Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8349614 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

nasıl ama hepsi oluyor ben stadın başında olsaydım suana yeni açık bitmişti :lol:
Efe itiraf et bursanin catisinin kaldirilmasinda da etkin var mi ? Orayida iyi takip ediyordun :D  :biggrinking:

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Enes Ö

enes nerelerdesin hiç uğramıyorsun

Abi mabet çay dağıttırıyor bana yoruluyorum :(

Çevrimdışı Efe

Efe itiraf et bursanin catisinin kaldirilmasinda da etkin var mi ? Orayida iyi takip ediyordun :D  :biggrinking:

yok oraya pek etki edemedim 3 senede anca kaldırtabildim orayı  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

mustafa hocamın paylaştıgı fotolara şimdi baktımda yeni açıkdaki perde betonlamada
bir sıkntımı var baya bir dalgalı olmuş gibi :D yapma obi yapma  :s20:  resimdede gözüküyor Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-01.07.2014-077.jpg[/url]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

olur o kadar iyi dinlen 16 temmuzda gelicem mabete söylerim çok çay dağıttırmasın sana :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı A_Aydin

Alıntı
orda fore kazık var zaten iç kısmınada tek yüz perde atılır

Necmi Abi benim demek istediğim yer burası.Burada fore kazık yok diye biliyorum.

Çevrimdışı bjk_mabet

hahahah bugün göremedim seni yaa gelicektim yanına ama biliyorsun epey kalabalıktı başım ...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

Necmi Abi benim demek istediğim yer burası.Burada fore kazık yok diye biliyorum.

yok asım var orda olmayan kısımda yol inmiyor inen yerdede var :ok:

Çevrimdışı Enes Ö

olur o kadar iyi dinlen 16 temmuzda gelicem mabete söylerim çok çay dağıttırmasın sana :icool:

:D sağol abi,sen olmasan halim yaman  :biggrinking:

@bjk_mabet
Ağabey sahada'da hiç göremedim seni baya yoğundun bugün.Staddaki ismin yeter karşıma çıkan sorunlar için :)

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Efe

forum harika oldu girdiğim forumların en güzeli şuan renkler vs harika :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

:D sağol abi,sen olmasan halim yaman  :biggrinking:

@bjk_mabet
Ağabey sahada'da hiç göremedim seni baya yoğundun bugün.Staddaki ismin yeter karşıma çıkan sorunlar için :)

herzaman kullanabilirsin herkese karşı hiç önemli değil...her zaman her konuda hep yanındayım ne olursa olsun konu 24 saat telim acık biliyorsun...

Çevrimdışı mehmetthedum

Şöyle maç öncesi şovlarımız olabilecek mi acaba? Ne de olsa akıllı stad ya, keşke becerilebilse böyle prodüksiyonlar

http://m.youtube.com/#/watch?v=E_YLw1SYEK4
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı izorlu85

@bjk_mabet hocam iki defa foruma sordum ama  kimse cevap vermedi? bu kamyn kantarının arkasında ki hafriyat yıgını neden yapılıyor saha içine üstelik yol şeklinde yapmışlar???
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı TØLGA

@Enes Ö değerli obitaş stajyeri bu perde betonunun  hali ne böyle :D iyi yapmıyonuzmu işinizi :boxin:

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet numaralı diyorum ,kesit diyorum  :biggrinking:

bugün projelerin yanına uğrayamadım çok yoğundu ama yarın yayınlarım

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet hocam iki defa foruma sordum ama  kimse cevap vermedi? bu kamyn kantarının arkasında ki hafriyat yıgını neden yapılıyor saha içine üstelik yol şeklinde yapmışlar???

kalkıcak orası yol acmak için arka tarafa ve malzeme alanı acmak için hafriyatı alıp her yeri kotuna getiriyorlar hafriyatıda biriktiriyorlar orada..

Çevrimdışı harunmustak

@Enes Ö değerli obitaş stajyeri bu perde betonunun  hali ne böyle :D iyi yapmıyonuzmu işinizi :boxin:

Aktar İsmail bu resim hakkında ne düşünüyor acaba :) hep obitas tas gibi is çıkarır tezini çürütür mu acaba
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Gokhan_1903

[img width=500 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-01.07.2014-032.jpg[/img]

Emekçilerimizin işleri çok zor Allah yardımcıları olsun.

Çevrimdışı izorlu85

kalkıcak orası yol acmak için arka tarafa ve malzeme alanı acmak için hafriyatı alıp her yeri kotuna getiriyorlar hafriyatıda biriktiriyorlar orada..

teşekürü bir borç bilirim  :)

Çevrimiçi Necmi

Aktar İsmail bu resim hakkında ne düşünüyor acaba :) hep obitas tas gibi is çıkarır tezini çürütür mu acaba
bu resimde nasıl bir hata gördünüz anlamadım  :alala:

Çevrimdışı izorlu85

iş güvenliği uzmanı bugün izinli herhalde işçiler gece çalışması yapıyo  :D

Çevrimdışı TØLGA

bu resimde nasıl bir hata gördünüz anlamadım  :alala:

hata degil necmi abi :D beton dalgalı olmus ya onun gırgırını yapıyodum ben
bir taraf yüksekte bir taraf alcakda ya
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı serti67

bugün projelerin yanına uğrayamadım çok yoğundu ama yarın yayınlarım
mabet gece demır orumu ıcın ne dusunuyosun bundan sonra gece calısmaları olucakmıı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Etiketler: