Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8342615 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2014, 22:25:34
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Eski Açık 121.Blokta çok iyi organizasyon yapacağız rollabana ' larla...
Bu üründen bende 200 tane var..
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı murat

Tabiki Necmi abi ve Murat Abinin, geovanni'nin yanından  :D İhtiyarlar tribünü  :D :D

Eski Açık 121. Blok 19. sıra 18. No koltuk...
bana abi demesenizde olur daha gencim. :D

Çevrimdışı murat

kulübün deposunu anahtarı filan mı var :evillol:

• Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2014, 22:29:17
kulübün deposunu anahtarı filan mı var :evillol:

Yok murat hocam bu ürünü türkiye ye getiren şirket arkadaşımdı.. sonra iflas etti kalan ürünlerden bir kutu bana verdi...  :D Bu ürün türkiyede üretilmiyor ingilteren ithal geliyodu...

Çevrimdışı hzr3088

haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı Efe

Tabiki Necmi abi ve Murat Abinin, geovanni'nin yanından  :D İhtiyarlar tribünü  :D :D

Eski Açık 121. Blok 19. sıra 18. No koltuk...

ihtiyarların yanında ben genç olarak bulunacağım o zaman vardır bi kaçtane daha genç  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

• Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2014, 22:31:41
ihtiyarların yanında ben genç olarak bulunacağım o zaman vardır bi kaçtane daha genç  :lol:

Necmi abi kızıyo ihtiyar diyince... :D :D :D

Senin koltuk hangi sıra kaç no?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

doğru söylüyorsun.benim ki biraz şımarıklık olmuş.bencillik olmuş.
k.bakma haklısın.

Estafurullah kardeşim  :ok:

Çevrimdışı murat

sadece bunları mı satıyordu @charlie chaplin

Çevrimdışı Efe

ilk maçta dağıtırsın o zaman charlie açarız maç başında :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Efe

Necmi abi kızıyo ihtiyar diyince... :D :D :D

Senin koltuk hangi sıra kaç no?

121.blok 21.sıra 17.koltuk murat abinin yanı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CrossBoy

Necmi abi , linklere tıkladıktan sonra renginin değişmesini sağlabilir misin acaba özellikle Mustafa nın resimlerine bakarken çok yardımı oluyor bu şekilde sırasını karıştırıyorum :)

Çevrimdışı Necmi

• Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2014, 22:43:06
sadece bunları mı satıyordu @CharlieChaplin

Yok murat hocam enteresan entersan ürünler vardı... Örneğin yuvarlak top şeklinde anahtarlık ama ortadan ikiye ayrıldığında taraftar yağmurluğu çıkıyo içinden... Bunun gibi garip garip ürünler... :D

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi , linklere tıkladıktan sonra renginin değişmesini sağlabilir misin acaba özellikle Mustafa nın resimlerine bakarken çok yardımı oluyor bu şekilde sırasını karıştırıyorum :)
o iş kodlara müdahale ile oluyor bizde ne zaman müdahale etsek site patlıyor :D
o işi php ci bir arkadaşa yaptırmıştım şimdi tekrar gelmesini bekliyorum
gelsin olmuş bil :ok:

Çevrimdışı A_Aydin

Alıntı
Sayin HSBC Advantage kartinizla yaptiginiz 28/06 tarihli 900 TL lik harcamanizi faiz dahil 194 TL lik 5 taksite,15 TL islem ucretiyle bolmek icin 2 gun icinde ALO yazip bu SMS i yanitlayin, isleminizi taksitlendirelim.Ekstreniz rahatlasin. HSBC BANK
Arkadaşlar şimdi reklama girecek ama Denizbank 1000 tl faizsiz kredi veriyor 12 ay geri ödemeli.Ayda 83 tl ye denk geliyor.Bilmeyenler için hatırlatayım dedim.

Çevrimdışı Efe

numaralıda bişeyler yapıyorlar eski açıkta gece vardiyası var yine :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar şimdi reklama girecek ama Denizbank 1000 tl faizsiz kredi veriyor 12 ay geri ödemeli.Ayda 83 tl ye denk geliyor.Bilmeyenler için hatırlatayım dedim.
yok ya ne reklamı insanlara faydalı olacak her paylaşımı yapabilirsiniz
mesela alışveriş fırsatları diye bir bölüm açtım oraya internette olsun piyasada olsun
gördüğünüz fırsatları yazabilirsiniz ihtiyacı olan bir arkadaşımıza destek olur en azından :ok:

Çevrimdışı A_Aydin

yok ya ne reklamı insanlara faydalı olacak her paylaşımı yapabilirsiniz
mesela alışveriş fırsatları diye bir bölüm açtım oraya internette olsun piyasada olsun
gördüğünüz fırsatları yazabilirsiniz ihtiyacı olan bir arkadaşımıza destek olur en azından :ok:
Necmi abi kombine almak isteyen ama bir anda 900-1000 tl bulamayan arkadaşlar için söyledim.Kredi kartıyla alıp faiz ödemelerine gerek yok.Hesap açsınlar 2 tane otomatik ödeme talimatı (elektrik,telefon gibi) tamam.Başka birşey istemiyorlar. :ok:

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi kombine almak isteyen ama bir anda 900-1000 tl bulamayan arkadaşlar için söyledim.Kredi kartıyla alıp faiz ödemelerine gerek yok.Hesap açsınlar 2 tane otomatik ödeme talimatı (elektrik,telefon gibi) tamam.Başka birşey istemiyorlar. :ok:
Elbette bir çözüm yolu bu söylemende güzel oldu bazı arkadaşların sıkıntısını çözebilir :ok:

Çevrimdışı murat

Yok murat hocam bu ürünü türkiye ye getiren şirket arkadaşımdı.. sonra iflas etti kalan ürünlerden bir kutu bana verdi...  :D Bu ürün türkiyede üretilmiyor ingilteren ithal geliyodu...
[/quote
Yanlış ülkeden ithalat yapmış. :evillol:

Çevrimdışı demir_kArtAl

Herkese iyi geceler, başladı başlayacak derken, bitiş düzlüğüne giriyoruz sayılır, ne mutlu bize. bi tarihin başlangıcına tanıklık ediyoruz.

şaka maka stad bitince akşamları ne izleyecez.

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı murat

Stad bitecek ama Beşiktaş bitmez.konuşacak çok kkonu var şuan görünmüyoruz pek o konulara ama forumumuz o eksende daha da büyür.

Çevrimdışı ekesicil

Etiketler: