Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8348836 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Stadda işçilerimiz gece vardiyasında sanırım eski açıkta 1 katla uğrasıyorlar ve eski açık koşe de beton atılıyor kolonlara sanırım

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı brci

Bakış açımız aynı seninle muazzam bir görüntü bende bugün en çok bu resmi sevdim  :ok:

mustafa konteynır ve reklam panoların arkasındaki görüntü nasıl kolonlar aynı şekilde aşağımı iniyor orayı merak ediyorum bayadır :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

mustafa konteynır ve reklam panoların arkasındaki görüntü nasıl kolonlar aynı şekilde aşağımı iniyor orayı merak ediyorum bayadır :)

maketteki gibi hocam mabet bir gün stada sokarsa beni orayı da çekerim   :ok:

Çevrimdışı brci

maketteki gibi hocam mabet bir gün stada sokarsa beni orayı da çekerim   :ok:

zaten şu stadın bitimine yakın photoshow gelicek senden insanlar bi çok şeyi ilk senin gözünle görecek ben dahil merakla bekliyorum kardeşim :)

Çevrimdışı svsgndgd

Eski açıkta gece mesaisi var heralde çalışan kalıpçılar var. :busted_cop:
''Asıl olan hayattır; hayat ise BEŞİKTAŞ''

Çevrimdışı Erdem Çözer

[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2014, 22:18:41 insane_rc ]
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

stadda iftar yapıyorlar herhalde

bu akşam yönetim kurulunun yarın akşam işcilerin iftar yemekleri var...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

ysariusta

• Ziyaretçi

bu akşam yönetim kurulunun yarın akşam işcilerin iftar yemekleri var...
Mabed aşçı lazım mı? Olmadı garsonluk yaparım. Diplomam var!

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabed aşçı lazım mı? Olmadı garsonluk yaparım. Diplomam var!

yemeğe ben de kalmadım ...bazı yapılanlar canı sıkar tepki koyarım bende bu yüzden iftar yemeğine kalmadım...

tavsiye etmem garsonluk yapmanıda...

Çevrimdışı aa.aslan

Bakış açımız aynı seninle muazzam bir görüntü bende bugün en çok bu resmi sevdim  :ok:
Gerçekten muazzam bir stad ortaya çıkıyor her ayrıntısı ile inşallah çok ileri götürecek  stad bizi.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı bjk_mabet

Gerçekten muazzam bir stad ortaya çıkıyor her ayrıntısı ile inşallah çok ileri götürecek  stad bizi.

binalar bir yere götürmez fikirler ve uygulamalar bir yere götürür...ekonomik olarak katkı sağlayacağı kesin bu anlamda söylediğinizi düşünüyorum zaten :) :)

Çevrimdışı Efe

şuan eski açıkta kolonlara zannedersem beton dökülüyor numaralıda baya bi alını sıyırımışlar bugün kuşak bittimi tamamında inşaat başlayacak duruma gelecek :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Evet Enes sevmesem zaten bunca zahmete katlanmazdım herhalde. Ama bizim stadımızı çekiyorum bir tek diğer şeyler ilgimi çekmiyor  :evillol:
Eline sağlık her halde en zevklisi bittikten sonra resim çekmek olacak :)

ysariusta

• Ziyaretçi

yemeğe ben de kalmadım ...bazı yapılanlar canı sıkar tepki koyarım bende bu yüzden iftar yemeğine kalmadım...

tavsiye etmem garsonluk yapmanıda...
Şaka bir yana, Mustafa içeri giremezse nasıl fotoğraf gönderecek ileride? Tribünler tamamlandıkça desene meraktan ölecez biz burada. Çözüm bulmak lazım! Helikopteri olan var mı aramızda?  :alala:

Çevrimiçi Necmi

Şaka bir yana, Mustafa içeri giremezse nasıl fotoğraf gönderecek ileride? Tribünler tamamlandıkça desene meraktan ölecez biz burada. Çözüm bulmak lazım! Helikopteri olan var mı aramızda?  :alala:
@bjk_mabet le iyi geçinin derim tek seçenek o kalıyor :D

Çevrimdışı kaankartal

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet le iyi geçinin derim tek seçenek o kalıyor :D

herzaman beşiktaşlıların emrine amedeyim :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çekerim hocam bi yolunu bulurum merak etme :)

Eline sağlık her halde en zevklisi bittikten sonra resim çekmek olacak :)

Evet ama çatı işi başladığında kanser olmazsak iyi her gün aynı görüntüler olacak  :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

bu gece mabet'in canı sıkkın galiba :s20: :s20:

kesinlikle hayır sıkkın değilim sadece kızıyorum bazı şeylere anlatamıyorum ama bu akşam ki orgonizasyona bi tepkim var o gercek...

Çevrimdışı kaankartal

kesinlikle hayır sıkkın değilim sadece kızıyorum bazı şeylere anlatamıyorum ama bu akşam ki orgonizasyona bi tepkim var o gercek...
sen en doğrusunu bilirsin :) :)
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

Çevrimdışı cagdas44

@bjk_mabet tepki koymakda Beşiktaş'lılığın fıtratında var  :ok:

Çevrimdışı bjk_mabet

sen en doğrusunu bilirsin :) :)

kesinlikle öyle bir iddam yok ....belki hatalı bile duşunuyor olabilirim ama bişi yapmam bi tepki koymam lazımdı...

Çevrimdışı aa.aslan

mabet ekonomik olarak aynı zamanda bir eser olarak adı üstünde mabet bununda takımımıza faydası olacak taraftarımızla beraber rakip takımlar için böyle bir stadda karşımıza çıkmak çok daha zor olacaktır. Ve bu stadın yapılışı bir değişim fikrinin bedene bürünmesinin bir adımıdır, hatta en büyük kararlılığı gösteren adımıdır. Yani ekonomik olarak getirisinin yanında başka getirilerininde olacağını düşünüyorum. Benim düşüncem sonuna kadar bu değişim iradesinin sürdürülmesi ve bunu sağlayan Fikret başkana destek olunmasıdır.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Etiketler: