Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8342673 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sedat_BJK

o perşembe ya bu perşembe değil ya da daha kötüsü abuk subuk biri olur diye korkuyorum doğrusu
Hayırlısı bakalım...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TØLGA

cinyak diye okunuyorda bu fransızları anlamıyorum niye okunduğu gibi yazmıyorlar :kop: cinyak yerine cinnah deriz  :lol: olmazmı ?
hele bir gelsinlerde cinnahhhhh diye uzatırız :D burda beste yaparız kim gelicek forvete görücez bakalım
mitroglu gelirse şaşırmayın derim ama
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sedat_BJK

cinyak diye okunuyorda bu fransızları anlamıyorum niye okunduğu gibi yazmıyorlar :kop: cinyak yerine cinnah deriz  :lol: olmazmı ?
Dişleri de uyarsa neden olmasın :)

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı eski inönü

Fırat Günayer twitterda ''sonunda geliyor galiba:) '' yazdı. sizce kim olabilir?

Çevrimdışı Semih

hele bir gelsinlerde cinnahhhhh diye uzatırız :D burda beste yaparız kim gelicek forvete görücez bakalım
mitroglu gelirse şaşırmayın derim ama

mitroglu da çok iyi adam. sakatlıktan yeni çıktıs sayılır 6 ay adam gibi top oynamadı, formsuz olması normal
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Sedat_BJK

Çevrimdışı karakartalım

Fırat Günayer twitterda ''sonunda geliyor galiba:) '' yazdı. sizce kim olabilir?
lazzini ? :tabe:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı karakartalım

Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı İmansız26

Mitrogludur İnş.... Sağlam Bir Kamp Dönemi Geçirdi mi Uçar Bizim Takımda Millet golcü Görsün Gelirse Eğer..
Tabutumuz Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Sedat_BJK

demba ba olabilir biliyomusun.
yuvaya ruh, bize heyecan katar. Rüyasına yatalım bari :pray:.. iyi geceler..:)

Çevrimdışı EmreTkgz42

günaydın, küçük toplantı sonrası çalışmalar başlıyor sanırım

Çevrimdışı serti67

gece ne sohbet akmıs yaa yıne kacırdık maleseff mabette resım dıınce daha bı heeycanlı baktım sayfalara ama uyuyyakaldı sanırım:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı serti67

sankı bu prekas ıcın gelen yenı vınc daha bı hızlı gıbı geldı bana fsrk edermı vınc modelı prekas montajında
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ercan

herkese günaydın ağalar...
Günaydınlar olsun pazar saat 2 olarak ayarlanmış toplantı bi aksilik olmazsa bende gelicem katılım bu sefer yüksek olacağq benziyor :super:

Çevrimdışı FARUK

sankı bu prekas ıcın gelen yenı vınc daha bı hızlı gıbı geldı bana fsrk edermı vınc modelı prekas montajında

hızlı olduğundan değilde diğeri yetersiz kalıyordu demekki yada altta ytongların üzerine beton döktüler onları bekliyorlardı.

Çevrimdışı serti67

hızlı olduğundan değilde diğeri yetersiz kalıyordu demekki yada altta ytongların üzerine beton döktüler onları bekliyorlardı.
bende ole tahmın etıımde ust uste cabuk koydular alıskın omadıgımız bı durum alacalı ıcın:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı FARUK

bende ole tahmın etıımde ust uste cabuk koydular alıskın omadıgımız bı durum alacalı ıcın:)

aynen dün 5-6 tane koydular yani :D bi de aradaki balkona koysalar süper olacak da onun için daha ne kadar bekleriz bilmiyorum

Çevrimdışı tayfun

bu vinçler yoğun tempoya dayanamaz,yakında bozulur. :)

Çevrimdışı FARUK

dün akşam iftar da olanlardan birisi çekmiş
 çok güzel olacak  :super:

diğeride maketten çekilmiş
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2014, 10:15:06 faruk1903 ]

Çevrimdışı tayfun

Çevrimdışı serti67

aynen dün 5-6 tane koydular yani :D bi de aradaki balkona koysalar süper olacak da onun için daha ne kadar bekleriz bilmiyorum
valla bende onu merak edıyorum balkonlar koyulunca nası durucakk
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ADEM ARSLAN

Bankalar belli yüzdelerle vade farkı koyarak sonradan taksitlendirme yapıyor,bankanızla konuşursanız oranı öğrenebilirsiniz

taksitlendirme yerine çogu banka %4 masrafla 6 aya faizsiz bi şekilde nakit avans alarak taksitlendir bilirsiniz
A-DEM BA BA

Etiketler: