Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8350293 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sahinnd

Eğer kol reklamı almadıysak LÖSEV falan yazalım bizde güzel olur
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Deniz

Aldık kardeşim Kalde kollarda olacak.Önde Vodafone sırtta BEKO .Sadece şorta almadık
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat_BJK

kolda "kalde" olmayacak mı.?
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı sahinnd

Aldık kardeşim Kalde kollarda olacak.Önde Vodafone sırtta BEKO .Sadece şorta almadık
orda da bahçeşehir koleji vardı galiba

Çevrimdışı sahinnd

@
kolda "kalde" olmayacak mı.?
Öyleymii abi ben kaçırmışım. Teşekkürler @Deniz abi

Çevrimdışı Deniz

orda da bahçeşehir koleji vardı galiba
O yarım sezonluk anlaşmaydı bitti.uzun vadeli (3 sene 2 +1 ) bir anlaşmayı kovalıyorlar şimdi.Ama daha kimseden ses çıkmadı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Taylan Kutlu

kombinemi almak için yolculuk vaktidir. sırf stadın inşaatını canlı gözle görmek için yol tepeceğiz. bekle beni kapalı üsteki bozuk kriş. hepinize ankaradan selamlar getiriyorum.

Çevrimdışı İmansız26

Rapor..
Yeni Açık Kuytu Köşede Betonlama Devam Ediyor..
Numaralı Betonlandı..
Eski Açıkta ''Hayaletler'' Dolaşıyor..

04:39 gece Vardiyası Tamamlanmıştır. Güneşi Gördük :)
Tabutumuz Siyah-Beyaz

Çevrimdışı tayfun

kombinemi almak için yolculuk vaktidir. sırf stadın inşaatını canlı gözle görmek için yol tepeceğiz. bekle beni kapalı üsteki bozuk kriş. hepinize ankaradan selamlar getiriyorum.
ve aleyküm selam.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı tayfun

stad ortası toplantı an itibariyle başlamıştır,ayrıca ytong kamyonları gelmiş.

ysariusta

• Ziyaretçi

Gel gel, köprüden geçme artık bi esprisi kalmadı. Eski bir angaralıdan yardım istersen yaz.

Çevrimdışı serti67

beko guzel yapmıs barcelona kolundakı logoyu sanırım logosu degısıyormus ama bızde ıdman malzemelerınde eskı logo var ınsallh bızmkıde yenıleenır
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

prekascıların nerdeyse cumartesıdden berı aktıf calısmamalarının nedenı nedır
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı tayfun

eski açık çıkış kapısı tarafına kalıplar döşenmeye başlanmış.

Çevrimdışı ercan

Tapatalk ile girebilen varmi ben acamiyorum ne zamandir benim programda mi sorun var acaba

Çevrimdışı Altuğ

Tapatalk ile girebilen varmi ben acamiyorum ne zamandir benim programda mi sorun var acaba

Tapatalk yeni gelen güncellemeler sonucu sistemde baya bir ağırlık yaptığından (mesaj göndermelerde) yeni patch gelene kadar şuan devre dışıdır.

Forum şuan mobil temaya uygun hale getirildi telefondan ve tabletten rahatlıkla takip edebilirsiniz.

Çevrimdışı ercan

Tapatalk yeni gelen güncellemeler sonucu sistemde baya bir ağırlık yaptığından (mesaj göndermelerde) yeni patch gelene kadar şuan devre dışıdır.

Forum şuan mobil temaya uygun hale getirildi telefondan ve tabletten rahatlıkla takip edebilirsiniz.

Teşekkürler hocam 

Çevrimdışı tayfun

Çevrimdışı yigitcan1903

bugün yavaş gidiyor inşaat.
Görünüşe bakılırsa Ramazan böyle geçecek,gerçekten ciddi bir kayıp

krm1903

• Ziyaretçi

eski açık çıkış kapısı tarafına kalıplar döşenmeye başlanmış.
neyin kalıbı onlar bende onları merak ettim

Çevrimdışı FARUK

Görünüşe bakılırsa Ramazan böyle geçecek,gerçekten ciddi bir kayıp

aynen bu hızla 1 ay geçirmemiz eylül ayı sonuna yetişmesini engeller bence  :by2:

Çevrimdışı quentine83

daha bunun bayramı var.sonra ağustos sıcağı var falan bu iş biraz daha sarkar.
tezimi tekrar savunuyorum.aralık sonu kaba, nisan sonu tamamı .böyle geniş düşününce strese de girmiyor insan.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı scape_bjk

Ben seneye maç yapabileceğimizi düşünmüyorum

Etiketler: