen çoğu satılmış birde bize bakınca üzülüyor insan. sahip çıkamıyoruz...

Çevrimdışı yigitcan1903

galatasarayın kombineleri yeni çıkmasına rağmen çoğu satılmış birde bize bakınca üzülüyor insan. sahip çıkamıyoruz...
Genel satışa çıkmadan çoğu yeniledi ondan

Çevrimdışı Atakan Uzun

projeye göre eski açık testere kirişlerini tutan bir kolon var yapılsın birlikte görelim en iyisi
abi seyrek kolonlara gelen kısımlar havada ama köşe dönüşler  yine dış kolonlara bağlanacak sanki. zaten ordada baya bir testere kiriş var. öyle olursa kapalıdan daha hızlı olabileceğini pek sanmıyorum

Çevrimdışı JusTDaqqeR

galatasarayın kombineleri yeni çıkmasına rağmen çoğu satılmis birde bize bakınca üzülüyor insan. sahip çıkamıyoruz...
abi adamlar doğrudan samp.ligine gidiyor artı stadları hazır durumda , transferler ve sahip olduğu kadro ortada birde bize bakin stadimiz yok kesinleşen transfer yok kadromuz belli, insanlar Olimpiyat stadinda oynayacagimiz maçlar icin kombine almaya deger mi diye dusunuyor. Bizim stadimiz bitsin bak seneye nası kombine satıyoruz

Çevrimdışı BRK

mabet 1-2 gun once kesit plani atacakti, paylasildimi? :p

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Stadimizin maket halini detayli resimlendiren varmiydi fotoları atabilirse sevinirim teşekkürler  :ok:

kamera zaten kötüydü bugün daha da kötü  :s20:

Çevrimdışı serti67

prekascılar loca katına kadar geldı balkon seklını alsada bı gorsek artık
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Atakan Uzun

abi adamlar doğrudan samp.ligine gidiyor artı stadları hazır durumda , transferler ve sahip olduğu kadro ortada birde bize bakin stadimiz yok kesinleşen transfer yok kadromuz belli, insanlar Olimpiyat stadinda oynayacagimiz maçlar icin kombine almaya deger mi diye dusunuyor. Bizim stadimiz bitsin bak seneye nası kombine satıyoruz
iyi de bizim kombinemiz 2 yıl geçerli bunuda unutmamak gerekir.

Çevrimdışı Emre.Guler

mustafanın kamerasından 1 haftalık değişim.

Çevrimdışı siyah-1903

iyi de asıl şimdi kombine alma zamanı.. kulübün bu sıcak paraya ihtiyacı olduğunu bilmeyen mi var..
hem olimpiyata yine gitme, yeni stat açılınca 1 yılın garanti kombinende... bu taraftar adamı hasta eder
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Çevrimdışı mert_

Stadimizin maket halini detayli resimlendiren varmiydi fotoları atabilirse sevinirim teşekkürler  :ok:
buyrun hocam @mustafa_(87) arşivinden;

Çevrimdışı scape_bjk

Mami kayseri erciyese kiralandi
İyi oldu kiralandığı, kendini geliştirecektir muhtemelen. Ayrıca çocuğu daha fazla izleyebileceğiz

Çevrimdışı If Else

iyi de asıl şimdi kombine alma zamanı.. kulübün bu sıcak paraya ihtiyacı olduğunu bilmeyen mi var..
hem olimpiyata yine gitme, yeni stat açılınca 1 yılın garanti kombinende... bu taraftar adamı hasta eder

Gerçekten kardeşim. Ben bizim taraftarı anlayamıyorum. Kombine almamak için binbir türlü bahane bulurlar  :akuma: Halbuki Beşiktaşlıysan paran da yetiyorsa kombine alırsın, o kadar  :steamed:

TATAVA YAPMA, AL GEÇ!            TATAVA YAPMA, AL GEÇ!            TATAVA YAPMA, AL GEÇ!            TATAVA YAPMA, AL GEÇ!            TATAVA YAPMA, AL GEÇ!            TATAVA YAPMA, AL GEÇ!            TATAVA YAPMA, AL GEÇ!            TATAVA YAPMA, AL GEÇ!            TATAVA YAPMA, AL GEÇ!            TATAVA YAPMA, AL GEÇ!            TATAVA YAPMA, AL GEÇ!
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Mami kayseri erciyese kiralandi
Satılarmı kiraladılarmı belli değil fanatik nasıl bir habercilik yapıyorsa  :alala:
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı scape_bjk

Satılarmı kiraladılarmı belli değil fanatik nasıl bir habercilik yapıyorsa  :alala:
Kiralanmıştır canım daha dün önder özen kiralanacağını söylemişti

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Kiralanmıştır canım daha dün önder özen kiralanacağını söylemişti
Muhakkak öyledirde ben yapılan haberciliği anlamıyorum dedikodu mazgazin gazeticiliği gibi bi laf at ortaya ortalığı karıştır, ne bi detay var ne teyit hemen yazıyolar  :bandit:
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı smtcglr

prekastcılar  loca katına kadar geldi sanırım yada göz yanılması  :iscrewy:

Çevrimdışı Efe

16 temmuza kadar kapali alt prekastlari  bitsede tribun ortaya coksa gidip gorsem
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı karakartalım

buyrun hocam @mustafa_(87) arşivinden;
maket çok iyi gerçekten tekrar tekrar bakıyorum doyamıyorum nasipse stadımız bi olsada ona böyle doya doya baksak  :D
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı erzurum1903

şu orta kısımda toplanan toprak ne içindir arkadaşlar.

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı empisayn

Stadın çatısı membransa yeni açığın çatısıyla aynı görüntüye mi sahip olacak ?

Bugün itü stadyumuna baktım sanırım onun da çatısı membrandan yapılmış ve pek hoş durmuyordu
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Etiketler: