Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8348963 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

kesinlikle hayır sıkkın değilim sadece kızıyorum bazı şeylere anlatamıyorum ama bu akşam ki orgonizasyona bi tepkim var o gercek...

sıkma canını beya bizde numaralıda yemek veririz sosyetede  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Tamam ağabeyim dikkat ederim,buraya yüklemeyi denerim.

Mustafa abi eline sağlık sabah 2 3 resim çekim dedim hemen bıraktım,severek yapıyorsun fotoğrafçılık işini maşallah :)
Hem resimleri burada arşivleyelim kaybolup gitmesin
yıllar sonra bile bakarız :)

Çevrimdışı Caner

Şimdi orda yemek vermişler de iş güvenliği falan yalan oldu herhalde :) İnşaat alanının içinde ne biliyim garip geldi bana.

Çevrimdışı Efe

Hem resimleri burada arşivleyelim kaybolup gitmesin
yıllar sonra bile bakarız :)

mustafanın fotoları açıp saatlerce bakıyorduk deriz :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

herzaman beşiktaşlıların emrine amedeyim :)
Seni neşelendirelim biraz belli canını sıkmışlar :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

mustafanın fotoları açıp saatlerce bakıyorduk deriz :lol:

Stat bittiğinde de içeriden foto çekeceğim Efe tribünlerde olacağım bu sefer sen daha çok saatlerce bakarsın  :evillol: :ok:

Çevrimdışı kaankartal

arkadaşlar mustafa bey çektiğin  fotoğrafları gruplandırsa daha iyi olmaz mı ? bi ara yapılıyordu ama şimdi karışık oluyor fotoğraflar.ama emeğe saygı.respect mustafa :) :super:
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

arkadaşlar mustafa bey çektiğin  fotoğrafları gruplandırsa daha iyi olmaz mı ? bi ara yapılıyordu ama şimdi karışık oluyor fotoğraflar.ama emeğe saygı.respect mustafa :) :super:

Hocam Sadomi gurupluyordu ama kayıplarda  o da. Şu an 4 video upload ediyorum Yotube'a onunla uğraşıyorum.

Çevrimiçi Necmi

Stat bittiğinde de içeriden foto çekeceğim Efe tribünlerde olacağım bu sefer sen daha çok saatlerce bakarsın  :evillol: :ok:
yanlız Mustafa bu gün işler çok yavaşmış resimlere uzun uzun baktım ama hiç kıpırtı yok  :D

krm1903

• Ziyaretçi

ysariusta

• Ziyaretçi

Parayı bulmuş Başkan. Her tarafta çalışma devam ediyor. Mabed eski açıkta işler ne zaman biter Ağustos gibi biter mi?

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı empisayn

Abi ne bileyim işçiler yemekhane yemekleriyle orucunu açarken diğer tarafta 8945723489 çeşit yemek ve meze çeşidi hiç hoşuma gitmedi resmen gözleri önünde ziyafet çekiyorlar .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı CanEmre

Hocam Sadomi gurupluyordu ama kayıplarda  o da. Şu an 4 video upload ediyorum Yotube'a onunla uğraşıyorum.

Bilgisayar başına oturamıyorum son zamanlarda. O yüzden ihmal etmek durumunda kaldım. Cumartesiden sonra rahatlayacağım. Gruplamaya devam...  :tabe:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı CrossBoy

çiçeklerde akşam mesaisi  :ok:

Tam ben onu yazacaktım , ne yapıyorlar orda demir örüyor olamazlar bu saatte :alala:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@bjk_mabet seni çok iyi anlıyorum abi öfkelenmemek elde değil..

Çevrimdışı Efe

Tam ben onu yazacaktım , ne yapıyorlar orda demir örüyor olamazlar bu saatte :alala:

kalıplarla ilgili çalışıyorlar yanlış görmüyorsam demir olayı gece olmaz ama bellide olmaz çiçekler gözünü karartmış oruçlu olanları gece çalıştıracak heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Bilgisayar başına oturamıyorum son zamanlarda. O yüzden ihmal etmek durumunda kaldım. Cumartesiden sonra rahatlayacağım. Gruplamaya devam...  :tabe:

Eline sağlık  :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Lütfen sakın yanlış anlaşılmasın yönetime başkana değil benim kızgınlığım bu organizasyonu yapan ama bunları düşünmeyen düşünceye...lütfen yazdıklarım çarpıtılmasın...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı aa.aslan

Mabet sonuna kadar haklısın.  Hep beraber olmalı butür organizasyonlar ayıp yani işçiler koşuşturuyor loca katında yemek var.  Beraber yapmıyorsan başka yerde yap insanların gözlerinin önünde olmaz. Yinede kafanıza takmayın biz sizlerin emeğinizi 24 saat izliyoruz kalbimiz sizlerle.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

yanlız Mustafa bu gün işler çok yavaşmış resimlere uzun uzun baktım ama hiç kıpırtı yok  :D

Necmi abi beklediğimden daha iyiydi yeni açıkta beton görünce şaşırdım  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi beklediğimden daha iyiydi yeni açıkta beton görünce şaşırdım  :evillol:
insan şaşırıyor değilmi değişik bir şey yapmışlar beton döküyorlar :iscrewy:
resimde pompayı gördüm ama içimden dedim Mustafanın fotoğraf çekme saatini
biliyorlar o yüzden çalışıyorlarmış gibi görünüyorlar.
bu arada çiçekler pankartı numaralıya asmış :evillol:

Çevrimdışı Efe

Lütfen sakın yanlış anlaşılmasın yönetime başkana değil benim kızgınlığım bu organizasyonu yapan ama bunları düşünmeyen düşünceye...lütfen yazdıklarım çarpıtılmasın...

tmm çarpıtmayız  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Ben bu organizasyonun mantalitenin arkasında kim/kimler var az çok tahmin ediyorum da neyse
Gerekirse biz işçi abi kardeşlerimizi davet eder,aynı masada iftar açarız

Çevrimdışı Efe

insan şaşırıyor değilmi değişik bir şey yapmışlar beton döküyorlar :iscrewy:
resimde pompayı gördüm ama içimden dedim Mustafanın fotoğraf çekme saatini
biliyorlar o yüzden çalışıyorlarmış gibi görünüyorlar.
bu arada çiçekler pankartı numaralıya asmış :evillol:

pankartı asalı çok oldu necmi abi  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: