Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8343992 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

numaralıya fışkırtıcı geldi kuşak için son beton dökümü olabilir :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

Selam arkadaslar uzun zamandir takip ediyordum bugune kismet oldu uye olmak. Buraya emek veren herkese tesekkur ederim.
hoşgeldin aramıza.ilk mesajınız son mesajınız olmasın.biz belki uzun zamandır yazdığımız ve hatta birbirimizi tanıdığımız için belki daha rahat yazıyoruz.forum için yeni gelen arkadaşların katılımı çok önemli.bu forum 20 -30-50 kişinin forumu olmamalı.yeni katılan ve mesaj sayısı az olan arkadaşlarımızdan daha çok katılım bekliyoruz.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Arkadaslar asagidaki linke bir goz atin..
Facebook stadyumlar sayfasinda 1 saat once stadin tavaninin dizaynini yapan mimar Mohammed Shaatchinin web sayfasindan alinti yapilmis..
Stadin tavani alttan oyle gozukecekmis..
Bence  mukemmeell!!  :super:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=822909927726774&set=a.323817477636024.79225.197947396889700&type=1&theater
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2014, 00:47:24 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı keremfrat1

Çok sık giremıyorum 5 gündür ama tek tek butun sayfaları okuyorum :D tatıl dolayı sı ıle :) istanbulu BEŞİKTAŞIMI STADIMI SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM cumartesı inşallah dönüyoruz istanbula Okadar mutlu oldumkı :) pazar günü buluşmanın olmasına yetişebilicem :)TEŞEKKÜRLER NECMİ ABİ MABET :)

Çevrimdışı murat

bundan da memnun olmayan çıkar.herkezi mutlu etmek zor :)

Çevrimdışı keremfrat1

bundan da memnun olmayan çıkar.herkezi mutlu etmek zor :)
cuma olsaydı uçakla gelırdım valla :D kaçırmazdım :) murat abı :)

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Semih

buluşmamı var?
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı keremfrat1

numaralıda döküm mü var beyler?
gro beton atılabılır fotolarda gördüm sıyah muşambalar vardı oraya 2. ıhtımalde kusaklar :)

Çevrimdışı murat

yok ben çatıdan bahsediyordum :evillol:

sence de guzel degil mi  acaba  % kac  oraninda  seffaftir ? %50 olabilir mi ? Necmi abi belki  bilir
Yorgo

Çevrimdışı sallapati

beyler numaralıdan oluk oluk su akıyor.. nedeni nedir bunun??

Çevrimdışı murat

sence de guzel degil mi  acaba  % kac  oraninda  seffaftir ? %50 olabilir mi ? Necmi abi belki  bilir
çatı bence güzel ama çizim konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim.tribünler filan bir felaket.böyle oluncada çatı güme gidiyor.

http://msaatchi.com/en/gallery/c/9/3DS-MAX/

Burada Saatchinin son iki cizimi onceki cizimine oranla oldukca seffaf gorunuyor. Belki de cati % 70 seffafliktadir...
Yorgo

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı keremfrat1

:) yanlış anlaşıldı ozman çatı konusunu kaçırdım ben :)

Çevrimdışı ibrahmsr

Şu anki satışa çıkan koltuklardan stadın kaç kişilik kapasitesi oldupunu anlayamaz mıyız?
Bir gün değil her gün..

çatı bence güzel ama çizim konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim.tribünler filan bir felaket.böyle oluncada çatı güme gidiyor.

Sonucta Saatchi dedigimiz  adam catiyla ilgileniyor onun icin tribun cizimlerine kasmamistir kendini  :evillol:
Yorgo

Çevrimdışı ibrahmsr

Bir gün değil her gün..

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı murat

:) yanlış anlaşıldı ozman çatı konusunu kaçırdım ben :)
kaçırmadın da üstüne geldin. :evillol:

Çevrimdışı Necmi

[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2014, 01:09:16 Necmi ]

Çevrimdışı Efe

An itibariyle kusagin son bolumu betonlaniyor artik engel kalmadi numaralida insaat alani genisleyecek kisa sure icinde :busted_cop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: