Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8351466 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı denizaydogdu

prekastçılar inşaatın en marjinal grubu:))

ŞITT alacalı inşaata laf yok :D felsefemiz bu , az iş çok yatış :)
Kartal

Çevrimdışı Efe

500 m3 kadar beton var dokülecek gece yarısını gecer bitmesi...

evt alan baya büyük gecede seyrederiz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Acaba bu siteden, şöyle yalana dolana iftiraya prim vermeyen, her habere atlamayan bir internet gazetesi en kötü bloglar (Mustafa elbette en güzel örnek) çıkar mı? Ey yönetim, bunu konuşalım bir başlıkta.
Vinç nereye gitti bu arada. Numaralıya kurulmayacak mıydı o?
Çok zor bir proje düşünmüyor değilim ama doğru haber vereblmek için doğru haber kaynağına ulaşmak gerekiyor
art niyetli haber kaynaklarından bıktım artık Beşiktaşımızın doğru bir kaynağa ihtiyacı var aslında bunun için
bir başlık açıp tartışsak çok daha iyi olur alt yapımız hazır uygun bir templeyt bulup kendimize göre düzenleriz
ama önemli olan içerik işin zor kısmı bu

Çevrimdışı combomaxs

500 m3 kadar beton var dokülecek gece yarısını gecer bitmesi...
500m3 çift pompa yavaş dokülüyor o yuzden ole uzun suruyor mikserlerde sorun var gec gelyor ben mersinde 1850 m3 sabah 5 akşam 5 bitiyoruz burda trafik rahat :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı quentine83

çiçeklere eleman takviyesi ne zaman başlar acaba ?
eski açık biraz yavaşladı sanki.daha kamera önündeki alan demirlenecek.köşeye hiç girişmediler...
çok iş var çok...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

ahanda mustafa dan hayata bağlayan cümle...
İsmet Yarkın ONUR

Doğru Beşiktaş haberlerine hepimizin çok ihtiyacı var. Keşke öyle bir şey yapsanız.

Çevrimdışı Salih A.

@Necmi abi stad inşaatı paradan dolayı yavaş gidiyor dediğimde atarlanmıştın bana :) bugün başkan söyledi parasal konulardan dolayı yavaş gidiyoruz diye
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı denizaydogdu

Çok zor bir proje düşünmüyor değilim ama doğru haber vereblmek için doğru haber kaynağına ulaşmak gerekiyor
art niyetli haber kaynaklarından bıktım artık Beşiktaşımızın doğru bir kaynağa ihtiyacı var aslında bunun için
bir başlık açıp tartışsak çok daha iyi olur alt yapımız hazır uygun bir templeyt bulup kendimize göre düzenleriz
ama önemli olan içerik işin zor kısmı bu

içerik işini şöyle yapabiliriz , belli bir havuz olur , orda herkes onaylar , ole cıkar haber , emin ol abi , baya bir hiti olur internet gazetesinin , birde güzel bir tasarımla çıkarsa gayet ses getirir.
Kartal

Çevrimdışı Efe

500m3 çift pompa yavaş dokülüyor o yuzden ole uzun suruyor mikserlerde sorun var gec gelyor ben mersinde 1850 m3 sabah 5 akşam 5 bitiyoruz burda trafik rahat :)

zaten trafikten dolayı herşeyi sınırlı yapıyorlar bu kadarına izin verdikelrine şaşırıyorum ben yinede planlı gidiyor beton dökümleri
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Numaralı temeli başkanımızında katılımı ile betonlanmaya başlandı...
Gün boyunca tören ve stad gezisi olduğundan fazla bir faaliyet gerçeleştirilmedi..
Numaralının geriye kalan hafriyatının ve tesviye işleri başladı..
Çiceklere ait vinç sökülerek (kiralık vinç idi) şantiye dışarısına taşındı...
Çiceklere ait yeni bir vinç bu hafta içi şantiyeye gelmesi bekleniyor...

saygılarımla... bjk mabet

evt yeni vinç bu hafta gelecek :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Abiler herkese selamlar sağlık problemlerinden dolayı giremedim foruma soranlar arayanlara burdan teşekkür ediyorum problem devam ediyor dinlenmeye çalışıyorum hiç giremedim siteye @Necmi Abi banner çok güzel olmuş :)

Çevrimdışı combomaxs

zaten trafikten dolayı herşeyi sınırlı yapıyorlar bu kadarına izin verdikelrine şaşırıyorum ben yinede planlı gidiyor beton dökümleri

Yani bide sehir merkezi oldugu için arabala 7 m3 geliyordur sahtekrlık yapıp çift ihsaliye ile gelirse 12 olur :)

Çevrimdışı Efe

Abiler herkese selamlar sağlık problemlerinden dolayı giremedim foruma soranlar arayanlara burdan teşekkür ediyorum problem devam ediyor dinlenmeye çalışıyorum hiç giremedim siteye @Necmi Abi banner çok güzel olmuş :)

necmi abi dediğim çıktı  geçmiş olsun irtibat
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

necmi abi dediğim çıktı  geçmiş olsun irtibat
saol Efe abi teşekkür ederim

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi stad inşaatı paradan dolayı yavaş gidiyor dediğimde atarlanmıştın bana :) bugün başkan söyledi parasal konulardan dolayı yavaş gidiyoruz diye
yanlış hatırlıyorsam düzelt  sana obitaş konusunda söylemiştim genel inşaat konusunda değil
bir şirket hızlı yaparken diğeri yavaş yapıyorsa konu para değildir ama genel durumda parasal
problemler var tabiki ama benim söylediğim hak edişlerin yapıldığıydı obitaşın yavaş olmasının nedeni
Beşiktaş AŞ değil benim anlatmak istediğim oydu firmanın işe karşı ilgisiz davranması adamlar işi aldı
ön ödeme aldı bir ay işi salladılar işe başlamadılar 1 aya itiraz etmeyin işi açıklanan süreden 10-15 gün önce aldılar
açıklandıktan sonrada 10-15 gün gibi sonra başladılar birde üstüne 20-25 demirci koydular 1 ayda
öyle oyalandılar ve o günden beri hala oyalanıyorlar 20 gündür bir bakın yeni açıkta ne olmuş
benim söylemek istediğim buydu

Çevrimdışı murat

geçmiş olsun samet.özlettin kendini.

Çevrimdışı SDemirsoy

geçmiş olsun samet.özlettin kendini.
saol Murat abi teşekkür ederim uğramaya çalışıcam abi burdayım gündüz giremiyorum :)

Çevrimiçi Necmi

Kardeşinden özrümü dile affına sığınarak üstünde biraz değişiklik yaptım
birde emeği için teşekkür ederim @irtibat3

Çevrimdışı Salih A.

yanlış hatırlıyorsam düzelt  sana obitaş konusunda söylemiştim genel inşaat konusunda değil
bir şirket hızlı yaparken diğeri yavaş yapıyorsa konu para değildir ama genel durumda parasal
problemler var tabiki ama benim söylediğim hak edişlerin yapıldığıydı obitaşın yavaş olmasının nedeni
Beşiktaş AŞ değil benim anlatmak istediğim oydu firmanın işe karşı ilgisiz davranması adamlar işi aldı
ön ödeme aldı bir ay işi salladılar işe başlamadılar 1 aya itiraz etmeyin işi açıklanan süreden 10-15 gün önce aldılar
açıklandıktan sonrada 10-15 gün gibi sonra başladılar birde üstüne 20-25 demirci koydular 1 ayda
öyle oyalandılar ve o günden beri hala oyalanıyorlar 20 gündür bir bakın yeni açıkta ne olmuş
benim söylemek istediğim buydu

yok abi direk genel inşaat konusunda diye hatırlıyorum
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi Necmi

Etiketler: