Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8348286 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Gokhan_1903

ben niye 166 sayıyorum  :alala:
@Necmi abi kapalı da kaç tane vardı hatırlıyor musun ?

Çevrimdışı ZEKI

az once kamera onunde fiskirtici vardi.. @kcptl hocam kaciriyor :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı mduru

Kaçmaz o eski acik köşede tekyuz perdeye beton dökecek galiba

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi sana İspanyadan çok seveceğin bir hediyem var istanbula gelirsem getirecem   :D :evillol:

hahahah haftaya ordayım madritte beklerim...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı mert_

@derbeder2007 üstat aynen bu ara izleyemedim maalesef :)

MMA

• Ziyaretçi

abi bensizmi gidiyosun  :tabe:
hem gidip gelmeler başlamış aileler ne zaman tanışacak acaba  :D :D

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet yeni stad ta kartal yuvası nerde olacak ? birde akıllı stad kapsamında önceden inönüde maç izlerken telefonlar nedeyse çekmiyordu bile vodafone bunun ile alakalı çözüm sunacakmı

eski acık tarafında ama bi ihtimal yeni acık tarafında olma ihtimalide var...artık hat cekmeme sorunu olmayacak...

Çevrimdışı bjk_mabet

abi bensizmi gidiyosun  :tabe:
hem gidip gelmeler başlamış aileler ne zaman tanışacak acaba  :D :D

isponyollar bu konuda ne diyor bilmiyorum ama Türkçede kısmet diye bir kelime var :)

Çevrimdışı Deniz

abi ben Türkiyedeyim şimdi :D .Hediye konusunda ciddiyim.İstanbula gelince getirecem.Olmadı adres verirsin kargoyla yollarım.Yıllanıyor zaten acelesi yok :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Altuğ

Bende yarın Barcelona yolcusuyum Madrid'e gidenler ile yolumuz kesişir mi acaba  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

@Deniz Kargadır o  :lol:
İstanbulda şehrin göbeğinde KARTAL biraz zor bulunur tabi ama olsun en azından kartal gibi duruyor  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

Bende yarın Barcelona yolcusuyum Madrid'e gidenler ile yolumuz kesişir mi acaba  :evillol:

mutlaka...

MMA

• Ziyaretçi

abi ben Türkiyedeyim şimdi :D .Hediye konusunda ciddiyim.İstanbula gelince getirecem.Olmadı adres verirsin kargoyla yollarım.Yıllanıyor zaten acelesi yok :D

:D nedir acaba  :evillol: :alala: :kop:

Çevrimdışı Caner

isponyollar bu konuda ne diyor bilmiyorum ama Türkçede kısmet diye bir kelime var :)

"si dios quiera" diyorlar abi :)

Çevrimdışı bjk_mabet

"si dios quiera" diyorlar abi :)

ingilizce flemenkce arapça ve lazca biliyorum bir dil daha öğrenmek istemiyorum :( :ebebe: :ebebe: :ebebe:

MMA

• Ziyaretçi

ingilizce flemenkce arapça ve lazca biliyorum bir dil daha öğrenmek istemiyorum :( :ebebe: :ebebe: :ebebe:

ondanmı ispanyolca sözlükler elden düşmüyo  :tabe:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

MMA

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ALDENYX

YENİ AÇİKTA ÇALİŞMALAR DEVAM EDİYOR..RAMAZAN BOYUNCA BÖĞLEMİ OLACAK BU AKŞAMA MI ÖZEL BU DURUM
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı drmmm

ABD-BELÇİKA MAÇ ARASI VODAFONE ARENA REKLAMI   :ok:

Çevrimdışı Caner

Kısmetse nin ispanyolcası bu. Az buçuk biliyorum Spanish, işin düşerse let me know abi :))

Çevrimdışı brci

TRT maç arasında reklamımızı verdi  :super:

Çevrimdışı Deniz

ben mabet abinin çokta konuştuğunu düşünmüyorum  :evillol:
Amor , Te amo falan diyordur sen merak etme  :ok: :evillol:

Etiketler: