Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8342710 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sedat

handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Necmi

@TimeLapse
eline emeğine sağlık resmen günün özeti oluyor
bugün karınca gibi çalışmışlar bayağıda kalabalıkmış

Çevrimdışı ziyasevik

Time Lapse'da en güzeli iftardan sonra kameranın önündeki eski açık bölümünü izlemek. Pire gibi çalışıyorlar, maşallah nazar değmesin  :D :D

Çevrimdışı Necmi

Sevgili pazar günü toplantıya katılacak forum yönetici ve sakinleri...  Eyvallah, herşey tamam, bjk_mabet ayarlandı, toplantı saati, toplantı konuları belirlendi..
Peki efendiler.. ya toplantıya gelemeyecekler..... bizim için nasıl bir çalışma düşündünüz.. video çekilecek mi? toplantı konuları paylaşılacak mı? broadcast bir yayın ne zaman gerçekleşecek??? ( klavyemden kıskançlık damladığı baya bir belli oldu ama ne yapayım)  :lamer:

sızar bir şeyler ama yoğun bir katılım bekliyorum şamata gırgır geçer gibi görünüyor  :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Vodafone Arena 02.07.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

+1903. iyiki varsın @TimeLapse
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Efe

Time lapsete goruluyorki bir cok yere gun icerisinde beton dokuluyor isler hizli bu sekilde devam  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Küçük enişte kcaptel icin...
en durgun halini yakalamışsın benim en çok merak ettiğim eski açık altında ne yapıyor :alala:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat_BJK

sızar bir şeyler ama yoğun bir katılım bekliyorum şamata gırgır geçer gibi görünüyor  :evillol:

Abi o ortamın gırgırından kırıntılar bile bizi mutlu eder..

Çevrimdışı mert_

Küçük enişte kcaptel icin...

mabet hocam gerçekten süper bu  :D reyizi hiç bu kadar yakından görmemiştim :) tam avatarlık  :) sağ olasın var olasın hocam...

Çevrimdışı murat

bu forum bizim olmasaydı imayla falan bir şey derdim :bandit:
şimdi yol açmayalım dedim ve sustum :evillol:
kardeş payının son bölümünü seyrederken yazarsan tabi insanın aklına başka şeylerin gelmesi normal :evillol:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı brci

twitter aahmeterdem alıntı

vaaay bu açı çok iyiymiş.. özellikle kapalı dış harika duruyor :)

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı ALI RIZA

oku oku bitmiyor...! günün özeti güneşli günler yaklaşıyor desenize :)
Mabet canlı yayın tamamdır :) senle deneme yapalım :)

Çevrimdışı Furkan Sarper

Baya eski ama o acidan yeni cekemezlermi acaba

Çevrimdışı ALI RIZA

Mustafa gene teşekkür edeyim...!
İftarf için masaları orada görünce gene saydırdım...! sagolsunlar...!  :s20:

Çevrimdışı Geovani

@Geovani pazar günü saat 2de gaziler büfe olarak ayarladık toplantıyı  :ok:

iyi olmuş abi katılımda fazla olur tanışamadığımız arkadaşlarımızlada tanışırız...mabet i yorucaz fazlasıyla yoruluyo ama gerçekten güzel bi insan mabet hakkını ödeyemeyiz
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Sedat_BJK

Günlerden perşembe.. Önder Özen perşembe forveti kap'a bildiririz demişti... Bugün yine zaman geçmek bilmez... :bawling:

Çevrimdışı Salih A.

Günlerden perşembe.. Önder Özen perşembe forveti kap'a bildiririz demişti... Bugün yine zaman geçmek bilmez... :bawling:
o perşembe ya bu perşembe değil ya da daha kötüsü abuk subuk biri olur diye korkuyorum doğrusu
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı murat

o perşembe ya bu perşembe değil ya da daha kötüsü abuk subuk biri olur diye korkuyorum doğrusu
mitroğlu yerine gignag haberleri var.umarım doğrudur.gignag olursa biz ona cinnahhh deriz :lol:

Çevrimdışı TØLGA

mitroğlu yerine gignag haberleri var.umarım doğrudur.gignag olursa biz ona cinnahhh deriz :lol:
:D valla ne biliyim mitroglu istemiyorum su formunda ben yaa kötü top oynuyor
gignac bu arada murat abi :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat

:D valla ne biliyim mitroglu istemiyorum su formunda ben yaa kötü top oynuyor
gignac bu arada murat abi :D
cinyak diye okunuyorda bu fransızları anlamıyorum niye okunduğu gibi yazmıyorlar :kop: cinyak yerine cinnah deriz  :lol: olmazmı ?

Etiketler: